FINNS REDAN BOTEMEDEL MOT SVÅRA VIRUS OCH EBOLA???

 

IONOSILtest

Det finns en vattenreningsprodukt som effektivt dödar bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium (malaria). Ionisil  är en produkt som är klassad av EU som en vattendesinfektionsprodukt. Forskningen vet att det är silverjonen som har antimikrobiella egenskaper. Då


Produkten är identisk med den kosttillskottsklassade produkt, sålt mellan åren 2001-2009. EU stoppade detta och ställer krav på en kostsam läkemedelsstudie. Men allt är korrekt skulle detta kunna vara oerhört lönsamt.

Resistenta Stafylokocker. MRSA-bakterierna dör inom 10 minuter då de kommit i kontakt med Ionosil. MRSA beräknas döda kring 50.000 människor i Europa varje år. Det indikerad att det skulle användas för att rena sjukvårdsmiljöer.

http://www.ion-silver.com/docs/Inhibition%20of%20Staph%20aureus%20with%20Ionosil.pdf

Test finns om heterotrofa och koliforma bakterier i buteljerat dricksvatten. Resultatet från studien visade att det inte fanns några som helst mätbara halter av bakterier i vattnet.

Heterotrofa bakterier förekommer normalt i riklig mängd i dricksvatten. Människor med nedsatt immunförsvar kan drabbas och bli allvarligt sjuka.

Koliforma bakterier kan förekomma i såväl avföring som jord. När dessa bakterier återfinns i vatten kan det ses som ett tecken på föroreningar med hälsovådliga egenskaper. 

Varför då inte använda detta?Ja det är en gåta? Förstör detta en marknad för läkemedelsföretagen att sälja en ny dyrbar och lönande produkt??? Eller vill man att många ska dö???

NASA har försett sina rymdfärjor med silverjonreningssystem. Dessa hjälper astronauterna återcirkulera allt vatten (och urin!) ombord på rymdfärjan. Silver i vattenreningssammanhang är alltså väl etablerat och säkert.

De silvermängder med Kolloidalt silver om behövs med en produkt som IONOSIL är avsevärt mycket mindre än med silvernitratbaserade produkter.

Kolloidalt silver en produkt som

  • består av destillerat vatten och miljardvis med mikroskopiska silverpartiklar.
  • kan råda bot på de flesta av våra vanligaste infektioner. Ja även mot ebola är en hypotes.
  • stärker immunförsvaret, samtidigt som det rensar kroppen på ovälkomna bakterier, svampar och virus.

Dessa silverpartiklar existerar vanligtvis i två former. Dels i löst form, så kallad jonform. Dels i partikelform där silver i elementär form existerar som partiklar med väldigt liten storlek.

Läkaren Rima E. Laibow från organisationen Natural Solutions Foundation, skrev ett öppet brev till flera afrikanska presidenter och föreslog nanosilver som ett botemedel mot ebolaepidemin.


Produkter  finns idag i hälsokostbutiker.

Kan kolloidalt silver bota ebola? Ja det är en viktiga fråga? Mycket tyder på att det skulle kunna vara verksamt.

De första användningen kom 1880-talet och kunde behandla olika sjukdomar. Dessa verkan på bakterier och virus är t.o.m bekräftat idag av USA:s försvarsdepartement. Men informationen undertrycks.

Kan kolloidalt silver bota ebola? Ja det är viktiga fråga? Mycket tyder på att det skulle kunna vara verksamt. De första användningen kom 1880-talet och kunde behandla olika sjukdomar. Dessa verkan på bakterier och virus är t.o.m bekräftat idag av USA:s försvarsdepartement. Men informationen undertrycks. http://youtu.be/mk-mepVpvRI

LÄKEMDELSINDUSTRIN VILL STOPPA EN ANVÄNDNING


När man gräver i detta, så blir det som att se toppen på ett isberg. Nigerias hälsominister meddelade den 14/8 att man tänkte använda kolloidalt silver (nanopartiklar av silver) för att försöka bekämpa Ebolan.

Då utbröt en panik inom industrin som absolut inte vill få konkurrens från ett billigt ej patenterbart medel, som vem som helst kan framställa hemma i köket.

Påhittet hotade att stänga den gräddfil som var på väg att öppnas för industrins dyra experimentmedel. Bakgrunden till nigerianernas beslut var en amerikansk studie från år 2008 från USA:s Försvarsdepartement som visat att kolloidalt silver var verksamt mot just ebolaviruset.

Kolloidalt silver har länge utsatts för en intensiv svartmålning från läkemedelsindustrin som ser en användning av det billiga preparatet som en besvärande konkurrens mot deras betydligt dyrare och patenterade mediciner och vacciner.

Detta är ett beteende hos läkemedelsindustrin som blir allt vanligare och som orsakar sjukvården enorma onödiga kostnader, tänk bara på hur man systematiskt försöker svartmåla den mer än hundraåriga acetylsalicylsyran.

Vi kan se paralleller i tänkt WTO-avtal, där marknaden kan agera fritt utan restriktioner.

http://antropocene.se/2014/october/vilka-vinner-pa-en-ebola-pandemi.html

NY FÖRKLARING. EBOLA ÄR INTE BARA LUFTBUREN …

Uppgifter tyder nu att NBC-kameraman smittades av Ebola genom en luftburen exponering vilket även gällde den spanska sjuksköterskan. I detta klipp BEKRÄFTAR dr Rima Laibow att Ebola är inte bara luftburen, utan även är framställt som ett biologiskt vapen.

https://www.youtube.com/watch?v=3zb41sCOqPw…

PS: NÅGRA AV MÅNGA VITTNESMÅL

Läkaren Paul Farber drabbades av borrelia genom en fästing. Efter att ha provat antibiotika i flera månader utan fullgott resultat, beslutade han sig för att använda silver i kampen mot borrelian. Silvret utrotade borreliaspirocheten och efter några månaders användning så blev han friskförklarad. Farber skrev därefter boken ”The Micro Silver Bullet” där han berättar om sin resa

Charlotta J: Vi har haft några riktigt prövande dagar. 4 dygn utan vatten och 4 av 5 familjemedlemmar vinterkräksjuka Jag är den enda som klarade mig helt, tack vare KS, homeopati och Drakens te:

De 2 som inte tog någon KS alls blev sjukast och det höll i sig längst. Dom 2 som tog KS efter första kräkningen var helt återställda efter ca 12 timmar. Och så jag som typ halsat KS direkt ur flaskan från det att första familjemedlemmen visade tecken på att bli sjuk Eftersom vi inte haft något vatten (har smält snö för att kunna tvätta händer och spola på toaletten) har jag sprayat KS på allt som varit i närheten av smitta för att på så sätt försöka stoppa att det smittar vidare, och det verkar ha funkat. Har gjort av med 2 liter KS dom här dagarna, men det var det helt klart värt .


Nina G. Vid kraftig förkylning o ont i bihålor blandar jag vatten o KS och sköljer näsan med en nässköljare från Apoteket! Lättar direkt, men vid svår förkylning gör jag det en gång om dagen!

IONOSIL

Det här inlägget postades i Ebola, Kapitalism, Läkemedel, Marknadspolitik, Vård, Vetenskap. Bokmärk permalänken.