SD stöder RUT-filosofin

Moderaternas Läx-RUT går igenom med Sverigedemokraternas hjälp. RUT gäller en exklusiv grupp på 3,3 % som delar på 1,3 miljarder som betalas av skattebetalare. Politik för en välbärgad minoritet bästa. När Alliansen rustar ned Sverige kommer klyftorna och arbetslösheten. Ju sämre utveckling för landet desto gynnsammare blir det för SD. En jordmån för främlingsfientliga värderingar. M och SD är splittringens allians.ilden berättar om en process som SD drar nytta av. M-politik riktar sig til den rika gruppen,  3 %-folket. I USA gäler det  1 %-folket. Medelklassen ska tvingas bakåt. Fler arbetslösa stärker konkurrensen. M framkallar en “ekonomisk rasism”. Majoriteten tär och minoteten förtär. SD driver en etnisk rasism.

Det här inlägget postades i Allianspoltik, Fattigdom, Främlingsfientlghet. Bokmärk permalänken.