EU villigt betala Assad om terrorister får styra en del av Syrien!

Final Countdown for Nusra Front Terrorists in Syria’s Aleppo: Stop Romanticizing ‘Moderates’

Final Countdown for Nusra Front Terrorists in Syria’s Aleppo: Stop Romanticizing ‘Moderates’

Det förljugna kriget i Syrien

The Times 3/12 och The Duran
Översättning: prof Anders Romelsjö http://jinge.se.

Istället för att hjälpa EU-medborgare som lider av åtstramningspolitik, fattigdom och elände föredrar EU:s ledning i Bryssel att använda EU:s medel för att stödja al-Qaida och ISIS Wahhabi terrorister.

EU:s utrikespolitiska ansvariga Federica Mogherini har varnat för att Aleppos sannolika fall inte kommer att avsluta kriget i Syrien.

Hon sa under en konferens i Rom:

”Jag är övertygad om att Aleppos fall inte kommer att avsluta kriget.”

The Times i Storbritannien rapporterar nu att EU förbereder ett erbjudande till Assad, som kommer att vara EU:s särskilda sätt att ”avsluta kriget” i Syrien, samtidigt som man inte stoppar de finansiella investeringar EU tagit på sig för att finansiera och utbildning av jihadister för att störta Assads regeringen.

EU planerar enligt uppgifterna att erbjuda Damaskus ekonomiskt stöd i utbyte mot att tillåta rebellstyrkorna att behålla makten i vissa regioner i Syrien. Bryssel insisterar inte längre på att Syriens president Bashar Assad måste avgå, enligt Times.

Det nya förslaget från EU framfördes av dess utrikespolitiska representant, Federica Mogherini, vid ett möte med oppositionsledare för två veckor sedan, rapporterade den brittiska tidningen. Det återspeglar utvecklingen på marken, där den syriska armén har vunnit flera segrar och är på väg att ta fullständig kontroll över Aleppo.

En källa nära den västra-stödda syriska oppositionen (närmast al-Qaida) berättade för the Times ”Vad Mogherini ville var att presentera en EU-plan för hur man ska lösa konflikten.”

”Detaljerna är oklara. I gengäld, om alla sidor är överens och alla gör vad EU säger finns det en stor pott av pengar.”

Federica Mogherini, är en italiensk politiker. Hon är sedan 1 november 2014 EU:s höga representant för utrikes frågor och säkerhetspolitik och vice ordförande i Europeiska kommissionen (kommissionen Juncker).

Bryssel samtycker nu att Assad blir kvar som president, men vill ha en ”decentralisering av makt till Syriens provinser, vilket skulle göra det möjligt för” moderata rebellstyrkor att integreras i de lokala säkerhetsstyrkorna.”

EU är berett att ge ekonomiskt stöd till både den syriska regeringen och rebellerna för att sockra affären, uppger Times. Av rapporten framgår att EU tycker att det är bättre att betala Damaskus än att emotse en fortsatt utvandring av syriska flyktingar till EU, vilket skulle kunna medföra politiskt kaos och ”förstöra Europas politiska nätverk.”

PipelineAfghanistanDen bakomliggande politiken innehåller en världspolitisk agenda. Tanken var efter 911 att bygga pipelines i Afghanistan från Kaspiska havet.

I slutet av 90-talet hade USA enligt PNAC-planen att skapa en militär dominans i Mellanöstern.  En fredlig utveckling bland arabländerna skulle vara till nackdel för Israels sionistiska politik.  Destabilisering förordades.

Irak skulle invaderas och där skull USA bygga upp en bas  i Mellanöstern och etablera i regionen början till den nya världsordningen och då kontroll över alla fria centralbanker. Det skulle bli ett krig mot terrorn, en världsfiende, som egentligen inte finns. Det har skett tidigare i historien att skapa en fiende som bekämpas med allierade.

Kriget är en bluff för att ta kontroll över och ekonomiskt förslava folk i både öst och väst, även över sitt eget amerikanska folk i en ny era för världens bankvälde.

911 misstänks i hög grad har utförts av folk inom statsapparaten och troligtvis av banksystemet i USA. Idag kan vi se realiteter. Krigen håller folk i rädsla och tillåta dem att styras i ett ändlöst krig. Säga ja till ett övervakningssamhälle. Ett oändligt krig utan fiende och vinnare.

Amerikansk politik och demokrati bär på en omtalad och förtärande oligarki.

quote-the-two-party-system

rockefeller_01

 

Det här inlägget postades i Afghanistan, Bank och finans, Irak, ISIS, NVO, Syrien, TISA, USA. Bokmärk permalänken.