DEN NYA LIBERALISMEN – DEN OKUNNIGA OFRIHETEN

Brezezinski

– “Det kommer att finnas en tid  i nästa generation eller så, en farmakologisk metod att få människor att älska sin träldom, och producera diktatur utan tårar, så att säga, vilket ger ett slags smärtfritt koncentrationsläger för hela samhället, så att människor faktiskt kommer att ha sin friheter fråntagen, men kommer i stället njuta av detta, eftersom de kommer att distraheras från någon önskan att göra uppror genom propaganda eller hjärntvätt, eller hjärntvätt förbättras genom farmakologiska metoder. Och detta verkar vara den sista revolutionen”.
– Aldous Huxley, Tavistock gruppen, 1961

Världen har förvandlats till i ett otrolig hallucinatoriskt flöde och dessa översikter som kommer bildligt och reellt att ge viktiga “satellitperspektiv” men drunkar ändå i den enorma censur och manipulation av de officiella berättelser i politik och medier.

Den ny världsordningen stiger fram ur historiens mörka arkiv i träldom. Den upphäver all bildning trots all kunskap om fysikens och naturens lagar. President Carter samtycke trots alla bildning.

Lyssnade på sin rådgivare Zbigniew Brzeziński om framtidsvägen. Lovade trohet till de nya världsordningen

En antites till civilisation, fred och samhälle. En antites till förnuft och livets ursprung. Logos.

Vi kan konstatera att tidens anda är “att vara emot Logos”, som Athanasius i Alexandria uttryckte det, “är synonymt med att vara satanisk.

Medier som skulle tjäna folket men döljer statens uppfattningen om förvaltningen. Internationella lagar har blivit något på ett papper. Inget mer. Idag lönnmorden från luften. Listor finns om utplåning.

1954 fick president Eisenhower en topphemlig rapport från den pensionerade generalen James H. Dolittle. Dokumenten slog i huvudsak fast att om USA ska överleva som nation måste allt snack om fair play förpassas till historieböckerna. Nu gäller det att vinna eller försvinna.

– ” Vi måste lära oss att med omstörtande verksamhet sabotera och krossa våra fiender genom smartare och mer sofistikerade metoder än de som används mot oss”, skrev Dolittle. Det är den nya vägen.

Det här inlägget postades i Kristendom, Kultur, Ledarskap, Liberalism, Makt, Människan, NVO, Nyliberalism, USA. Bokmärk permalänken.