MONSTERAFFÄREN: VÄRLDSPANTETET PÅ EBOLA OCH ALLA VACCINER

CDC-PATENTET

Ebola är nu en marknad med monopol. Ju mer man studerar utvecklingen av vacciner för behandling av Ebola och andra stora smittor, desto mer ohyggliga fakta träder fram i hänsynslöshet och vinstintressen. Amerikanska organ har tillsammans med en global elit samlat sig för att äganderätt och spridning av ett obligatoriskt Ebola vaccin när Ebola sprider sig. “Krigslagar” gäller för att stoppa andra lösningar att stoppa smitta och dödsfall. Men också om Ebola når befolkningen i USA

Världspatentet CA 2741523 A1:

Alla mänskliga arter av Ebolavirus, dess kompositioner och förfaranden därav tillhör Centers for Disease Control and Prevention (CDC)

Patentet beskrivs på
http://www.google.com/patents/CA2741523A1?cl=en#legal-events

CDC äger så alla patent på ebola och alla kommande påfrestningar för människor. Ett monopol.

Uppfinningen (!) är registrerad som patent den 26 okt 2009 och gäller en RNA-terapi.  Patenten gäller  alla arter som genetiskt överensstämmer till 70 % med den ursprungliga i Uganda från 2007.  147 smittades och 37 dog.  Man har här nu fått fram metoder för diagnos och att förebygga virusinfektioner av de närbesläktade arter. Metodik för diagnos och förebyggande vaccinering tillhör CDC.

Publication number CA2741523 A1
Publication type Application
Application number CA 2741523
PCT number PCT/US2009/062079
Publication date Apr 29, 2010
Filing date Oct 26, 2009
Priority date Oct 24, 2008
Also published as EP2350270A2, 4 More »
Inventors Jonathan S. TownerStuart T. NicholJames A. ComerThomas G. KsiazekPierre E. Rollin
Applicant Jonathan S. Towner, 5 More »
Export Citation BiBTeXEndNoteRefMan
Classifications (21), Legal Events (1)
External Links: CIPOEspacenet

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) är det amerikanska folkhälsoinstitut i USA. Dess främsta mål är att skydda människors hälsa och säkerhet. CDC fokuserar nationell uppmärksamhet på att utveckla och tillämpa kontroll och förebyggande av sjukdomar. Den fokuserar särskilt sin uppmärksamhet på infektionssjukdomar.

Ett annat organ finns bakom som National Institutes of Health (NIH) är en myndighet som lyder under den amerikanska federala regeringens departement för hälsovård och socialomsorg. Utveckling har pågått sedan 2004 med kliniska test 2006. Utveckling har så skett under 8-10 års tid.

NIH svarar för finansieringen av cirka 28 procent av all medicinsk forskning som sker i USA, vilket för NIH:s del uppgår till cirka 28 miljarder dollar.

Ett utvecklingskontrakt gäller för Tekmira Pharmaceuticals Corporation ( TKMR) som är en ledande utvecklare av RNA-terapi. Dessa oheliga och opålitliga organisationer, kommer att “slåss” om sitt affärsintresse om ebolaviruset som utgör enbart toppen av ett isberg.

Ett $140.miljoners kontrakt finns med det amerikanska försvarsdepartementet ”U.S. Department of Defense’s Medical Countermeasure Systems BioDefense Therapeutics (MCS-BDTX) Joint Product Management Office”.

Ett annat är Crucell som också de är ett globalt bioteknologiskt läkemedelsföretag under NIH.

De säger. Ebola är en av världens mest dödliga virussjukdomar. Crucell utvecklar för närvarande ett flervärt filovirus vaccin mot ebola och Marburg i samarbete med Vaccine Research Center i amerikanska National Institute of Allergy och infektionssjukdomar (NIAID), en del av National Institutes of Health (NIH).

http://www.crucell.com/R_AND_D_CLINICAL_DEVELOPMENT_EB.HTM

Globala sjukdomar är en marknad med enorm vinstavkastning

En som gått in och investerat i detta projekt är Bill Gates. Han har donerart $ 50 miljonewr till FN och CDC i kampen mot Ebola. Han tidigare gjort stora investeringar för poliovaccinering med stor avkastning på investerat kapital.

Se video

 

KÄLLA: http://www.thecommonsenseshow.com/2014/09/17/the-cdc-nih-bill-gates-own-the-patents-on-existing-ebola-related-vaccines-mandatory-vaccinations-are-near/

PS: Alla små hjälpsändningar som gällt nano silver som metod har stoppats.
Se www.oikonomia.info/?p=32250

Det här inlägget postades i Antisociala reformer, Ebola, Finansmakten, Forskning, Hälsa, Informationskriget, Konkurrens, Läkemedel, Lobbying, Makt, Marknadspolitik, monopol, Nano silver, Pengar, sjukvård, Systemfel, Tankesmedjor, USA, Vård, Vetenskap, Vinst. Bokmärk permalänken.