ATTENTATET MOT PÅVEN JOHANNES PAULUS II 1981. VARFÖR DOG DU INTE, FRÅGADE ALI AGCA SOM SKÖT

john-paul-n-mother-mary

Den 13 maj 1981 genomfördes ett attentatet mot Påven Johannes Paulus II. Det är årsdagen av den första uppenbarelsen i Fatima 1917 som vare ett erbjudande om fred med Gud när världen var i krig. .

Alla bedömningar pekar på att Påven blev räddad av Jungfru Marias egen hand, som styrde undan en dödande kula. Den passerade kroppen utan att skada vitala organ och blodkärl. Kulan hittades i jeepen i vilken Påven åkt och placerades senare i kronan på Fatima-statyn.

Detta blev en påminnelse för Påven om Fatima. Den innehöll även en angivelse, den tredje hemligheten, att en framtida påve skulle bli utsatt för ett mordförsök.

Påven har många gånger offentligt tackat Maria för att han räddades till livet. När han var på besök i fängelset hos Ali Agca som hade försökt att döda honom frågade Ali: “Varför dog Du inte? Jag vet att jag siktade rätt.”

Påven svarade: “En hand avfyrade skottet, men en annan styrde det.” Kardinal Josef Ratzinger – senare Påven Benedikt XVI – sade i en intervju i Fatima: “att Påven överlevde är verkligen ett mirakel och att det hände på just den dagen är något mycket märkligt.”

Fatima är en omfattande uppenbarelse för den mänskliga framtiden. Olyckligtvis förbisedd i en sekulär värld där Gud inte finns.

I skottögonblicket rusaren kvinna fram som omsluter Påven. Vem är Hon?

När han blev skjuten, håller han ett radband, som han alltid bar. När han föll till marken, från ingenstans, rusade en kvinna rusade till hans undsättning och omfamnade honom. Denna bild visas här Bilden sägs togs av en person i de församlade människor som var upptagna med att ta påvebilder med sin kamera. Kvinnan försvann lika snabbt som hon dök upp. Vem var hon?

Joaquin Navarro Valls är en talesman från Vatikanen, sade att de gjorde en hel del studier under år av denna fantastiska bild och naturligtvis om kvaliteten på den framkallade bilden. Är bilden äkta?

Slutligen, och efter så många kontroller av fotoexperter (runt om i världen), bestämde de att det inte fanns några tricks i fotot utan är en vackra gåva från vår Guds moder.

 

Det här inlägget postades i Framtid, Fred, Jesus Kristus., Maria, Mirakler. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *