Jesus lever och taler till oss nu.

HÖR HANS RÖST. HÄR ETT BUDSKAP FRÅN DEN 28 DEC 1988

” Mina blommor, känn Frid, för Jag, er Herre, är Frid; Min älskade skapelse, vad Jag älskar dig! ni är dyrbara för Mig; Jag kallar er blommor, väx, väx i Mitt Gudomliga Ljus, be för era bröder som ännu inte har sett Mitt Ljus; be för deras omvändelse.”

Budskapen till mänskligheten börjar 1985 och försätter än idag en tid till. De första ges 1986. Vår tid är alarmerande och det som var sant bytts ut mot lögn.

Är budskapen äkta? Dådet 911 i New York förutsades exakt 10 år innan den 11 sept 1991.Kommunismens fall förutsades 1988 året innan Berlin murens föll den 9 nov 1989. Allt i budskapen är en påminnelse om vad Bibeln säger som glömts eller inte är förstått.

“.. blommor, när en själ låter sig uppfyllas av materialism och klamrar sig fast vid det som världen har att erbjuda henne, då har hon låtit sig fyllas av Mörker, så att det inte finns rum för Helighet, inget rum för Min Ande att växa i henne, inget rum för Sanningen, och inget rum för Mitt Ljus…”

“… kom till Mig med alla era problem, ge dem till Mig och vila; kom och stöd er mot Mig; Jag är er Tröstare och Jag skall trösta er och ge er Min Frid; kom till er Milde Frälsare, så vill Jag läka era sår; tröttna aldrig att åkalla Mig och be till Mig; Jag är alltid med er; Jag älskar er och välsignar var och en av er, Jag välsignar hela er familj;

Andra budskap: http://www.tlig.org/sv/messages/

 

Det här inlägget postades i Jesus Kristus.. Bokmärk permalänken.