SLANT OBAMA OM ISIS?

Slant Obama på tungan och råkade säga sanningen? ISIL är ISIS är IS. Han slant om sanningen och berättade vad som skett. En omställning av Mellanöstern genom split och dubbelspel. En väg att odla destabilisering som nu gett massflykten.

The White House.gov website har korrigerat det pinsamma misstaget av president Obama under hans pressträff nyligen om den islamiska staten när presidenten sade att amerikanska styrkor har “utbildat  ISIL-styrkor.”

Den tidigare visselblåsaren och den nu sparkade dr. Scott Bennett, tidigare verksam i U.S. Army 11th Psychological Operations Battalion har i medier lämnat uppgifter om att finansiering runt  ISIS får sitt stöd av USA via den schweiziska banken UBS.

I det global nätverket av privatreglerade (Rothschild)-banker innan elfte september 2001 saknas banker som Bank of Afghanistan, Central Bank of Iraq, Central Bank of Libyen och till sist Bank of Syrien. Just där råder nu krigen.

Det här inlägget postades i Bank och finans, ISIS. Bokmärk permalänken.