KRISTI GÄRNING VAR UNIK. AVSLÖJADE HELA SANNINGEN, BOTADE FOLK, BESEGRADE DÖDEN OCH ÖPPNADE HIMLENS PORT!!! HAN SOM ÄR KÄRLEKEN ÄR PÅ VÄG ÅTER

KRISTUSIKON

Många falska och okunniga uppfattningar sprids här i denna upproriska och förnekande tid. Kristna dödas, förföljs och förtalas. Vi är tiden i slaget mellan sanningen och lögnen. Ljus och mörker.

Svepeduken låg en gång över Jesu heliga ansikte i graven. Den har en långa historia. Räddades undan förstörelsen i Jerusalem. En bild som spritts i tusende år

År 544 e.Kr. hittades en bild ovanför stadsporten i Edessa i Syrien, som tros föreställa Jesus. Sex år senare målades en ikon i Katharinakloster i Sinai som visar Jesus Kristus som Pantocrator, den Allsmäktige skaparen.

Det råder en häpnadsväckande likhet mellan ikonen och den bild vi ser på svepeduken i Turin. Det kanske är för många likheter för att det ska var en ren slump. Det gäller allmänna placeringen av ansiktsdrag inklusive ögon, näsa och mun. När duken av ansiktet lagras över ikonen finns inga betydande skillnader.

Tid för Antikrists organisationer och förlöpare finns nu här. Det har lett det stora krigen och terrorn. Den sprider den liberala vägen som överger vår frihet till ekonomiskt slaveri. En pervers frihet som trasar samhällets beståndsdelar. En frihet på den nästes bekostnad.

Kristendomen är världens största religion med omkring två miljarder anhängare kyrkbyggen. Byggen som grunden till byggnadskonsen och yrkeslivet och näringslivet i samhället. Stamkrigen kunde upphöra och kunde samlas till att utveckla jordbruk, fick, skogsbruk, gruvnäring, mm under en vald kristen kung med att försvara kristne-

Vi kallades en gång Svea rike. Det urgermanska benämningen på oss är ‘swihoniz’ som betyder ”sveafolket”. Men vi var fler som kom hit att leva i fred.

Andra folk är gutar bosatta på Gotland, goter, rusar. svear, tydaler (dallänningar), götar, daner, samer eller varinerpå Öland. Mångafalden var stor. Många folk bar med sig kristna grunder i kontakten med i stridn me Tom, Det reste runstenar med kors om ädla minnen

Tidigare gäller ristades ormliknande flätor. Trosvärden levde i folkmun.Texterna i skifferform för bevara sanna händelser till framtid.

Kristendomen är i Gamla Testamenteten lång förutsägelse om Messisas ankomst. Stora och grymma motsättningar gäller då som idag. Varje tid sin budbärare från Gud själv att visa väg.

Jesus Kristus tog sin boning bland oss som människa genom Maria. Försutsagd i 700 år innan av Jesaja. Sann Gud och människa men levde som en människa, den sanna människan. Helt oskyldig. Sänd av sin Fader i himlen.

Allt var förutsagt långt innan. Messias skulle komma Den smorde.Den gamla tiden hade stängt dörren till himlen.

Död, sjukdomar och synder råder på jorden. Fördärvad kulter plåga mänsklighten. Ett andlig mörker föll jorden i det som blev syndafallet.

Vad är då synd. Synd är att missa målet. Målet att dela livet med Gud i himlen.

Kristus var totalt oskyldigt offrade sig själv för att betala vår skuld. Jesus kom sänd Faderns som Guds och som människa född av en kvinna som Maria.

Varför???? Döden och materian skulle besegras, Vägen till himlen skulle öppnads för alla. Såväl hedningar och som Israeliter.

I himlen finns ingen religion utan endast Guds sanning och livets källan i evig tid

Jordlivet är en mänsklig pilgrimsfärd till evigt liv. Människan kan får förlåtelse i uppriktighet. Alla syndar kan strykas.

Kristi måltid intar vi i den andliga mässan ta emot Kristi kropp och blod i oss till vår räddning. Kristus vill att blir ett eko av honom att vi rädda själar. Vapen med det onda är Marias Rosenkrans. Kan förinta det onda. Satan avskyr den.

Kristi liv skedde som det beskrevs. Han blev övergiven och straffad för sitt folks brott. De gick vilse. Skulden fick han bära.

Men han var och är sanningen. Den enda och levande sanningen. Därför kom han sänd av sin Fader att visa vägen.

Kristi dog för oss, segrade över döden fysiskt, visade sig för den sina och 500 andra. Steg upp till himlen och bär nu alla makten och skall återkomma. “Kärleken skall återkomma”

Ett löfte finns att rädda oss från helvetets portat. Kristus ska komma likt en blixt och förnya oss med sin Eld – hans Kärlekens Ande skall återlösa oss genom att dra oss in Kärlekens låga och omvandla oss till en levande kärleksflamma.

Jesus säger : Jag skall låter Min Ande utgjutas från himlen och rena era fläckade själar till felfria fläckfria själar.

Ni skall blir renade som guld och renas i eld. Ni kommer att känna igen Frälsnings styrka då min Kärleks ande skall komma ned över er. Om inte detta sker kommer ingen få se de nya Himlarna och Jorden som jag förutsagt er.

Genom Min kraft skall jag utplåna all orättfärdigt, avfällighet och ondska. Jag skall ska komma som en våldsam ström av vatten som renar, som tvättar bort alla ondska.

Min brinnande Kärlek skall tvätta bort all falskhet. och era fläckade själar. Jag är er Frälsare och skall förnya skapelse.

Gud har talar i alla tider. Bibel är denna sanna uppenbarelsen

Så talar Jesus nu den 17 aug 1988 som förmedlar detta genom nutiden budbärare Vassula Rydén i “True life i God.” Bibeln säger allt med dessa tillkommande förklarar sanningens vidd. Den basala frågan är Fred. Fred med Gud.

En fred där Kyrkan enas kring en Gud, och Kristus

Källa:
http://uppenbar.info/uppenbar/rev/skrud2.html
http://www.tlig.org/sv/messages/316/

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Ny tid, SLiG. Bokmärk permalänken.