ROTHSHILDSTYRDA BANKERNA I VÄRLDEN MONOSTATEN OCH CENTRALBANKERNAS CENTRALBANK BIS I BASEL

Rothschild-List-of-BANKS-Owned-or-Controlled-by-the-Rothschild-Family

Vad är betydelsen av att ha en central bank inom ett land och varför ska du bry dig, din familj och dina medmänniskor,

Samhället är en social och mänsklig ordning. En mänsklig organism med ett blodsystem som är ekonomin. Ett hus med lagar till rätt, försörjning och utveckling. Nationalbanken finns för det ekonomiska livets flöde av pengar för att växla aktiviteter i samhällsbygget och in i näringslivets försörjning och till vår rättsliga gemenskap och kulturell. Allt som en enhet.

Pengar är ett bytesmedel mellan mottagare och givare för att nå en nytta och ett mål i omvärlden via ett skapande arbete i kunskap och ansvar. Varje medborgare ingår som en skapande kraft

Centralbankerna idag är olagligt skapade privata banker som ägs av den Rothschild bankrörelsefamilj.

Familjen har funnits i mer än 230 år och har slingrade sig in i varje land på den här planeten, hotade varje världsledande och deras regeringar med fysisk och ekonomisk död och förstörelse, och sedan placeras sitt eget folk i dessa centralbanker för att styra och hantera varje lands plånbok.

Rothschilds hävdar att de är judar, när de i själva verket är Khazarer. De kommer från ett land som heter Kazarien, som ockuperade mark låst mellan Svarta havet och Kaspiska havet, som nu huvudsakligen ockuperat av Georgien. De finns så de judiskt troende Askenaser, som kommer Georgien och de som tillhör Israels ursprung enligt Gamla Testamentet

Askenaser kom att bosätta sig under medeltiden i Polen, Tyskland och Frankrike. Uppenbarelseboken, kapitel 2, vers 9, anger följande som verkar vara om de Ashkenaziska judar:

– ”Så säger han, den förste och den siste, han som var död och har fått liv igen (Kristus). Jag känner ditt lidande och din fattigdom – men du är rik – och jag vet hur du smädas av dem som kallar sig judar men inte är det utan är en Satans synagoga.”

Stalin kom från Georgien. Men det betyder att som heter Rothschild eller Ashkenaziska judar tillhör ett kriminellt nätverk.

Amschel Moses Bauer far till drev en mynt- och guldsmedsbutik i Frankfurt, Tyskland. Han hängde ovanför sin dörr en skylt föreställande en romersk dubbelörnen på en röd sköld. Dubbelörnen var i Bysantinska (Östromerska) riket en symbol för kejsarmakten, där de två huvudena ansågs representera Romarrikets båda kejsartroner. Exakt samma sköld gäller som Rysslands statsvapen!

1770: Mayer Amschel Rothschild utarbetar planer för skapandet av Illuminati och anförtror en judedom enligt Askenaser till jesuiten Adam Weishaupt.

Weishaupt blev medlem frimurarnas Lodge “Theodor zum guten Rath”, i München 1777. Han använde frimureriet att rekrytera för sin egen kvasi-masonic samhället, med målet att “fullända den mänskliga naturen” genom omskolning för att uppnå en gemensam stat med naturen, befrias från regeringen och organiserad religion. Presentera sitt eget system som en rent murverk, Weishaupt och Adolph Freiherr Knigge , som organiserade hans ritual struktur efterrapade kristna cermonier i antiform, kraftigt utökat hemlig organisation och regeler i underkastelse.

1 maj 1776 grundas Ordern Illuminati, Samma år som USA bildas. Samma år som Adam Smith introducera den liberala och marknadsstyrda ekonomi,

Många inflytelserika personer anslöt sig, politiker, förmögna, kungahus, poeter som Göthe och kända kompositörer. De skulle har sin sätten runt högskolor för att rekrytera ”rätttrogna” likt den vid Yale. I USA

Just i USA kommer att orden få sitt stora säte att forma och ledsaga ett amerikanskt ledarskap, bankväsen och herravälde. Skolningen och rekryteringen lämpliga personer till betydelsefulla poster sker via sociala klubbar vid universitet och högskolor.

Anledningen till Rothschilds anspråk på att vara judisk är att kazarerna är att landet under ledning av kungen konverterade till den judiska tron i 740 e.Kr.

De konverterad även sina asiatiska och mongoliska folken av det judiska folket.
gen bygger på konflikter mellan motsatser enligt Hegel dialektik.

En förändringsmodell via kaos, rädsla och konflikter. Tes, antites –> syntes. VK II byggde på extrem höger (Nazityskland) mot extrem vänster (Sovjet) att förgöra varandra.

Vi kan inte förstå detta ondskan dynamik men för dessa världsrevolutionärer är krig en lönsam affär och makt. Både Hitler och Stalin får ekonomiska lån för krig. De finns på båda sidorna. De finns med diktatorer i Mellersta östern. Samarbete fanns med Sadam och Gaddafi.

Riddarna av Illuminati spreds sig till i de rhenska provinserna, Schwaben, Franken, Westfalen, Övre och Nedre Sachsen, och utanför Tyskland till Österrike och Schweiz.

Medlemmar kom från alla samhällsskikt runt om Europa, däribland studenter, köpmän, läkare, advokater, domare, professorer, civila tjänstemän, bankirer, ministrar och kungahus. Några av det mest kända är Katarina II av Ryssland, Johann Wolfgang von Goethe, Christian VII Danmark och Gustav III av Sverige.

Familjen kommer att bygga en enorm förmögenhet på det mest korrupta sätta med bl.a. kungahuset England genom opiumhandeln i Kina. Droghandeln kom att spridas till USA genom kinesiska slavarbetare för det amerikanska järnvägsbygget.

De kommer att finnas med att finansiera stridande parterna i revolutioner, kupper och krig. Alltför att splittra, skapa makt och förmögenhet. De kommer att ta kontrollen över centralbankerna. Nationer blir verktyg för makten.

1783. Mot slutet av den amerikanska revolutionen den kontinentala kongressen var desperat efter pengar, så får Robert Morris blir deras finansiella vicevärd, att öppna en privatägd centralbank, i hopp om detta skulle reda ut pengar problem

Vad värre är, de Rothschild också styra intriger av varje regering på makronivå, inte om sig med de dagliga växlingar våra individuella personliga liv.

Riddarna av Illuminati spreds sig till i de rhenska provinserna, Schwaben, Franken, Westfalen, Övre och Nedre Sachsen, och utanför Tyskland till Österrike och Schweiz.

Medlemmar kom från alla samhällsskikt runt om Europa, däribland studenter, köpmän, läkare, advokater, domare, professorer, civila tjänstemän, bankirer, ministrar och kungahus. Några av det mest kända är Katarina II av Ryssland, Johann Wolfgang von Goethe, Christian VII Danmark och Gustav III av Sverige.

Familjen kommer att bygga en enorm förmögenhet på det mest korrupta sätta med bl.a. kungahuset England genom opiumhandeln i Kina. Droghandeln kom att spridas till USA genom kinesiska slavarbetare för det amerikanska järnvägsbygget.

De kommer att finnas med att finansiera stridande parterna i revolutioner, kupper och krig. Alltför att splittra, skapa makt och förmögenhet. De kommer att ta kontrollen över centralbankerna. Nationer blir verktyg för makten.

1783. Mot slutet av den amerikanska revolutionen den kontinentala kongressen var desperat efter pengar, så får Robert Morris blir deras finansiella ombud, att öppna en privatägd centralbank, i hopp om detta skulle reda ut pengar problemet. Kampen inom centralbanken som slutar med kuppen under juldagarna när kongressmedlemmar var hemma under juluppehållet 1916

Den stora planen för den första inflytelses är att skapa en global mononation.

1784: Adam Weishaupt utfärdar sin beställning för den franska revolutionen som ska startas av av Maximilien Robespierre i bokform. Denna bok är skriven av en av Weishaupts medarbetare, Xavier Zwack och skickas med kurir från Frankfurt till Paris. Men vägen dit är kuriren träffas av blixten, boken detaljer planen upptäcktes av polisen, och överlämnas till de bayerska myndigheterna.

Som en följd beordrar den bayerska regeringen polisen att plundra Weishaupts frimurarnas loger i Grand Orient, och hemma hos hans mest inflytelserika medarbetare. Uppenbarligen har de bayerska myndigheterna övertygade om att den bok som upptäcktes var ett mycket verkligt hot av en privat grupp inflytelserika människor, att använda krig och revolutioner för att uppnå sina politiska mål.

1785: Den bayerska regeringen förbjuda Illuminati och stänga alla de bayerska loger i Grand Orient.

Mayer Amschel Rothschild flyttar sin familj hem till ett fem våningar hus i Frankfurt som han delar med Schiff familjen. Här börjar amerikansk historia.

Vår egen Federal Reserve är ett olagligt placeras privat bank som är direkt ansvariga för att skapa alla USA: s depressioner, recessioner, och inflation och deflation av vår dollar.

Fed styr utskrift av folkets egna valuta, och sedan laddar den amerikanska regeringen ränta på dessa lån. Staten får betala räntor avgifter till privata, I en äkta nationalbank upphör räntesnurror och avgifter

Räntorna växer varje år, vilket gör det svårt om inte omöjligt för vår regering att betala det. Hur ska vi betala dessa väldiga räntor?

Av den amerikanska personlig inkomstskatt. Denna skatt går till familjen Rothschild.

BIS kom till efter 30-taliskrisen. Anglo-Amerikanska finansen vill ta näste för kontroll över Tyskland. Genom skuldfällor kunde USA ta kontroll över tysk industri.

Först av rån av tillgångar genom krigsskulden. Sedan av recessionen. Därefter återkommer stöldmedel som bistånd och hjälp

Bisbanken bildas 1931 ett överstatligt bankorgan, där 165 centralbanker ingår
Du kan klicka på varje bank och besöker sin webbplats. Jag har sett var och en. De är äkta. Och de är en av anledningarna till varje land är så djup skuld till denna smygande familjen, Rothschild.

Förresten, om du är nyfiken på vad USA: s skuld är till BIS, hänvisas till tabellen i slutet av den här artikeln tas från de senaste statistiska resultaten från den gemensamma yttre Skuld Hub, vilken tar emot data från BIS , Internationella valutafonden, Världsbanken och organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling.
BIS kontor
Representationskontor för Asien och Stillahavsområdet
78th floor, Two International Finance Centre
8 Finance Street, Central
Hong Kong
Den särskilda administrativa regionen Folkrepubliken Kina
Telefon: (+852) 2878 7100
Fax: (+852) 2878 7123
Representationskontor för Amerika
torre Chapultepec
Rubén Darío 281 – 17: e våningen

1. Afghanistan: Bank of Afghanistan
2. Albanien: Bank Albaniens
3. Algeriet: Bank of Algeriet
4. Argentina: Central Bank of Argentina
5. Armenien: Armeniens centralbank
6. Aruba: Central Bank of Aruba
7. Australien: Reserve Bank of Australia
8. Österrike: Austrian National Bank
9. Azerbajdzjan: Azerbajdzjans centralbank Republic
10. Bahamas: Central Bank of Bahamas
11. Bahrain: Central Bank of Bahrain
12. Bangladesh: Bangladesh Bank
13. Barbados: Central Bank of Barbados
14. Vitryssland: National Bank of Vitryssland
15. Belgien: National Bank of Belgium
16. Belize: Central Bank of Belize
17. Benin: Central Bank of västafrikanska stater (BCEAO)
18. Bermuda: Bermuda Monetary Authority
19. Bhutan: Kungliga Monetary Authority of Bhutan
20. Bolivia: Central Bank of Bolivia
21. Bosnien: Central Bank of Bosnien och Hercegovina
22. Botswana: Bank of Botswana
23. Brasilien: Central Bank of Brasilien
24. Bulgarien: Bulgarian National Bank
25. Burkina Faso: Central Bank of västafrikanska stater (BCEAO)
26. Burundi: Bank of Republiken Burundi
27. Kambodja: National Bank of Kambodja
28. Kamerun: Bank Centralafrikanska staternas
29. Kanada: Bank of Canada – Banque du Canada
30. Caymanöarna: Cayman Islands Monetary Authority
31. Centralafrikanska republiken: Bank Centralafrikanska staternas
32. Tchad: Bank Centralafrikanska staternas
33. Chile: Central Bank of Chile
34. Kina: Kinas folkbank
35. Colombia: Bank of Republiken
36. Komorerna: Central Bank Komorerna
37. Kongo Bank Centralafrikanska staternas
38. Costa Rica: Central Bank of Costa Rica
39. Elfenbenskusten: Central Bank of västafrikanska stater (BCEAO)
40. Kroatien: Kroatiska Bank
41. Kuba: Central Bank of Kuba
42. Cypern: Central Bank of Cyprus
43. Tjeckien: Czech National Bank
44. Danmark: Danmarks nationalbank
45. Dominikanska Republiken: Central Bank of Dominikanska republiken
46. Östkaribisk område: Östkaribiska centralbanken
47. Ecuador: Central Bank of Ecuador
48. Egypten: Central Bank of Egypt
49. El Salvador: Central Reserve Bank of El Salvador
50. Ekvatorialguinea: Bank Centralafrikanska staternas
51. Estland: Bank of Estonia
52. Etiopien: National Bank of Etiopien
53. EU: Europeiska centralbankens
54. Fiji: Reserve Bank of Fiji
55. Finland: Finlands Bank
56. Frankrike: Banque de France
57. Gabon: Bank Centralafrikanska staternas
58. Gambia: Central Bank of Gambia
59. Georgien: National Bank of Georgia
60. Tyskland: Deutsche Bundesbank
61. Ghana: Bank of Ghana
62. Grekland: Bank of Greece
63. Guatemala: Bank of Guatemala
64. Guinea-Bissau: Central Bank of västafrikanska stater (BCEAO)
65. Guyana: Bank of Guyana
66. Haiti: Central Bank of Haiti
67. Honduras: Central Bank of Honduras
68. Hong Kong: Hong Kong Monetary Authority
69. Ungern: Magyar Nemzeti Bank
70. Island: Islands centralbank
71. Indien: Reserve Bank of India
72. Indonesien: Bank Indonesia
73. Iran: centralbank Islamiska republiken Iran
74. Irak: Central Bank of Iraq
75. Irland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland
76. Israel: Bank of Israel
77. Italien: Bank of Italy
78. Jamaica: Bank of Jamaica
79. Japan: Bank of Japan
80. Jordanien: Central Bank of Jordan
81. Kazakstan: National Bank Kazakstan
82. Kenya: Central Bank of Kenya
83. Korea: Bank of Korea
84. Kuwait: Central Bank of Kuwait
85. Kirgizistan: National Bank of Kirgizistan
86. Lettland: Bank of Latvia
87. Libanon: Central Bank of Lebanon
88. Lesotho: Central Bank of Lesotho
89. Libyen: Central Bank of Libyen
90. Litauen: Litauens centralbank
91. Luxemburg: Central Bank Luxemburg
92. Macao: Monetary Authority of Macao
93. Makedonien: National Bank i Republiken Makedonien
94. Madagaskar: Central Bank of Madagaskar
95. Malawi: Reserve Bank of Malawi
96. Malaysia: Central Bank of Malaysia
97. Mali: Central Bank of västafrikanska stater (BCEAO)
98. Malta: Central Bank of Malta
99. Mauritius: Bank of Mauritius
100. Mexiko: Bank of Mexico
101. Moldavien: Moldaviens centralbank
102. Mongoliet Mongoliets centralbank
103. Montenegro: Central Bank Montenegros
104. Marocko: Bank Marocko
105. Mocambique: Bank Moçambique
106. Namibia: Bank of Namibia
107. Nepal: Central Bank of Nepal
108. Nederländerna: Nederländerna Bank
109. Nederländska Antillerna: Bank i Nederländska Antillerna
110. Nya Zeeland: Reserve Bank of New Zeeland
111. Nicaragua: Central Bank of Nicaragua
112. Niger: Central Bank of västafrikanska stater (BCEAO)
113. Nigeria: Central Bank of Nigeria
114. Norge: Central Bank of Norway
115. Oman: Central Bank of Oman
116. Pakistan: State Bank of Pakistan
117. Papua Nya Guinea: Bank of Papua Nya Guinea
118. Paraguay: Central Bank Paraguay
119. Peru: Central Reserve Bank of Peru
120. Filippinerna: Bangko Sentral ng Pilipinas
121. Polen: National Bank of Polen
122. Portugal: Bank of Portugal
123. Qatar: Qatar centralbanken
124. Rumänien: Rumäniens nationalbank
125. Ryssland: ryska centralbanken
126. Rwanda: National Bank of Rwanda
127. San Marino: Central Bank of Republiken San Marino
128. Samoa: Central Bank of Samoa
129. Saudiarabien: Saudi Arabian Monetary Agency
130. Senegal: Central Bank of västafrikanska stater (BCEAO)
131. Serbien: serbiska nationalbanken
132. Seychellerna: Central Bank of Seychellerna
133. Sierra Leone: Bank of Sierra Leone
134. Singapore: Monetary Authority of Singapore
135. Slovakien: Slovakiens centralbank
136. Slovenien: Sloveniens centralbank
137. Salomonöarna: Central Bank of Salomonöarna
138. Sydafrika: South African Reserve Bank
139. Spanien: Bank of Spain
140. Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka
141. Sudan: Bank of Sudan
142. Surinam: Central Bank of Surinam
143. Swaziland: centralbank Swaziland
144. Sverige: Sveriges Riksbank
145. Schweiz: Swiss National Bank
146. Tadzjikistan: Tadzjikistans centralbank
147. Tanzania: Bank of Tanzania
148. Thailand: Bank of Thailand
149. Togo: Central Bank of västafrikanska stater (BCEAO)
150. Tonga: National Reserve Bank of Tonga
151. Trinidad och Tobago: Central Bank of Trinidad och Tobago
152. Tunisien: Central Bank Tunisien
153. Turkiet: Turkiets centralbank
154. Uganda: Bank of Uganda
155. Ukraina: National Bank of Ukraine
156. Förenade Arabemiraten: Central Bank of Förenade Arabemiraten
157. Storbritannien: Bank of England
158. USA: The Dirty Nasty Stinky Fed, Federal Reserve Bank of New York
159. Uruguay: Central Bank of Uruguay
160. Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu
161. Venezuela: Central Bank of Venezuela
162. Vietnam: The State Bank of Vietnam
163. Jemen: Central Bank of Col. Bosque de Chapultepec
164. Del. Miguel Hidalgo 11580 México, DF
165. Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe

Källa: Republic Broadcasting & CSGobe
Christer Brandts foto.
GillaVisa fler reaktioner
KommenteraDela
Kommentarer
Christer Brandt
Skriv en kommentar…
Chatt (12)

Det här inlägget postades i 30-talskrisen, Antikrist, Bank och finans, Bank- och finanskriser, Casino-banker, Ekonomi, extremism, Fattigdom, Finansens systemfel, Finanskraschen 2008, Individualism, Krig och plundring som affär, Människan och värdet, monopol, Nationalidentitet, Nato, NVO, Ny tid, Nyliberalism, Okategoriserade, Open Society, OS, Postdemokrati, Rothshild, Samhälle, slavdom. Bokmärk permalänken.