HUR USA OCH BANKSYSTEMET PLUNDRADE IRAK 2003 EFTER 911

PLUNDRING-AV-IRAK

ALLT INGICK I Project for the New American Century (PNAC) OCH PAX AMERICA

Det är inte endast oljan som är frågan utan kontrollen över hela det globala pengaflödet. Målet gäller en  total dominans av den privata centrala banksystemet.

Kontrollen över Centralbanker har gällt en strävan i sekler.

http://www.activistpost.com/2012/09/state-owned-central-banks-are-real.html

NEO-CONSERGenom USA (Pax America) och Nato kommer etablering av marionettregimer i världen. Bland dessa lydstater finns resterna av feodal monarkier som Saudiarabien, Kuwait, Qatar och andra. Ukraina är en aktuell fråga.

Neokonservatismen utvecklas under 90-talet efter Camp Davids fredsmöten strandat.

Invasioner med 911 som plattform har även rört de stora oljereserver, oljeledningar, mineraler, opiumfält, strategisk positionering i länder och kontrakt i det militär-industriella komplext.

Iraks valuta var före 2003 i dinar baserade på en guldfot med en ekonomisk självständighet.

Studerar vi aktörerna i Iraks finansplundring eller finanskraschen 2008 finner vi samma aktörer.

 • Goldman Sachs
 • JP Morgan Chase
 • Rockefellar
 • Kuhn Loeb
 • Bank of America
 • BIS-banken
 • Credit Suisse
 • Och alla är de Rothschild-bolag.

Defense Intelligence Agency (DIA) är en extern underrättelsetjänst i USA bredvid CIA. som samordnar den militära och civila sektorn.
https://en.wikipedia.org/wiki/Defense_Intelligence_Agency

Byrån ansvarar för insamling och analys av försvarsrelaterade utländska politiska, ekonomiska, industriella, geografisk och medicinska och hälsomässiga tillstånd och resurser.

DIA tömmer elektronisk tillgångar i Iraks Centralbank. Uppgifterna kommer från  från International Currency Review i London:

Vid invasionen säkras Iraks Centralbank av US-trupper sedan 24 juli 2003. Guld, ädelmetaller & valutor i bankvalvet töms och förs bort

Iraks Centralbank är helt utslagen. Även Iraks museum töms på fornhistoriska föremål.

DIA-operationen leds av Paul Wolfowitz som utvecklat krigsplanen i PNAC och som omtalade behovet av ett nytt Pearl Harbor. Pengar tvättas genom Bank of Israel, Credit Suisse i Schweiz och Dresdner Bank i Tyskland

Den nybildade centralbanken blir nu Rothschild-ägt.

År 2000 fanns det åtta länder utan Rothschilda drivna Central Banker:

 1. Afghanistan
 2. Irak
 3. Sudan
 4. Libyen
 5. Syrien
 6. Iran
 7. Kuba
 8. Nordkorea

Alla är fiender till USA. Så oljan är inte huvudfrågan utan kontroll av penningflödet som ska styra världen.

Bushs presidentorder  #13303 2003 tillåter nu USA-medborgare att driva handel  med Irak och Iraks tillgångar köps upp till billigt pris.

DinareldasGamla dinar var knutna till guldfoten utanför dollarn och eldas upp. Nya dinar binds av Rothschild till dollarn som nu äger kontrollen över penningflödena

President Bush nominerar i mars 2005 en ny ordförande för
Världsbanken som är Paul Wolfowitz

Världsbanken ger den 18 juli  2005 Irak lån på $500 miljarder. Irak plundras först sedan lånar man till återuppbyggnad som inte når fram för sitt syfte, som skuldsätter nationen.

NytrycktadollarNytryckta dollarmedlen kommer  från Federal Reserve via Världsbanken. IMF agerar som kronofogde som pantsätter nationella tillgångar och ställer krav social sanering.

Ett global koncept i världens finanssystem.

Den skulddrivna ekonomin och kontrollen av valutan är en av de mest effektiva sätten att kuva hela befolkningen utan deras vetskap.

Ständigt gäller det maktens ekonomisk frihet över andra med ingen möjlighet att betala av skulden och spara för framtiden. Befolkningen inte kommer att ha medel, tid eller ork att stå emot de totalitära metoder.

US flög 2004 in till Irak ca $ 12 miljarder 100-dollarsedlar buntade  i krympplast,som är den största överföring av pengar i historien från Federal Reserve.

De fördelas sedan i kontanter utan ordentlig kontroll över vem som tog emot det och hur de spenderas.

2004 flygs 281 miljoner sedlar som väger totalt 363 ton  från New York till Bagdad för utbetalningar till irakiska ministerier och amerikanska entreprenörer. Når dem sist syfte? Nej.

http://www.theguardian.com/world/2007/feb/08/usa.iraq1

Leveranser äger rum 1 eller 2 gånger i månaden, Pengar är från försäljningen av irakisk olja, överskott från FN:s olja/mat program och irakiska tillgångar.

Minst 9 miljarder kan inte redovisas utan de har försvunnit i korruption och våldsamt slöseri.

Den 13 juli 2003 godkände Paul  Bremer bildandet av en irakisk temporär regim genom ECB-rådet med det angivna uppdrag “att se till att det irakiska folkets intressen är representerade”. De rådsmedlemmar valdes av Bremer bland grupper och individer som hade stött den amerikanska invasionen av Irak.

Paul Bremer var även chef för CPA:s auktoriserade övervakning, svarar om de försvunna $ 8,8 miljarderna:

“Jag har ingen aning.  jag kan inte säga huruvida de pengarna gick till rätt saker eller inte – inte heller tycker jag faktiskt  att det är viktigt.”

http://www.theguardian.com/world/2005/jul/07/iraq.features11

Nytryckta miljarderna belastar amerikanska skattebetalarnas pengar. Men de skulle tillhöra irakiska utvecklingsfonderna! De försvann. Detta är avslöjat av ett amerikanskt kongressutskott  febr 2007.

Idag 2016 sprids stora flyktingströmmar. Krigen 2012 kostar 1735 miljarder dollar. Att utplåna fattigdom skulle en 10-del eller ca 135 miljarder dollar.
warspent

Det här inlägget postades i Afghanistan, Bank- och finanskriser, Federal Reserv, Finansens systemfel, Finanskrisen, Geopolitik, Globalisering, IMF, Irak, IRAN, Systemfel, Ukraina, USA. Bokmärk permalänken.