Extraordinära händelser

Påven på askonsdagen: Det är aldrig för sent att återvända till Gud

Påven avgår

Guds bön genom Vassula

Guds sändebud, Vassula Rydén, ber oss samma dag att  alla ska bedja en Gudasänd bön vaje dag i ett år. Varför? Direkt efter detta sker dessa extraordinära händelser som en bekräftelse.

Blixten slår ner i Peterskyrkan

Påven Benedictus XVI beslut att lämna sitt ämbete slog ner som en blixt från klar himmel. Bara några timmar senare slog ochså blixten ner i Peterskyrkan. Händelsen uppfattas om ett tecken av Gud,

Kometen över Ryssland

Cirka 1.200 människor skadades fredagen 15/2 på morgonens av meteoritregn över ryska Uralbergen. Förvirring och panik utbröt i miljonstaden Tjeljabinsk. Nedslaget storlek är ovanligt stort

Hör detta ihop? Liknande händelser skedde för ett par år sedan. Då var de förvarnade. Gud sänder nu i denna viktiga tid  tecken om sin närvaro.

Förutsägelsen om kometen och vulkanutbrottet 14 april 2010  kom  fem månader tidigare 14 dec 2009

Den 14 april 2010 sågs en lysande ”stjärna” över horisonten i Mellanvästern i USA. Många videofilmer gjordes.

Den 14 april 2010 utbröt vulkanen Eyjafjällajökull och producerade som vi alla hört, ett askmoln. Regionen runt vulkanen evakuerades. Vissa personer filmade i närheten och man kunde inte se mer än ett par meter för de moln av aska som fanns i atmosfären. Allt var gråaktigt och täckt av aska. Ekonomin i lufttrafiken blev förödande då många plan fick inställas och miljontals dollar gick förlorade dagligen. Frukt, fisk och andra varor ruttnade i väntan på transport. Resenärer blev strandsatta över hela världen.

 

Gud gav ett budskap om en bön för oss den 14 dec 2009 som paras med två tecken.

De kom fem månader senare. Det är en bön vi skulle bedja. Den påminnelsen har kommit igen. Bed denna bön. Varje dag under 1 år. Uppmaningen kom från Vassula samma dag som Påven avgick.

Kärleksrike Fader, låt inte Din vrede slå ner på detta släkte, så att de allesammans förgås;
Låt inte Din hjord drabbas av ångest och nöd, ty vattnen kommer att torka ut och naturen vissna; allt kommer att gå under för Din vrede utan att lämna något spår efter sig;

Din Andedräkts hetta kommer att antända jorden och förvandla den till en ödemark!

En stjärna kommer att synas vid horisonten;

Natten kommer att läggas öde och aska falla som snö om vintern,
så att Ditt folk täcks som vålnader;

Förbarma Dig över oss, Gud, och döm oss inte hårt; Kom ihåg de hjärtan som har sin glädje i Dig och Du i dem! Kom ihåg Dina trogna och låt inte Din Hand falla över oss med kraft, utan lyft upp oss i Din Barmhärtighet, och lägg Dina stadgar i varje hjärta.

Amen

 

Kristus talar direkt till jordens folk sedan 1985.

Guds ger sitt eget verk för hur vi ska leva och komma till honom. Ångra ock kom som ni är. Ni behöver inte vara helgon. Gud känner alla vår brister. Kom ångra i kär bön från hjärtat. Be för era familjer, vänner och även era ovänner. Gud är kärleken och älskar er alla mer än någon annan. Han dog på Korset för att göra oss fria. Han betalade med sitt eget BLOD.  Vi ska såsom Gud älska och förlåta vår nästa såsom Gud förlåter. Då blir livet sant. Ett sant liv i Gud. Kärleken är lagen och den förenar oss. Vi är som  lemmar i en större kropp.

Kärlek, fred och enhet är det högsta. Guds budskap finns att läsa på http://www.tlig.org/sv/

Budskapen är en påminnelse om Bibelns sanna uppenbarelse.

Allt ska infrias. Varför då budskapen? Allt är inte förstått. Kyrkan som Kristus instiftade var EN från början. Den  är nu splittrad i många delar sedan 1000 år tillbaka i tiden. Endast en Kristus dog på Korset, endast en Påsk gäller och endast en Kristus Uppstod  från det döda för vår räddning och ett evigt liv..

Då ingen fred råder med Gud, då  råder heller ingen fred på jorden.

Olyckorna kommer genom människorna och inte från Gud. Kristus ber sina präster:

Samla er kring och fira ett Påskdatum. Ett är rätt men det viktiga är enhet för Påsken – ett gemensamt datum. Gör ni detta skall också det andra komma liksom när Berlinmuren föll plötsligt.

Gud har i alla tider en budbärare som Vassula Rydén som rest världen runt sedan 90-talet för att förmedla Guds välsignade fredsbudskap. Kristi kärleksbudskap. Jesus är sannerligen vår Räddare. Jesus betyder den som räddar. En ny tid ska komma i fred, kärlek och frihet. Den gamla tidsåldern är som en utnött rock. Allt ska förnyas efter  jordens rening. Kom nu. Vänd om. Tänk om och ångra. Kom som du är. Du behöver inte vara ett helgon. Gud känner vår brister och vill rädda oss.

Tre dagliga böner finns här

 

Många tecken sker på himlen såsom det är sagt att det ska ske i den tid som förebådar Kristi återkomst. Jungfru Maria är i Medjugorie, Bosnien, dit miljontals pilgrimer kommer. Nyligen kunde många se Maria i Tensta den 19/8  under några dagar på himlen och som en lysande gestalt i kyrkofönster. Hon vandrade även på kyrkans tak. Hon kan visa sig på många sätt. Många såg och vittnade. DN gjorde ett reportage.

 

Tecken på himlen i Medjugorje

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Mirakler, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.