STÖRTAR PRESIDENT TRAMPS “POPULISM” DEN DJUPA STATEN


deepstate.php

President Trump rivstartar mot liberala demokratiska ideal, etablissemangets maktfullkomlighet, NWO-tankegångarna och Open Societys omflyttningspolitik.

Söker nu en uppgörelser med Saudiarabiens kung Salman med säkerhetszoner för flyktingar från Syrier och Yemen för att stoppa flyktingströmmar i länder som kollapsar, eliminerar ISIS och kanske nu även fredssamtal med Putin.

Samtal rörde också att klassa Muslimska brödraskapet som en terrororganistion.

muslim-bros-in-the-whitehouseAnklagelser har gällt tidigare att Barack Obamas administration hade kopplingar till Muslimska brödraskapet.

Det finns personer som innehade nyckelpositioner, många av dem insidan av Department of Homeland Security, som är knutna till den extremistterroristgruppen som kallas Muslimska brödraskapet.

President Trump går mot strömmen och motsätter sig aborter pga att den kristna grunden att människan skulle till sin begynnelse vara en utväxt i kvinnans kropp men är en blivande människa redan i den första stunden med rätt att leva. Människans första boning på jorden är modern.

Vår liberala frihetskamp håller på att fördärva det etiska människovärdet att vi verkligen är Guds avbild utan blir till en förkrympt människa.  Man och kvinna innehåller i ett äktenskap ett biologiskt och sexuellt livskapande förbund

Människan är en skapande varelse. Homo Creator. Frihet att välja och att urskilja gott och ont. Perverterad liberal frihet är frihet utan ansvar med risk för extremism, våld och anarki

Kritiken är stor mot stoppet av inresetillståndet från 7 muslimska länder. Länder som Barack Obama bombade. När fanns protesterna när Barack Obama dödade massor av muslimer?

Flyktingar är en billig arbetskraft. Google, Apple, Microsoft och Facebook protesterar på det tillfälliga invandrings-stoppet. Till stor del har således Trump stött sig med Silicon Valley.

När Howard Schultz, vd för Starbucks protesterar mot invandrings-stopp och säger att hans företag kommer att svara genom att anställa 10.000 flyktingar under fem år i 75 länder. Schultz har en nettoförmögenhet på 2,9 miljarder dollar och en årslön på 21, 8 miljoner dollar eller c:a 200 miljoner. Mannen har blivit mäktigt rik att utnyttja extremt billig arbetskraft och förföljelser av fackföreningar. Arbetstider, löner och arbetsvillkor i bolaget har varit under ständig kritik sedan många år.

George Soros har en central roll i detta. Han har finansierat ”färgrevolutioner” i många länder, och nu verkar det som om han tycker det är dags för USA att få sin egen ”färgrevolution”.

Det har gällt den Arabiska våren 2011 och  de färg- och blomsterrevolutioner som Den orangea revolutionen i Ukraina 2004, Purple revolutionen i Irak 2005, Cederrevolutionen i Libanon 2005 , den Gröna revolutionen i Iran 2009 eller Jasmine revolutionen i Tunisien 2010. Vi har sett massdemonstrationer dit väpnade rebeller ansluter sig med attentat.

Bakom ”Open Society” gömmer sig dessa revolutioner. Finansvärldens ”Open Society Revolutions” att plundra de öppna och demokratiska samhällena.

Det sker tillsammans med USA’s Freedom House och National Endowment for Democracy att främja demokratin (finansierat av kongressen). Vita och mörka folk skall blandas för att se lika ut. Det är också angrepp på den nationella identiteten, kulturen och de kristna grunderna i människovärdet.

En gränslös planet under en enda regering i det som kallas NWO

Open Society undergräver det civila samhället, det folkliga och enskilda organisationer strävan till ökade friheter och rättighet som är praktiskt taget står bakom all oro och revolution i dagens värld.

I en artikel i Project Syndicate, där han för övrigt också fördömer Brexit och motståndet mot EU i Europa och de flesta förslag till ändrad grundlag i Italien, varnar han att ”USA kommer att se inhemska strider inom en snar framtid.

President Eisenhower myntade uttrycket det ”militär-industriella komplexet.” Dagens observatörer pekar också på samverkan mellan företagsintressen och Washingtons makthavare som den verkliga styrande handen i amerikansk politik. Här finns Pentagon, CIA och och vapenindustrin och NATO-alliansen för att aktioner för en ny tid kallat Pax America. Konflikter ger business.

I samtal 2015 i ett TV-media med f.d president Jimmy Carter beskriver han USA som en oligarki. Där finns obegränsade pengar i politiken. Obama, Clinton och Bush utvecklade en destabiliserande politik i Mellanöstern som fortplantade sig till EU för en ny ordning.

Genom amerikanska historien löper den självständiga bankstriden. Idag finns finansfamiljerna på Wall Street med och Fed-banken och BIS i Basel. Historien är sedan 1776 då den Amerikanska centralbanken tvingades av Europabanker att bli privatstyrda och idag en privatreglade Fed från 1913 framställer dollar mot mot betalning och genom skuldsättning av nationer. En makt som kan manipulera med penningvolymer och skuldsättning att starta finanskriser, revolutioner, krig och social nedskärningar med IMF som världens kronofogde och globalisering av jordens tillgångar

Norsk förlägger och tidigare kommunistiska partiledare Pål Steigan, skrev t

Den djupa staten, som utgår från militär-industriella komplexet och finanskapitalets har införlivat den politiska apparaten från båda partier och kontroller de flesta av medierna.

Denna monster-bläckfisk är en maktapparat som livnär sig på krig och plundring av mark och resurser runt om i världen. Och deras kandidat för president i USA var uppenbarligen Hillary Clinton.

Och sedan går något helt galet.

Den utomstående, högerpopulistiska demagogen Donald Trump, som sågs som en slags vara idiot som även skulle vara en impopulär kandidat som Clinton kunde slå – gick och vann!

Och ännu värre: han hotar att motsätta sig den djupa statens vilja. Han hotar, ve och fasa, att sluta fred med Ryssland!

http://älla. https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/02/01/is-trump-fighting-the-deep-state-or-creating-his-own/?utm_term=.68d323f12a96

http://thehill.com/homennews/administration/316767-trump-speaks-with-saudi-king

The Muslim Brotherhood Has Taken Over the White House

Det här inlägget postades i Bank- och finanskriser, Donald Trump, EU, Främlingsfientlghet, Geopolitik, Globalisering, Hillery Clinton, ISIS, Krig, Liberalism, Människan och värdet, Medier, Nato, NVO, Ny tid, Open Society, Rasism, Ryssland, Skapa pengar, slavdom, Syrien. Bokmärk permalänken.