WW3 PÅGÅR REDAN FÖR EN NY VÄRLDSORDNING

Pope-ww3

Påven Franciskus har meddelat att världskriget 3 har redan börjat, säger att det inte är ett religiöst krig men en ny världsordning genererade konflikten om “intressen, pengar och resurser.” “Vi får inte vara rädda för att säga sanningen, är världens i krig eftersom det har förlorat fred “, sade påven.

Kriget är organiserat och har inte kommit i ett organiskt förlopp.

“När jag talar om krig jag talar om krig över intressen, pengar, resurser – inte religion. Alla religioner vill ha fred, det är de andra som vill krig. Ett krig om naturens resurser, Ett som vill dominera över folken.

“Franciskus sade, med anspelning på den nya världsordningen har mål för fullständig och total kontroll över varje människa på planeten och en dramatiska minskningen av världens befolkning.

Se video: http://www.emigrera.com/emigrationsorsaker/ww3-ar-nu-officiellt/

Det här inlägget postades i Krig, NVO. Bokmärk permalänken.