INGEN KAN HÅLLA TILLBAKA DENNA STUND, MEN HELIGA STUND

Jesus--Holy-Shroud-02Jag Är; du är inte ensam; Jag är hos dig och nära dig; Vassula (välj fditt namn), tillåt Mig tala till dig, tro på Mig, Jag är nära dig, kom, samla dig och meditera över Mig; arbeta för Min Ära, dotter, tala till dem 1 på detta sätt:

“saliga de som är fattiga i anden, dem tillhör himmelriket;” ni är alla mycket dyrbara för Mig, be mer än någonsin så skall Jag ge åt de eländiga, Jag skall bota de blinda och lära var och en av er Min Lag, från främlingen till era egna landsmän;

Kärleken älskar er;

Jesus den 27 okt 1991

Gud budskap finns från år 1986 -2013
http://www.tlig.org/sv/messages/chrono/

PS, Bilden av Jesus är en rekonstruktion från linneduken i Turin som täckte honom efter döden på Korset. Guds blå ögon är en vittnesbörd från dem som mött honom idag. Många detaljer finns gömda i väven om väven, sår och medicinska skador. Pollen som spårats till området där Jesus verkade.

shroud_of_turin

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., SLiG. Bokmärk permalänken.