Den stora koaliationen. Tid i brytning.

MankindParadoxala förlopp håller på att ska ske. Kan S och M bilda regering 2014? Båda har en fiende i Sverigedemokraterna. Det skulle vara ett skäl till att neutralisera främlingsfientlighet. Men extremismen har kommer ur fattigdomens och krisernas Europa och det som är stommen till höger

-“Vi tar vårt ansvar för nationen i ett allvarligt ekonomiskt läge. I den nuvarande hotfulla europeiska och ekonomiska krisen behöver Sverige en fast och stark ledning”. Denna tes formulerar Jan Myrdal att vi kan få en blåröd regering efter valet.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article17890972.ab

En ”stor koalition” blir då en politiskt/logisk lösning. De ideologiska skillnaderna mellan nymoderater och betongsossar är inte särskilt stora allt larm till trots.

Det finns frågor vilka stora väljargrupper upplever vara kontroversiella och avgörande som utrikespolitik, EU, övervakning, invandring. Men om dem talar inte heller moderater och socialdemokrater särskilt mycket. Att en s-regering skulle vilja föra en ekonomisk politik mycket olik Borgs är inte troligt och inte heller ifrågasätta EU som gemensamt forum

 
Stor villrådighet råder runt oss. Vad är “vänster” är en fråga. Kommunism väcks till liv. Ett socialistiskt samhälle bygger på det verkliga och då inte med en gudstro om en Gud som man inte vet existerar.

Genom begreppen kan vi finna rötter och kunskap. Samhälle på engelska heter Society eller Community. ”Society” kommer av latinets ”societas”, som betyder ungefär ”till varandra vänligt sinnade relationer”. “Community” betyder gemenskap och kommunism är släkt med detta. 

Kommunitet är ett hem, kollektiv, kloster, husförsamlingar, storfamiljer och andra alternativa kristna gemenskaper. Kloster finns även inom buddismen. Det som binder ihop är en andlig gemenskap och tro. 

Det första begreppet av “kommunism” kommer ur den tyska industrialismen – innan Marx – formulerat av en tysk filosof Wilhelm Weitlin. Han grundade med en grupp “Rättvisans förbund”

Det gällde en mänsklig vision för samhällets framtid: “Alla människor är bröder och systrar”! En kristen vision.

Människovärdet är fundamental om ett samhälle ska kunna fungera. Utan det rasar huset.

Oavsett om man tro på en skapande Gud så skapas alternativet att vara det det absolut vägledande. De som inte accepterat denna “tro” har undanröjts under brutala och auktoritära former. 

Materialismen kommer ur forna tiders kulturer och då gäller det främst faraonernas hedendom i Egypten som är förebilden till eliten över massorna. Pyramiden är symbol för härskarväldet. Allt är materiellt. Inget mer finns. Allt föll.

Innan romarriket fanns det 5 riken. Vi är nu det 7:de. Den kristna historien skildrar mänskligheten som ett träd som växer. En församling för fred och enhet. Ett hus. En kyrka.

Vissa grenar har i historien fallit bort som odugliga. Ja vägar och riken som var helt livsodugliga,

Stammen håller allt samman. Stammen är det som nu ratas och är stötestenen

Finns bevis om en närvarande Gud?

Naturen i sig är ett skapelseverk med all sin stora mångfald visar på en övernaturligt visdom hur allt är inrättat. Övernaturliga platser finns, som besöks av många. Det vackra och sköna är också end del av det. Moderkänsklor väcks för det nyfödda. 

Bibeln innehåller profetior genom alla tider och om vår tid. Uppenbarelser har skett inför utvalda män, kvinnor och barn.

Svårt sjuka har blivit friska på ett övernaturligt sätt. Läkare bekräftar att tillfrisknade har skett på ett sätt som är bortom all känd medicinsk vetenskap eller med kända läkemedel.

Jesus och Maria har visat sig på bild. De båda talar till oss nu under 2000-talet och de förvarnar nu jorden tiden. Jag har dessa bilder.

Allt jag säger här så står jag på säker grunder i sak och allt som står i inlägget ovan kan jag ge belägg för. Men vi människor är så beskaffade att även man ser och hör så krävs en vilja. Människor vill har bevis men när de finns, så finns förnekelsen. Vad ska ske för en tro???

Men är inte dessa underbara domherrar vackra. så säg?

Domherrar (1)

Det här inlägget postades i EU, Fredrik Reinfeldt, Jesus Kristus., Människan, Människan och värdet, Marx, Ny tid, Stefan Lövfén, Vänster/höger. Bokmärk permalänken.