NY VETENSKAPLIG UPPTÄCK

 

3D-VÅGRÖRELSE SKAPAR NY FRAMDRIFT I VILKEN RIKTNING SOM HELST.

Forskare vid Australian National University i Canberra ha visat förmåga av enkla våggeneratorer att styra saker på drift i vattnet – och även flytta dem mot riktningen av vågorna.

I forskningen, som publicerades i tidskriften Nature, forskare hävdar att deras upptäckt “skulle hitta ett brett spektrum av applikationer,” från nya lösningar till oljeutsläpp eller sätt att rädda dåligt fungerande fartyg.

För att illustrera principen om tekniken, genererade laget tredimensionella vågor i en vattentank, och fann mycket frekvensen och storleken på vågorna som behövs för att hålla en pingisboll som flyter i tanken, sedan flyttade bollen i den riktning de ville. Fenoment är idag matematiskt oförklarligt.

Schauberger har förutsagt detta. Se http://www.oikonomia.info/?p=31560

http://news.anu.edu.au/2014/08/11/physicists-create-water-tractor-beam/

http://youtu.be/ZUYCkHWgVss

—————————————————————————

FINNS NOLLPUNKTSENERGI? MATERIA MED SUPERLEDANDE EGENSKAPER.

Kvantvärlden innehåller transformation av händelser som en “superposition” eller  “nollpunktsenergin”. I den absoluta nollpunkten finns inget motstånd. Materia får superledande egenskaper.

En “boll” studsar inte längre mot en “vägg” i kvantvärlden utan den finns imagenärt överallt i denna verklighet och kan då överskrida ljushastigheten innan “beslutet” kommer, vad som skall ske.

DynamikOvanstående rön närmare sig där materia inte är en kondenserad form av ljus utan av av frekvenser av energi, som kan påverkas.  En teori är att med högfrekvent elektromagnetism (1,094 Megahertz per meter) går elektroner in i en ny bana och lämnar en energi efter sig.

Atomen läcker och föremål kan då levitera.

John Hutchison (född 19 oktober 1945) är en efterföljare till Nikola Tesla och säger 1979 ha har upptäckt ett antal ovanliga företeelser, samtidigt som man försöker kopiera experiment utförda av Nikola Tesla. Han talar om Nollpunktsenergi.

  1. levitation av tunga föremål
  2. fusion av olika material såsom metall och trä utan förändring av volymen
  3. den avvikande uppvärmning av metaller utan att bränna intilliggande material.
  4. den spontana sprickbildning av metaller
  5. förändringar i kristallstrukturen och fysikaliska egenskaper av metaller.
  6. försvinnande av metallföremål

Han hänvisar till flera av dessa företeelser gemensamt under namnet “Hutchison effekten“.

HutchisonfusionI filmen ser vi föremål som flyter i rymden och metaller vibrerande som om de vore puddingar. Han leviterar även en tung kanonkula. Han har visar en sammanslagning av olika material som trä och metall. Träet tränger in helt enkelt i metallen. När Hutchinsonenheten är avstängd, är det som trät hade limmats rakt in metallen! På samma sätt har han smält mynt in i aluminiumtackor

Princeton University’s John Wheeler och Richard Feynman har värderat nollpunktsenergi för första gången. De beräknade att en kopp med nollpunktsenergi är tillräcklig för att få alla världshaven till kokpunkten. Motsvarigheten till nollpunktsenergin har med hjälp av Einsteins berömda ekvation E = m * c ² beräknats till 10 ⁹⁴ gram / cm ³! Detta är mer materia per kubikcentimeter än den totala massan av hela universum!

Det två rörelserformerna i “explosion” och “implosion” som beskriver hjärtats rörelser.

pulspuls2

Det här inlägget postades i Energi, Forskning, Okategoriserade, Världsbilden, Viktor Schauberger. Bokmärk permalänken.