SVENSKT FÖRSVAR OCH KRAV PÅ NATO-MEDLEMSKAP

M måste tänka om! I Finland blev det ett väldigt liv i somras, efter ett ryskt utspel där Finland och halva Sverige sades ingå i Rysslands intressesfär. Kartan på bilden publicerades i Helsingin Sanomat. Från svenskt håll var det tyst, och försvarsminister Karin Enström säger sig vara nöjd med Sveriges försvar.
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article16058328.ab

 Hela Allianspolitiken har undergrävt samhällets utveckling. Utrikesministern Bildt har gjort oss till en knähund för USA i deras geopolitiska krig och vill via köksvägen släppa in Nato.

Detta kan få en rakt motsatt effekt. Sveriges neutrala hållning har varit en styrka. Försvarsminister Mikael Odenberg avgick i protest mot försvarsbesparingar 2007.Sten Tolgfors kom som en total okunnig försvarsministern i Anders Borgs ledband och avrustade oss tillsammans med nedrustning av det svenska samhället.

Allt detta ha skett i en nyliberal förgiftning. Återigen ser vi Reinfeldt och M-politiken att igen driva fram en kris för sedan komma att genomföra skadliga förändringar.

7 dagars försvar? Vad är detta för långsiktighet. Vem har gett oss detta??? Detta är M-skapat.

Alliansens pratkvarnar och spel bakom ryggen på svenska folket, är den bedrägligaste politiken de senaste 100 åren. USA är ett djupt skadat land med korrupta ledare och politiker i Kongressen som för dem själva i fördärvet. Dessa vill Alliansen klia i nacken.

Det här inlägget postades i Allianspoltik, Nato, Nyliberalism. Bokmärk permalänken.