DEN HISKLIGA HISTORIEN OM AIDS OCH VACCINER. RESULTAT HAR UTVECKLAT VAPEN FÖR BIOTERRORISM


Ett antal forskare har förgiftat mänskligheten med nedsmittade vacciner.

Före sin död uppgav dr Hilleman, chef för Mercks vaccin division, att han förde AIDS-viruset till  Nordamerika genom förorenade apor som var avsedda för vaccinforskning hos Merck. Dr Maurice Hilleman erkänner förekomsten av SV40, aids och cancer virus i vacciner. Svarta, homosexuella och handikappade barn har ingått i testgrupper. Tidigare tyska nazistiska forskare är rekryterade till biokemiska företag i USA. Ett uppdrag Henry Kissinger hade när CIA bildades 1947.

En av de mest framstående vaccinforskare i historien för vaccinindustrins utveckling är dr Maurice Hilleman – en Merck forskare som har medgett AIDS-viruset  kom till USA för nya vaccnförsö Han har utvecklat vaccin för påssjuka och röda hund, som även dessa är kritiserade som hälsofarliga. Genom detta har andra forskare fortsatt att utvecklat AIDS och cancerframkallande virus att bli biologiska vapen.

Dr Hilleman har medverkade i en inspelning där han öppet medger att vacciner som ges till amerikaner var kontaminerade med leukemi och cancervirus.

green-monkey

The green monkey (Chlorocebus sabaeus)


http://www.naturalnews.com/033584_dr_maurice_hilleman_sv40.html##ixzz3JpQCdoWo

Kanske var Hillman omedveten om att kameran var påslagen. Öppet  berättar han  hur AIDS-virus blev importerat via en ny art av apor. Han avslöjade många vacciner innehåller andra farliga virus, proteiner och mineralet som ger tumörer och cancer.

När han berättar om detta fatala fler har hörs i bakgrunden märkliga gapskratt från personal som det hela vore en rolig poäng i historien.

AIDS

AIDS-VIRUSET BLEV IMPORTERAT FRÅN VÄSTAFRIKA TILL USA

Efter flera misslyckande att ta fram ett nytt vaccin med sina gamla apor, tröttnade på allt och tänkte avsluta sin forskning. Han fick tips en annan art av apor som kanske var mer lämplig såsom  Chlorocebus sabaeus.  Dessa importerades från Västafrika, som kallas för “den gröna apan”.

Ett annat apvirus heter SV40 ( simian apviruset) som upptäcktes 1960 och de finns i vaccin och som är prövat på bl.a på möss . Det visat att detta virus ger tumörer. Det har forskare känt till  och vaccin sprids med SV40. Processen att ta fram vaccin sker med hjälp av apor som bär på många slag av virus..

SV40 är en förkortning på Simian vakouliserande virus 40 eller Simian virus 40. Det är ett polyomavirus som finns i både apor och människor.

RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY

SV40-cancer

Liksom andra polyomavirus är SV40 ett DNA-virus som har den potential att orsaka tumörer och lungcancer men kvarstår oftast som en latent infektion. SV40 blev ett väldigt kontroversiellt ämne efter att det avslöjades att miljontals hade utsatts för viruset efter att ha fått ett förorenat poliovaccin tillverkat mellan 1955 till 1961

http://en.wikipedia.org/wiki/SV40

Tanken var antagligen att detta skulle förbli en hemlighet för alltid. På frågan varför det inte kom ut till pressen, svarade han

“Självklart går du inte ut till pressen , då detta är en vetenskaplig angelägenhet som tillhör det vetenskapliga samfundet.”

Med andra ord, vaccinforskare skyddar vaccinforskare. De behåller sina hemligheter inom sin egen krets av tystnad och inte avslöja sanningen om kontamineringen av sina vacciner.

De stora företagen i USA skyddas av auktoriserande och privatstyrda organ som CDC  och FMA.  En svensk läkare försökt sommaren 2011 försökte väcka uppmärksamhet för orsakssammanhanget mellan Pandemrix och narkolepsi. Det fanns arsenik och tenn i små doser Läkemedelsverket (LMV) la locket på.

Detta har ingen effekt säger man. Troligtvis finns det process i en nano-biologi som påverkar. Nanoteknik förändrar egenskaper på material.  Varför då inte i en organisk miljö?

Men historien är än värre.

AIDS-viruset  kom att  spridas genom Merck & Co som ingår som leverantör av biologiska och kemiska stridsmedel till  USA:s försvarsmakt under det kalla kriget efter VK II. Merck är ett av de 20 mest lönsamma företagen i världen.

http://www.merck.com/index.html

 Är AIDS, cancer och Ebola naturliga företeelser? Eller handlar det om folkmord från forskare och försvarsmakten

cancerwwwaides_EbolaDr. Leonard Horowitz är en amerikansk forskare med specialgebit som beteendevetenskap och folkhälsofrågor. Han sökte svar på aids och Ebolas härkomst.  Jag ska återkomma om Ebola för att begränsa mig.

 I boken ”Emerging Viruses, AIDS and Ebola, Nature, Accident or Genocide?” tar Horowitz upp frågan.

En frågeställning som etablissemangets forskare inte ens velat ta i med krav på vetenskaplig noggrannhet. Oftast har dessa nöjt sig med den rasistiska förklaringen att HIV uppstod som ett resultat av den afrikaners flitiga umgänge med apor.

Horowitz har dammsugit amerikanska bibliotek för att klarlägga vad som skedde inom virusforskningen under 1970-talet. 700 referenser finns. Hans undersökning tar upp Pentagons biovapenforskare och projekt som gällt. Ett forskningsprogram formulerades med de nya uppgifter om farliga mikrober.

“Inom de närmaste 5-10 åren skulle det troligen vara möjligt att framställa en ny infektiös mikroorganism. Ett forskningsprogram som möjligen skulle var klart p fem år till en total kostnad av 10 miljoner dollar.”

 

http://www.youtube.com/watch?v=ohGx2WvL_5k

MERCK & CO., KISSINGER OCH CIA

Den tyska familjeföretaget Merck började sälja droger 1668. Mercks vd George W. Merck, blev USA: s biologiska vapenindustri regissör. Han var personligen utsedd av president Roosevelt när Kissinger började arbeta hos CIA.

MerckHenry Kissinger hade innan en position som chefskonsult position inom Merck Co. under fler år.

svastKissingers uppgift när CIA började 1947 var att hitta och rekrytera tyska-nazistiska vetenskapsmän inom Project Paperclip att tjäna USA: s militära och industriella näringsliv.

Henry Kissinger kom till maktposition som Richard Nixon nationell säkerhetsrådgivare. Bakom finns Nelson Rockefeller och hans förbund i Council on Foreign Relations (CFR).

Idag kontrollerar tyska Merck-familjen en av de största läkemedelsföretagen i världen under ett samverkan med “Kissinger and Associates, Inc”., och är nu en ledande vaccintillverkaren. Under slutet av 1960 och i början av 1970, kom Merck, genom Littions Bionetics, att leverera hiv/aids till världen.

 PROGRAM FÖR AVFOLKNING I TREDJE VÄRLDEN

Horowitz forskning visade Mercks vaccin utlöste aids-epedimin  samtidigt som Henry Kissinger beredd National Security Memorandum 200 uppmanar till en massiv avfolkning i tredje världen. Nazitysklands förintelse ville eliminera svarta och homosexuella.

1976  spreds sig bland homosexuella i Green Village har ryktas vara sjuk med en konstig ny sjukdom.Willowbrook State School var en statsstödda institution för barn med intellektuella funktionshinder. En stor sk

Dr Robert Gallo blev forskare på National Cancer Institute (NCI) och  och krediteras 1979 att ha upptäck RNA-virus (HTLV-I).  Han förklarade tesen att ett apvirus hade spontant muterat och naturligt hoppat över till andra arter. Detta virus spred sig främst bland den svarta befolkningen och homosexula kretsar var en slutsats

Graverande dokument visar genom Horowitzs forskande genom “Deadly Diplomatic”  nya bevis för att dr Gallo var en entreprenör av biologiska vapen för CIA: s topphemliga “Projekt: MKNAOMI”, som betalade ut medel  för att producera och testa AIDS-liknande virus redan 1970.

Via militära kontakter fördelades anslag till olika civila forskare, som i sina laboratorier gjorde hybrider av tidigare kända virus och sedan testade dessa på såväl apor som mänskliga cellkulturer.

Henry Kissinger var den politiker som från Vita Huset koordinerade försöken att få fram ett virus som strategiskt kunde användas i kampen mot befolkningsexplosionen. Medlen kanaliserade som forskningspengar för “kriget mot cancer” för olika virusexperiment. Biologiska vapen som alternativ till kärnvapen.

Detta som ett led i den “nya världsordning” som proklamerats från USA:s mäktiga innersta kretsar som i Rockefellerstiftelsen

FortDetrickPentagon utfärdar ett anslag på $ 10 milj för dr Gallo att leda utveckling av ett AIDS-liknande virus.  NCI kunde å förvärvade lejonparten avanläggningar i Fort Detrick och Cell Tumor Biology Laboratory (LCB).

Fort Detrick  i Maryland är en försvarsanlägg att utveckla och förvalta biologiska militära vapen för bioterrorism.

LCB gäller cancerforskning. Cancerns processer. Här finns forskning för vaccin utan att utveckla nya cancerformer.

Gallos forskning visade väg till tilllägg en syntetisk RNA och kattens leukemivirus till ett humant C-virus som förknippas med cancer i lymfkörtlarna!

RNA finns i alla levande celler för den biokemiska processer och fungerar bl.a som en budbärare mellan gener och proteiner. HIV är uppbyggt av RNV är som liknar en antites till vita blodkroppar en omvänd livsprocess. 

Gallo kunder rapporterade att viruset nu kunde kan orsaka många cancerformer förutom leukemier och lymfom, inklusive sarkom dvs cancer i skelett, brosk, bindväv eller muskler. I experiment kunde han förklara ett samband mellan tRNA och utveckling av tumörceller.

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_viruses06.htm

Teamet som skrev cancerrapporterna är Seitoku Fujioka, Robert C. Ting, and Robert C. Gallo. HIV/AIDS kommer från dessa cancer- och  virusvaccingsexperimenten.

http://cancerres.aacrjournals.org/content/31/4/451.full.pdf

CDS har kungjort att poliovaccin var smittade under 50- och 60-talet. S e föregående artikel. Andra fall finns.
Virusexport

Även ebola finns med i programmet. Nästa artikel.

Det här inlägget postades i AIDS, Cancer, epidemi, Hälsa, Internationalism, NVO, Postdemokrati, sjukvård, Systemfel, Tankesmedjor, Tyskland, USA, Välfärd, Vård, Värderingar, Vetenskap, Vinst, WTO. Bokmärk permalänken.