TIDSANDAN, FILMENS FÖRVARNINGAR OCH VERKLIGHETENS FÖRUTSÄGELSER

 

 

DigiteknTeknikens värld är genomgripande. Nu avslöjar tidningarna The Guardian och Washington Post att bolag som Apple, Google, ­Facebook och Skype lämnar ut information till NSA, National Security Agency.

Genom Prism uppges NSA ha direkt tillgång till datauppgifterna i nio IT-jättars servrar, bland dem Google, Apple och Facebook. Flera av företagen som nämnts i samband med Prism har dock ifrågasatt den beskrivningen. 

Du kan inte både ha 100 procent säkerhet och samtidigt ha 100 procent privatliv, svarar president Barack Obama.

Jakten på terrorismen har blivit alltmer bisarr. Enligt The Guardian har NSA 100 000 ­anställda som spionerar på allt och alla.
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article16923304.ab

Edward Snowden, 29, är den som läckte de hemliga dokument från USA:s nationella säkerhetstjänst, NSA, som visade hur information från privatpersoner övervakas och registreras.

bush911Allt detta börjar efter 911 i kriget mot en ny världsfiende som ersatte Sovjet. Al-Qaida växte fram ur mujadin i Afghanistans strider mot Sovjetinvasionen 1979-1984. En internationell styrka som fick vapen och utbildning av USA:s CIA. 

Genom digitalisering att samla fakta som övervakar, beskriver föremål, plats och rörelse i 3D kan alla ting, vi själva och arbetet hanteras som utbytbara objekt eller komponenter i ett system.  Förarlösa tåg kommer. Flyg utan piloter. Teknik finns för personidentifiering på gator och allmänna platser som ser var du än befinner dig.

Sedan finns detta. En bankvärld där vinster växer i en digital form utan att skapa reell nytta. I verkligheten sker en plundring av folk, nationer och naturen själv. Transaktioner som stjäl.

Vi kan rationalisera bort oss själva i en mekaniserad värld. Människans kapacitet jämförs med datorn. 

Människovärdet är något så vitalt och avgörande. Omdömet att välja väg förstörs. Orwells vision ‘1984’ är snubblande nära. Det fanns en viktig felande länk mellan staten av datorer idag och tekniken som filmer skildrar.

TerminatorTerminator (1984) handlar om när en artificiell intelligen i maskinen tar över civilisationen, fattar egan beslut och uppfattar människor som en fiende och vill därför utplåna den mänskliga rasen.

 Två humaniserad cyborgs sänds tillbaka i tiden. En för att rädda Sarah Conner vars son skulle kunna förändra framtiden i ett nytt vägval bort från ett framtida kärnvapenkrig. Den andra cyborg kommer för att eliminera Sarah.

Filmer har genom decennier visat den rådande tidsandan och vart vi är på väg. Vart årtionden har sin prägel. 

Flera katastroffilmer har visats under de senaste åren. Vi ser även en filmproduktion, HBO-filmer, med ett djupare och mer chockerande våld. TV-underhållning som innehåller en personlig förödmjukelse i mästerskap eller tävlingar som uröstar en person från gemenskapen. En antiform av samvaron.

Jesus har angett tecknen för den gamla tidsålderns slut. En ny epok ska komma, där allt fullbordas. Nutiden och jorden är i födslovåndor. 911 förvarnades exakt 10 år innan den 11 sept 1991:

NY11-09Jorden skall skaka och skälva och alla ondskans torn, skall rasa samman i en hög av grus – liksom Babels torn – och begravas under syndens smuts. 

 

Över er skall himlarna skaka och jordens grundvalar skall bäva! Be att Faderns hand inte kommer över er på vintern.
 

Utan förvarning skall öarna, havet och kontinenterna hemsökas med åskdån och eld.

Lyssna till mina sista varningsord, lyssna nu medan det ännu finns tid. Läs våra budskap.

 

Se http://www.tlig.org/sv/messages/654/. Gud talar rakt in vår tid i sitt eget fredsverk sedan 1985 i True Life in God.

Uppenbarelseboken berätta om hur 7 sigill öppnas. Vi ser att 5 är öppnade. Den 5:te gäller allt blod som offrades från de kristna martyrerna. Sigill 6 och 7 återstår.

Visionen i Uppenbarelseboken 12:1-5 visar en havande Kvinna  i solens klädnad. Detta återspeglas  i en tilldragelse när Jungfru Maria visar sig för de 3 herdebarnen i Fatima 1917 när Första världskriget pågår. Hennes barn och havandeskap i visionen gäller oss i en andlig mening!

Präster och biskopar hade kallat på Fredens drottning för att få slut på det blodiga världskriget på väst- och ostfronten. Hon kom den 13 maj 1917.

För en fred på jorden kallar Hon till en fred med Gud om löften infrias men förvarnar också vad som komma skulle om dessa löften inte infriades. Löftena gäller mänskligheten, Ryssland och Kyrkans hela återförening.

Löften infriades inte i tid. Det motsatta hände. Ryssland skulle istället för att bli en världsledande kristen nation bli en nation sprida en blodig lära i världen som blev kommunismen som i Uppenbarelseboken 12:1-5 skildras som den eldröda draken. Kommunismens fanor bär blodets färg. Draken vill sluka Marias barn!

NorrskenEtt nytt världskrig skulle komma. Ett stor tecken skulle ske på himlen när det skulle börja.  

1938 kom ett väldigt norrsken över himlen som även syntes i Australien. Hitler såg skenet. En himmel i blod. 1939 kom kriget.

Som en sista bekräftelse på att budskapen i Fatima ägde ett äkta innehåll, sker solmiraklet den 13 okt 1917 inför 70 000 personer från alla samhällsklasser. 

Lenin och Trosky kom resande från Schweiz resp USA med ca 300 rebeller och genomför revolutionen i november 1917 (enligt vår kalender). Det var aldrig folket resning utan en betald kupp från väst. Huvudparten aryska folket var bönder. Industrialismens borgarskap fanns ännu inte.

Tyskland vill stänga ostfronten. Amerikanska affärsmän ville nå ryska tillgångar. Tzaren hade tidigare hindrat detta. Misslyckade försök att få bort tzaren hade skett tidigare som 1904 i samband med et japanska krigt. Men tzaren hade avgått frivilligt i mars 1917.

Har publicerat denna stora händelse i Fatima 13 maj -13 okt 1917.  Hon visade sig för barnen den 13:de i varje månad och på samma plats. Guds plan kommer att förverkligas.
http://uppenbar.info/uppenbar/rev/Fatima.html

Solundret-sept-12-1917-miracle-of-sun-wp-pd

Det här inlägget postades i Framtid, Jesus Kristus., Okategoriserade, Ryssland. Bokmärk permalänken.