web analytics

Anni Lööf

Tillväxtverket – Växtvärken och Party time

Vad är Tillväxtverket? Långtidsarbetslösa ska blir egna företagare. En väg till en dold låglöne-sektor. Så här står det bl.a om Tillväxtverket se Rapport på sidan 18:

-”Temagrupp Entrepre-nörskap och Företagandes arbete utgår från att egenförsörjning genom anställning eller företagande är viktigt för såväl samhället som för individen. Det finns stora behov i samhället som behöver tillgodoses genom produktivt arbete. Läs mer

De nya Moderna Moderaterna och den nya svenska modellen.

En modernare Reinfeldt kommer. Högern söker efter ljus och lykta i sitt mörker och ser sig själva som en produkt att säljas i nya utgåvor. Vi har nått fram till de nya moderna Moderaterna 3.0. Anni Lööf hakar på och söker nu Allians 2.0.

Nya intressanta förslag finns hos C, säger Anni Lööf i Almedalen 2012. Skarpare och tydligare. En ny förnyelse av Sverige. En skarpare arbetslinje. Skarpare miljöpolitik. Skarpare landsbygdspolitik. Skarpare ekonomisk politik som leder till fler jobb och företag. En tydlig och visionär agenda är nödvändig för Alliansen 2.0.

Läs mer

Reinfelts fikafall. Att fika eller inte fika, det är frågan?

Fredrik Reinfeldt passade på att raljera i Agendas partiledardebatt, när Stefan Löfven föreslog ett innovationspolitiskt råd underställt statsministern:

”Löfven vill] fika så att jobben blir fler”.’

Det visar Reinfeldts intresse och inställning. Sex veckor senare sitter Fredrik Reinfeldt hos innovationsföretag Acema. och fikar och diskuterar hur jobben kan bli fler.

.

Läs mer

Feed adress

Prenumera från http://feeds.feedburner.com/Oikonomia-EnNutidsblogg

Kategorier