MARIE UPPENBARELSE I MEDJUGORJE KOMMER I EN VIKTIG TID.

Marylitonapparitionhill

I Medjugorje sker en stor Maria-tilldragelse sedan 1981 där mängder med övernaturliga händelser som solmiraklet, helande av svårt sjuka eller som här där Mariastaty på Uppenbarelseberget blir lysande inför folkmassan.

Maria har trätt fram i Ljus under sekler. Gett vägvisning i svåra tider. Prisad och vördad av folken. Platser helgas där hon kom.
Lukas 1:48-49:
… Från denna stund skall alla släkten prisa mig salig: stora ting låter den Mäktige ske med mig, hans namn är heligt,…

Platsen är stenig och inga ljuskällor kan döljas.

Gospa-uppenbarlseberget0700medjugorje5

Medjugorje-blogtaormina-300x174

Maria-medj Maria visar sig på många sätt och ibland sig med Jesusbarnet.

I Medjugorje sänder Maria budskap till alla folk. Hon kallar i Guds namn.

Tiden är nära. http://www.medjugorje.org/

Många botas

Många under sker inför människors ögon och i människors liv.
Maria är så både Guds moder och vår moder som är alltid är redo att höra oss:
O Maria vår Moder för vår Ständiga hjälp ber för oss

En stor gärning är att be denna korta bön när vi är ute som räddar andra.
Jesus och Maria, jag älskar er. Rädda själar

Raffaella Mazzocchi fick synen tillbaka

En ung kvinna fick synen tillbaka på sitt högra öga i samband med ett solmirakel som påminner om det som skedde i Fatima 1917. Ja Medjugorje är en fortsättning på Fatima.

Raffaella Mazzocchi var blind på sitt höger öga, då hennes familj övertalade henne att åka till Medjugorje. Där kom hon att få uppleva och se ett solmirakel.  Först blev hon blind på båda ögonen i fem minuter. Men när hon öppnade sitt sjuka ögat och sedan sitt friska, blev hon oförklarligt och fullständigt helad.

At age 16, on December 22nd 2001, the Italian girl completely lost sight on her right eye while she was at school. Doctors found her condition was due to retrobulbar optic neuritis, a virus that irreversibly destroys the optic nerve.
“It is a diagnosis without hope of recovery, and no treatment seemed to work. I was forced to leave school because I could not study. I could not even sleep, I went ahead with psychotropic drugs, and in this state I lived in a nightmare for eight years. I lost faith, and I stopped attending church” Raffaella Mazzocchi tells in her testimony at Messaggi Medjugorje.

“One day, my aunts, my mother and my sister decided to go to Medjugorje, and at all costs they wanted to take me with them. I was reluctant but eventually succumbed to the entreaties of my family, but I had no intention of praying for my recovery.”

Raffaella Mazzocchi and her family arrived in Medjugorje and went to climb Apparition Hill on June 26th 2009. On the way down, something unusual caught the family’s attention.

“My sister noticed that the sun moved in a non-normal way, and seemed to be dancing. So I grabbed the my sister’s sunglasses and with my good eye, the left, I first clearly saw the sun rotating and pulsating, almost approaching my face and moving back again, and then changing color constantly, becoming red, blue, orange, green” Raffaella Mazzocchi recounts.

http://www.unexplained-mysteries.com/forum/index.php?showtopic=230424

May 2, 2015 Message to Mirjana

Maria-medj2Dear children, open your hearts and try to feel how much I love you and how much I desire for you to love my Son. I desire for you to come to know Him all the better, because it is impossible to know Him and not to love Him – because He is love. I, my children, know you.

I know your pain and suffering because I lived through them. I laugh with you in your joy and I cry with you in your pain. I will never leave you.

I will always speak to you with motherly tenderness. And I, as a mother, need your open hearts to spread the love of my Son with wisdom and simplicity.

I need you to be open and sensitive to the good and mercy. I need you to be united with my Son, because I desire for you to be happy and to help me to bring happiness to all of my children. My apostles, I need you to show everyone the truth of God, so that my heart, which suffered and today suffers so much pain, can win in love.

Pray for the holiness of your shepherds, so that in the name of my Son they can work miracles, because holiness works miracles. Thank you.”

 

 

Det här inlägget postades i Maria, Medjugoreje, Mirakler. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.