FÖRUTSÄGELSEN: DEN ANDRA PINGSTEN – DEN STORA ÅTERKOMSTEN

GudsrikeEfter 1960-talet växer antireligioner fram genom drogulturen som “Flower Power”, studentupproren, okultismen genom New Age, modernismens upphävande av tabun och kristen etik, könsstriden blossar upp i industrisamhället

Baader-Meinhof-ligan, terrorism, Vietnamkriget och striden mellan öst och väst. Kuba-krisen kunde blivit ett kärnvapenkrig. I dessa tider bad Påven Johannes XXIII om en ny väckelse: “O herre, förnya i vår tid dina under som i en ny pingst.”

All nedbrytning har därefter ökat i styrka. Jesus själv sänder ett budskap till oss om detta den 13 mars 1988 genom Vassula Rydén:

– “Vassula, det var Min vilja att inspirera dig; ha tro, Mitt barn; det var Min vilja att inspirera Min Johannes1 att be om en ny Pingst; denna inspiration kommer från Visheten, och den Nya Pingsten skall Jag, Herren, befästa på den Grund som Jag har lagt; Jag skall förena er alla och under En Herde skall du församlas, skapelse, och Jag skall upprätta Mitt Rike därinne; Mitt Hus skall regera i Frid och Kärlek och Min skapelse skall födas på nytt, åter bli som barn, oskyldiga, utan illvilja; detta skall vara den Stora Återkomsten, Pånyttfödelsen, Herdens Rop, , den Nya Pingsten, liksom i begynnelsen när kristendomen ännu var ung, ett spädbarn, oskyldigt, utan egenintresse; o skapelse! bara vänta och se;

 

http://www.tlig.org/sv/messages/252/

Det här inlägget postades i Förnyelse, Fred, Jesus Kristus., Pingst, SLiG, Vassula. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *