ÄR EBOLA-VIRUSET I SJÄLVA VERKAT ETT VAPEN? FRÅGAN OM BOT ÄR MYCKET STÖRRE.

depopulationTiden talar om en befolkningsminskning. Från Jim Carters presidenttid finns Global 2000 Report. Alla får inte plats. En åtgärd var att blockera en social och ekonomisk utveckling i Afrika med svält. sjukdomar och lågteknologi. USA ser intressen i att det säkra deras framtid på andra bekostnad.

John Holdren, Obamas närmaste man och rådgivare för teknink- och vetenskapliga frågor är öppet för en befolkningsminskning, och har skrivit en bok om ämnet.
Tvångsaborter. Massterilisering. En “Planetär regering” med makt” över liv och död; och över amerikanska medborgare.

 


Dessa tyranniska fantasier kommer från en galning?
Eller bara yttrandena från personen nu kontroll över forskningspolitiken i USA? Eller både och?  Barack Obama har nyligen utsett honom som direktör för Vita husets kontor för vetenskap och teknologi, är assistent till presidenten i vetenskap och teknik, och medordförande för presidentens råd för vetenskap och teknik – informellt är han känd som USA:s Vetenskapliga tsar

Debatt pågår om rätten till botmedel för ebola. Miljadvinster gäller i en pandemin. En massdöd kan komma. Ebolas dödliga egenskap är ohygglig. Den är luftburen. Varning finns att det är ett biologiskt vapen som vi har att göra med. En planering för framtiden? Afrikas naturtillgångar är viktiga USA. Och det har gällt länge.

Triangle_trade2Afrika är tillbakatryckt sedan 1500-talet. Slavhandeln ingick Triangelhandeln under 1500-, 1600- och 1700-talen var en sjöfartsrutt i tre steg, främst mellan Västeuropa, Västafrika och Amerika, samt Amerika, Västeuropa och Storbritannien. Europeernas behov av socker låg till grunden för den transatlantiska triangelhandeln.

 

NANOSILVER – ETT VAPEN MOT EBOLA SPÅS MEN STOPPAS

Under de senaste åren har den medicinska vetenskapen vänt sig till en mängd nya produkter och tekniker för att stoppa spridningen av infektioner.

Den mest effektiva och lovande antimikrobiella medel på att omfamnas av moderna medicinska vetenskapen idag är silver, som också är en av de äldsta.

Under 1940-talet kom genombrott i antibiotika såsom penicillin, actinomycin och streptomycin, började medicinska vetenskapen att flytta sin uppmärksamhet från förebyggande föreningar såsom antimikrobiellt silver och fokuserade istället på antibiotikabehandlingar.

Med ökande läkemedelsresistens och växande oro för överförskrivning av antibiotika, har det varit ett förnyat intresse i användningen av antimikrobiellt silver.

Till skillnad från antibiotika, verkar silver vara immuna mot motstånd. Således skulle konjugering av antibiotika med AgNP (Silver nanopartiklar) förhindra resistensutveckling av mikrober och förbättra den antimikrobiella egenskapen.

Synergistic effect of silver nanoparticles with the cephalexin antibiotic against the test strains

Elitens plan för en global befolkningsminskning

Webster Tarpley (född 1946) är en amerikansk historiker, journalist, föreläsare och kritiker av USA: s utrikes och inrikespolitik. Han har exponerat Obamas Vetenskapliga tsar som en globalist som han är. Han går igenom hela hans planen för att minska befolkningen i hela världen i Holdrens bok “Ecoscience” som skrevs på 80-talet.

Tarpley verkar för att ge de strategier som behövs för att övervinna den nuvarande världskrisen

http://youtu.be/km861XTxR6g

Det här inlägget postades i Ebola, epidemi, Globalisering, Hälsa, Läkemedel, Ledarskap, Makt, Människan och värdet, USA, Vinst. Bokmärk permalänken.