AMERIKANSKT IMPERIUM BYGGS MED EU OCH NATO SOM VERKTYG

EU-makt-USAUSA tänker fortsätta att bedriva krig som andra länder i praktiken betalar. Idag finansierar Kina, Japan och OPEC-länderna USA:s krig i Mellanöstern, trots att det är ett hot mot dem.

Med spänningens strategi odlas kaos genom fascism och terror till nyordning. Ett mönster genom modern historia. Med denna strategi med hemlig Nato-verksamhet Gladios som i Ukraina använder sig USA av EU som ett verktyg att bygga ett imperium som ska expandera öster ut. EU lockar in nya medlemmar. Nato bygger infiltration och säkerhetspolitik och vill omringa Ryssland för komma åt energikällot

Därför använder USA NSA för att även övervaka och hålla koll på att deras förtrogna om EU är USA-vänlig.

Annars blir de llojala och måste bort. Om någon strävar efter att Europa ska bli självständigt från USA så ser man till att denne inte blir befordrad eller sätter man länder i kris. Sådant har gällt Sverige efter 70-tal. Stay behind- verksamhet har funnits sedan 50-talet

Om andra länder inte accepterar amerikanska dollar så kommer USA att uppfatta dettasom en krigsförklaring. Stora kriser visar hur USA och finanshus kan köpa upp företag med värdepapper utan att skapa ny nytta eller fler arbeten.

USA sitter själv i kris. USA är skyldig centralbanker runt om i världen 3500 miljarder dollar. De skulle inte kunna betala tillbaka även om vi ville och det har utländska investerare insett. Kongressen har inte för avsikt att betala några skulder och underskotten kommer att fortsätta. Nato-verksamhet och konflikter är inkomstbringande för vapenindustrin.

Vi ser även en ekonomisk centralmakt TTIP-förhandlingarna hur EU anpassas för ett amerikanskt marknadskommnado där demokratiska grunder uppluckras. Vinst före allmänhetens intressen kan bli en konsekvens.

EU gör vad som är bäst för USA. Men för EU:s och vår framtid gäller en realekonomi med investering i infrastruktur och ett inhemskt näringsliv.

Revolutionen mot USA skulle kunna vara ett tvångsinlösa amerikanska dotterbolag och betala i dollarobligationer.

http://www.kristianstadsbladet.se/kultur/eu-gor-vad-usa-ber-dem-att-gora/?fb_ref=Default&fb_source=message

Det här inlägget postades i Bank och finans, Bank- och finanskriser, Ryssland, Terrorism, TISA, USA, WTO. Bokmärk permalänken.