Gråtanden ikoner i Ryssland och Ukrania

WeepingMary600Jag har just nu fått ett meddelande från Ryssland som sprids. Publicerar detta som det är. Att inte berätta känns fel. Det finns gråtande ikoner med Madonnan i Ryssland. Fenomen började 27 spet 2013. strax innan oroligheterna som kom till Ukraina, som inleddes i november 2013 och eskalerade i januari 2014

I templen i Ryssland och Ukraina gråter Madonnan. I dussintals kloster i Ryssland och Ukraina började ikoner att gråta samtidigt.

Dessa fall noterades i Sumy, Rovno, Odessa, Novokuznetsk och Rostov-on-Don. Det bör noteras att ikonen gråtande anses en fruktansvärd tecken, hon uppmanade alla människor till omvändelse.

Man erinrade om att förra gången en liknande fenomen i Ryssland och Ukraina ägde rum före kollapsen av den sovjetiska unionen och före den ryska revolutionen 1917 genom uppenbarelsen i Fatima. Se länk!

Sådan händelse kan betraktas som Gud’s varning. kanske så Gud vill varna för hårda tider och uppmanar alla människor att omvända sig. Du måste be. Bön är aldrig mycket.

(Översatt från)

Отец Дмитрий Гомеопат
den 16 mars

russian-iconsВ храмах России и Украины плачет Богоматерь. В десятках монастырях России и Украины одновременно начали плакать иконы. Данные случаи стали фиксировать в Сумах, Ровно, Одессе, Новокузнецке и Ростове-на-Дону. Необходимо отметить, что плачущая икона считается страшным знамением, она призывает всех людей к покаянию.Стоит напомнить, что последний раз аналогичные явления в России и Украине происходили перед распадом СССР и перед Октябрьской революцией. Такой случай можно оценить как Божье предостережение.Наверное таким образом Бог хочет предупредить о наступлении тяжелых времен и призывает всех людей к покаянию. Необходимо молится. Молитвы никогда не бывает много..

”Tappa aldrig modet – jag är nära dig. Träd in i Jesu sår; träd in i Mitt bedrövade Hjärta och känn Min sorg; känn hur jag gråter. Jag kommer till många, jag visar dem Mitt Hjärta; jag ger tecken genom att låta bilder fälla tårar; jag uppenbarar Mig på olika platser men Mina barns hjärtan är täckta av en tjock skorpa lager av misstro. De hånar dem som tror. Guds Ord betyder ingenting för dem.  Guds rop ignoreras; de tar ingen notis om våra varningar. Ingen vill lyssna till uppenbarelser givna av Gud och talade ur Hans mun. Er tidsålders tro har utplånats –  svepts bort av intolerans, perversion, grymhet och skam. Så bedrövat Mitt Obefläckade Hjärta är. Min hand kan inte längre hålla tillbaka Guds arm från att falla över er. (Sant Liv i Gud 6 aug 1988).

PS: Bilderna på gråtande ikoner i videon är från en incident av gråtande ikoner som ägde rum i Vitryssland 2005. Jag är inte säker på varför de visas i den här videon. För information om detta fenomen från 2005, läs här och här . Från den ryska ortodoxa kyrkan säger man

Vad som är säkert är att dessa  tårar av Guds moder talar direkt till hjärtat hos varje ortodoxa troende, kallar alla till omvändelse, ändring av liv och återvända till ortodox tro och tradition i sin fullhet.

När vi börjar påfrestningarna i fastetidens snabbt, låt oss ta tårar av Guds moder som en påminnelse att omvända oss, ber också att medkristna i Ryssland, Ukraina och i hela världen kan agera klokt och i gudsfruktan.

År 2014 är en Påsk i öst och väst när de sammanfaller. Annars är de åtskilda pga olika kalendrar i Öst och Väst. Sådana år innehåller extraordinär tecken. Fatima innehåller budskapet om Kyrkans enhet i vilket Påskens gemensamma friande i central. Ju längre det dröjer med ett Påskens enade, desto värre kommer det allt bli på jorden. Utan Gudsfred finns ingen fred på jorden. Ett gemensamt beslut får en enorm betydelse för framtiden.

Det här inlägget postades i Maria, Mirakler, Ryssland. Bokmärk permalänken.