Valet 2014 och ledarskapet för Sveriges framtid?

EU-vattenBilden är en symbol för en framtid som kan komma om vi och ledare i Sverige inte ser upp.

Valet 2014 handlar om viktiga principer och strategier för att komma ur den vanvettiga utveckling som både Alliansen och EU har inramat oss i, som urholkat människovärdet, samhällets sociala grund, reella tillväxt och den nationella ekonomiska självständigheten.

 

Fortsatt privatisering binder ris på vår egen rygg!.

 

Basnäring inom teknik, fordon, textilier, livsmedel, läkemedel eller gruvnäring har blivit eller är föremål för uppköp för ett internationellt ägarskap!!!!!!

 

Vi behöver nya vägar för ett långsiktigt säkrat näringsliv där tillväxt kan ske för nya arbeten. Nedrustning av eller brist transporter på järnväg hämmar produktion.

 

Vi måste förstå och lära oss av EU:s intentioner. Grekland är ett skräckexempel på plundring och det som kallas för “utsidans ekonomi”. Ett fruktansvärt samhälle. En social katastrof. Även vattnet är föremål för privatisering.

 

EU är inget “fredsprojekt” som sags. Ett ekonomiskt erövringskrig pågår.

 

Vaknar inte S som har ett stort ansvar i valet 2014 och tar till sig och lyfter frågor då ser svensk framtid dyster ut. Då har Sverige inget ledarskap för framtiden.

 

Det räcker inte tala om “ringklockan att nu är det dags att gå till jobbet.”

EU-statenVäldiga utmaningar står inför dörren pga vanvettig ideologi av M att vilja föra “Sverige mot ett Grekland” 

Det här inlägget postades i Ägande, Demokrati, EU, Ny tid, Privatisering, Självständighet, Stefan Löfven. Bokmärk permalänken.