SANNINGEN BAKOM 911. PSYKOLOGISK PÅVERKAN OCH TRAUMAN.

Varför är det så svårt för människor att höra sanningen om 11 september? Med hjälp av sina expertkunskaper i psykologi och omfattande erfarenheter av terapeutiskt arbete med traumapatienter förklarar dessa psykologer en del av skälen.

Supermakten var attackerad av terrorister, vars moderorganisation sin USA gett stöd till.

Tanken om ett sådant sataniskt förräderi av chockerande för många att regeringen skulle vara inblandade ha skälet till att starta krig,

Går inte ta till sig även om det så vore sant. Folk gömde sig bakom en konspirationsteori. Det är endast föreställningar och inte fakta.

Folk vägrar att tro på detta. Bakom reaktion levde  folks rädsla att var utstött, att deras liv blev nu helt  obekvämt, att förändra deras liv, för psykologiskt förfall, att känna sig maktlös och sårbar. Läkande finns att se sanningen och låta känslor komma fram.

VEM STYR? EN ELIT AVSLÖJAS

Lika snurrig och svårt är det att det finns en elit som skulle verka utan att synas och istället utöva makt via underorganisationer som Bilderberg, Council on Foreign Relations, Royal Institute of International Affairs, Club of Rome och Trilateral Commission.

Elitsällskap som i sin tur består av hierarkiskt ordnade grupper där de längst ner i pyramiden inte är insatta i vad som planeras i toppen utan agerar administrativa tjänstemän som delegerar vidare ärendena för att sen omsättas i praktiken av de papegojor som kallas politiker.

Dess ursprung leder till forna kulturer och härskarvälden. Under 1700-tal växer sekter fram söker fram samhällsförändring på nya villkor. Ur dessa grupp kommer terrorceller till samhällsförändring.

I februari 1891 så sammankallade Cecil Rhodes, en brittisk rasist och imperialist som snabbt blivit mångmiljonär genom att roffa åt sig diamantfyndigheter i Sydafrika efter att ha sponsrats av N.M Rotschild och Sons, ett möte i London med Reginald Brett, rådgivare till drottning Victoria, och så William Stead, sin tids mäktigaste journalist. Senare anslöt politikern Alfred Milner, Lord Roseberry, Curzon och framtida premiärministern Arthur Balfour med fler.

Syftet var att utarbeta strategier för hur Storbritannien skulle kunna fortsätta ta över och bibehålla makten över världens naturresurser och sen implementera den anglosaxiska livsstilen i resten av världen.

För att kunna genomföra en sådan omfattande, storhetsvansinnig plan var det absolut nödvändigt att ha tillgång till den intellektuella eliten och nyckelpositioner inom politik, ekonomi och massmedia, och inte minst, en ”krigare” som kunde utföra smutsjobbet. Det blev förstås USA och ett redan ganska starkt inflytande och samarbete utökades nu kraftigt.

Vi lever så i konsekvenser strömningar som eskalerat i sekler. Bakom de stora händelserna finns psykologi bakom att påverka opinion och regeringar i ny riktning.

PYSKOLOGISKA KRIG

Psykologiska operationer (PSYOP) planeras verksamheten att förmedla utvald information och indikatorer för att publiken att påverka sina känslor, motiv, objektiv motivering och slutligen beteendet hos regeringar, organisationer, grupper och individer.

Syftet med USA: s psykologiska operationer är att framkalla eller förstärka beteende gynnsamma för amerikanska mål.

Sverige var utsatt för detta 1982 med Ubåten Hårsfjärden. Svenska folket och regeringen leddes att tro att fartygen var Sovjet. Den amerikanska verksamheten har troligen utförs av National Underwater Reconnaissance Office (Nuro) och aspekter av verksamheten samordnas med hemliga NATO “stay-behind” nätverks distribueras i Sverige.

Se spänningens strategi och Operation Gladio. Brittiska ubåtar deltog också i sådana hemliga operationer.

Kampanjen var framgångsrik i helt förändra psykologi svenska folket: den svenska befolkningen var övertygad om “överhängande fara” som orsakas av den önskade fienden, Sovjetunionen, och var beredd på krig mot den. Eftersom den svenska regeringen fortsatte att släppa “fientliga” ubåtar, stora delar av den svenska befolkningen vände sig mot sin regerings försonlig inställning och antog mer hårdföra synpunkter.

https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_Operations_%28United_States%29#Sweden

http://www.vaken.se/en-liten-guide-till-hur-varlden-styrs/

 

Det här inlägget postades i Människan, WTC. Bokmärk permalänken.