USA OCH VÄRLDSTERRORISMEN

McCain-isis Al-Baghdadiwith-McCain
Amerikanska politiker riktar anklagelser på att både Republikaner och Demokrater har spelat under bordet i uppkomsten av ISIS. En historia som går igen i amerikansk världspolitik att  skapa “ett monster” eller stödja en förtryckare som ska bekämpas med en Allians. Av flera är Stalin och Hitler detta att sprida skräck i värden.

George W. Bush och Tony Blair har medgett att invasionen av Irak 2003 skapade ett vakuum som tillätt jihadistideologier att blomstra. Dessa öppna gränsen har gett de modig element tillgång till vårt land och våra medborgare. McCain har varit delaktig i allt

Republikanen Kelli Ward kritiserar hårt John McCain är “direkt ansvarigt” för uppkomsten av ISIS Utan hans farligt distraherad utrikespolitik, vi skulle inte ha denna hänsynslösa islamisk extremistisk organisation som korsfäster barn systematiskt våldtäkter kvinnor, förtrycker kristna, och kastar homosexuella från hustak.

I ett direkt angrepp på John McCain och indirekt Hillary Clinton säger hon att många har vetskap om och förstår, att ISIS är en skapelse av krafter i väst med Obama, Hillary Clinton och John McCain som pådrivande projektledare. Hennes uttalande är inte grundlösa.

McCain  besökte 2013 Syrien och träffade de högsta ledarna i ISIS.  Med fanns ledaren för ISIS al-Baghdadi.

McCain skulle då krävt aggressiva militära insatser i det 2-åriga syriska inbördeskriget, ställde krav på en flygförbudszon och beväpning av rebeller.

USA höll al-Baghdadi som skulle blir ISIS ledare  i ett militärt fängelse i Irak som heter Camp Bucca 2005-2009 och släppte honom sedan, enligt uppgift på begäran av den irakiska regeringen.

Presidentens Obamas talesman Jay Carney har sagt att ”Vita huset kände i förväg till McCain planer på att resa till Syrien. Carney avböjde att säga om McCain bar något meddelande från administrationen, men han sade Vita huset tjänstemän såg fram emot att höra om hans resa ”.

För att förstå vidden av det Kelli Ward (Rep) säger bör man vara medveten om fakta som pekar mot att “kriget mot terrorismen” är en strategi utformad i väst och att attacken den 11 september 2001 ingår  och är med all tydlighet var orkestrerad inom USA med stöd av bland annat Saudiarabien (28 pages: Secrets of the Congressional 9/11 report) och även med Mossad.

Det militära dokumentet från sept 2000 genom PNAC-projektet avser bygga upp en militär dominans i Mellanöstern och gentemot de stater som hindra amerikanska intressen i “Pax America”, ett nytt Romarrike. En kontroll över Eurosasiens fossilier och en privat världsmakt över alla centralbanker. De sista fria fanns år 2000 i

Afghanistan (krig)
Irak (krig)
Sudan (krig)
Libyen (krig)
Syrien (krig)
Iran (listad)
Kuba (normalisering)
Nordkorea (listad)

Påven Franciskus har nyligen meddelat att världskriget 3 har redan börjat, säger att det inte är ett religiöst krig men en ny världsordning som genererat konflikten om ”globala intressen, pengar och resurser.”

Påven Franciskus har meddelat att världskriget 3 har redan börjat, säger att det inte är ett religiöst krig men en ny världsordning genererade konflikten om ”intressen, pengar och resurser.”

Källor: http://www.globalresearch.ca/isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-trained-by-israeli-mossad-nsa-documents-reveal/5391593

http://edition.cnn.com/2016/03/24/politics/rudy-giuliani-hillary-clinton-isis/index.html

http://www.breitbart.com/big-government/2016/06/16/challenger-kelli-ward-john-mccain-directly-responsible-rise-isis/

Se video: http://www.emigrera.com/emigrationsorsaker/ww3-ar-nu-officiellt/

Det här inlägget postades i ISIS, NVO, Terrorism, USA. Bokmärk permalänken.