GUDS AVSIKT ÄR ATT UTPLÅNA ALLT ONT I OSS PÅ,HERRENS DAG

image

Vi kommer att få möta Gud i oss likt en stark Sol. Vi kommer få se oss i Guds ögon i all vår nakenhet. Det kommer att bränna i vår själar ju längre bort vi är från Gud. Jesus ber oss återvända. Tiden är nära, ett snart i vår betydelse. I vår livstid.

Detta är en del av ett budskap från Jesus den 25 nov 2014
http://www.tlig.org/sv/messages/1140/

-“Jag har sagt att innan Herrens stora Dag gryr, skall era söner och döttrar profetera, era unga män skall se syner, även den allra obetydligaste av er skall fyllas med Min Ande och Jag skall uppvisa förebud på himlen och tecken på jorden;

– tack Herre, för att Du, som har kallat mig, inte har lämnat mig, utan är med mig;

ja, ända till slutet som kommer att vara en början; Jag lever i dig liksom du lever i Mig, låt Mitt Namn bli känt i världen och fortsätt att vittna så att världen lär känna den stora Kärlek Jag har för dem; Sanningens Ande kommer att fortsätta leda dig och många andra til de ting som kommer; Han vill upplysa din väg med safirer, och folk kommer att fråga: ‘ vem är detta som stiger likt en strålande Sol?’ och de kommer att känna igen Min Ande; ‘dra mig ur nätet’, kommer några att ropa, ‘Jahveh, Min Gud, hjälp mig och hela mig’, kommer andra att be; sedan skall Jag kalla dem alla att äta frukterna från Mina Vingårdar; där kommer de att lära sig att Jag är deras Fästning, deras Klippa och deras Frälsare, Ordet, deras Guud, den Enda som kommer att övervinna all ondska;

Som en Sol kommer Min Ande att påverka många själar, avslöja för dem deras skuld, och hur deras synder i deras elände har vanställt deras själar och hur ovärdiga de har blivit i Guds Ögon; Han kommer att öppna deras själars djup, bränna ner till roten alla deras onda böjelser; sedan när Min Ande har renat dem, kommer Min Kärlek att uppenbaras för dem; och Jag kommer ett ge dem mystisk Visdom, nådens smörjelse och Jag kommer att förena dem med Oss;”


 

Det här inlägget postades i Framtid, Gudsbevis, Jesus Kristus., Jorden, SLiG. Bokmärk permalänken.