UPPENBARELSEN I MEDJUGORJE – EFTER DEN 18 MARS 2017 BÖRJAR GUDS TECKEN KOMMA TILL JORDEN

MEDJUGORJE pågår sedan 1981. Vi är i ett viktigt skede för människor att omvända sig och så erkänna Kristus som vår Frälsare. Det gäller även kyrkans erkännande av Medjugorje i Guds frälsningplan. Nåden lever så ännu en tid. Det finns en tidpunkt när det blir försent.

medjugorje-2sign

“TECKNET “kommer på ett sådant sätt att människor saknar ord att kunna förklara vad detta är … Det är något som endast Gud kan utföra.” Bilden visar där Maria en gång visade sig 1981 på det berg som nu är Uppenbarelseberget i Medjogorje.

“The “SIGN” will arrive in such a way that people won’t have words to say what it is…It is something only God can make”

Padre Livio Fanzaga with Vicka  broadcast live by Radio Maria Italia from Medjugorje

PADRE LIVIO säger – Jag var verkligen slagen a vad vår Fru har sagt om den tredje hemligheten, som gäller ett tecken på berget. Hennes visionär säger att det kommer att bli ett synligt tecken, ett oförstörbart tecken som kommer från Gud. Men hon också lagt till, «Skynda er och konvertera. När det utlovade tecknet kommer på kullen, kommer det att vara för sent», (2 september, 1982).

En annan gång sade hon också, «Men även efter att jag har lämnat detta tecken på kullen som jag har lovat dig, kommer många inte att tro. De kommer att komma till berget, de kommer de att falla på knän, men de kommer inte att tro »(19 juli, 1981). Varför är det din uppfattning, att människor kommer att se tecknet, men de kommer inte att omvända sig?

PADRE LIVIO – Du har redan sett tecken?

Vicka – Ja, jag såg det i en vision.

PADRE LIVIO – Jakov sa en gång i en intervju i Radio Maria att för att se tecknet  är det nödvändigt att komma hit till Medjugorje, är det sant?

Vicka – Ja, det är sant. Tecknet kommer att finnas kvar på Podbrdo och var och en kommer att behöva komma hit för att se det. Detta tecken kommer att vara oförstörbart och kommer att förbli på denna plats för evigt.

Jag vill säga om de människor som kommer att se det och inte tro, Madonnan lämnar alla fria att tro eller inte men det är vars hjärtan är alltför tillstängda.

Det är samma sak som Madonnan sade till oss, “om man vill komma till himlen, kommer han att gå till himlen, om man vill gå till helvete kommer han att gå åt helvete”. De människor som är långt borta från Gud och inte vill tro, kommer dessa inte kunna tro på tecknet.

För dem som inte känner Gud men har goda avsikter och en önskan att älska, kommer dessa att gynnas av tecknet. Men jag tror att de som gör allt mot Gud, de kommer att springa ifrån tecknet och de kan inte atro.

PADRE LIVIO – Så detta är en tid av nåd, detta är tidpunkten för omvandlingen, “inte vänta på att logga in för att omvandla er”, har Madonnan sagt. Tja, så varför lämna kvar ett tecken för  några som en sista extrem hjälp: är det för att få kyrkan att röra sig att erkänna uppenbarelser som äkta?

VICKA – Ja, visst kommer det att vara för kyrkan, så att de kommer att ha någon tvekan om att Madonna hade varit bland oss och det är också för dem som fortfarande långt bort från Gud.

Så Madonnan tänker både för grupper av människor och för kyrkan, och sedan är det upp till oss hur man ska vara redo att besvara tecknet och hennes uppmaning genom detta.

cross-2Alla som kommer, som kommer att se, du förstår, de kan säga “Jag tror inte på detta”, och det är deras personliga uppfattning, det är vad de tror, men att Madonna är här, att hon är närvarande, att hon lämnar detta undertecknade tecken som ingen människa kan utföra; det är är endast något som bara Gud kan utföra och så att ingen kommer att kunna säga att det är en liten sak eller något annat. Detta kommer på ett sådant sätt att de inte kommer att ha ord att säga vad det är.

Visionären i Medjugorje Mirjana har gett ut en ny bok där hon säger: “Nu är det dags att berätta för världen min historia”.

Hon avslöjar gudomliga förändringar kommer efter den 18 mars 2017. Tre steg som följer av kommande synligt tecken.

Uppenbarelsen i Medjugorje pågår år efter år sedan 1981 där Gospa, Fredens Drottning. Hon är Guds moder och Maria som träder fram, Sänder meddelande till världen till omvändelse. Guds plan är nära. Många miljoner vallfärdas hit. Svårt sjuka har blivit botade.

Övernaturliga händelser finns runt platsen. Utan tillgång till el eller strålkastare lyser här statyn för Madonnan på Uppenbarelseberget

maria-gospa-jprgBudskapen översätt till olika språk. Se webb: http://www.medjugorje.org/

Det börjar på Johannes döpares högtidsdag den 24 juni 1981. Johannes Döpare var den som beredde väg för Messias ankomst.

Mirjana Dragicevic, Vicka Ivankovic och Ivanka Ivankovic, kom att få se henne i 6 visioner. För Ivan Dragicevic, Ivan Ivankovic och Milka Pavlovic såg henne en gång samma dag. De är ”de 6 visionärerna”. Tre får idag dagliga visioner.

Visionairsblackwhite-001

De övriga Marias fick ta emot 10 hemligheter för världens framtid i Guds frälsningsplan. De får inga mer visioner.  Dessa hemligheter kommer att ske på specifika tider, med specifika händelser och på specifika platser.

Gud förbereder en tid i fred.

Och det väcker säkert frågan: Varför nu? Varför nu faktiskt. Två mycket viktiga datum kan erbjuda en ledtråd.

2017 är 1OO årsjubileum för Fatima. En stor uppenbarelse sker under brinnande krig. Det fanns en annan utgång om kristenheten och kyrkan lyssnat utan att kommunism och nytt världskrig hade kommit.

Den är hundra år sedan den första uppenbarelse när den 13 maj och hundra år årsdagen av mirakelsolen sker 13 oktober 1917

I Medjugorje vi får höra är uppfyllelsen av Fatima.

Den 18 mars blir den verkliga spännande tidpunkt som kommer nästa år.

Mirjana säger när dolda hemligheter som finns Marias framträdande i Medjugorje. kommer betydelse av detta att stå klart för världen.

Mirjana säger att Vår Fru har avslöjat för henne hemligheterna och har klargjort detaljerna om hur allt kommer utvecklas och förbereder nu hennes roll.

Visionärerna säger att de tio hemligheterna gäller hela världen och de är kopplade till varandra i en kedja. Det finns även andra hemligheter som är personliga för visionärerna eller som gäller vissa personer som är knutna till dessa framtida händelser.

Bland dessa hemligheter finns ett löfte från Vår Fru att lämna kvar ett synligt tecken på platsen i Medjugorje. Det är mycket vackert, bestående och oförstörbart. Det kommer finnas här i Medjugorje för hela mänskligheten och många mirakel kommer att vara förbundna med detta. Fem av visionärerna vet datumet när detta kommer att ske. De betonar att denna tid fram till tecknet uppenbaras är en period av nåd och för att stärka tron.

Hon berättar innan det synliga tecknet kommer så kommer tre hemligheter att bli avslöjade för världen.

Dessa tre hemligheter innehåller tillrättavisningar av världen och kommer som framtida händelser. Efter den första tillrättavisningen följer de andra varandra med på en ganska kort tid.

Dessa kommer att bli avslöjade för henne tre dagar innan de börjar. Hon kommer att berätta hemligheten för en präst vad som skall ske och på vilken plats. Efter dessa tre tillrättavisningarna kommer det synliga tecknet att bli uppenbarat.

“Den 13 september 1984 visade hon sig för mig och berättade om den dagen då jag måste redogöra för de första hemligheter till prästen. Denna nya kunskap lättade min nöd och gav mig styrka. “

Under en frågestund mellan Mirjana och en grupp engelsktalande pilgrimer i Medjugorje, och som svar på en kommentar från en av pilgrimerna som delar samma födelsedag som Mirjana, svarade visionären så här

“Stora människor föddes den 18 mars. Men jag har aldrig min födelsedag eftersom det är dagen för uppenbarelse. Och många människor har fel uppfattning om detta. De vet att vår Fru kommer till mig den 18 mars, eftersom det är min födelsedag.

Hon kommer säkert inte av den anledningen att hon aldrig sagt till mig Grattis på födelsedagen.

När allting börjar hända då kommer du att kunna förstå varför den 18 mars, varför varje sekund i den månaden, varför onsdagar och fredagar är dagar i fasta, allt kommer att stå klart för oss.

Avsikten är rädda oss. Gud förbereder en ny era i fred.

Mirjana: “Jag kan inte avslöja mycket om hemligheterna men jag kan säga er detta … vår Fru planerar att förändra världen.

Hon kom inte att tillkännage vår undergång; men hon kommer för att rädda oss och med sin Son som hon kommer att triumfera över det onda.

Det här inlägget postades i Maria, Medjugoreje. Bokmärk permalänken.