AMERIKAS DELADE STATER

FL_DividedStatesOfAmerica

När Donald Trump svor eden som USA:s 45:e president så gjorde han det i ett delat land. Aldrig tidigare har klyftan mellan de två partierna i kongressen, republikaner och demokrater, varit så djup.
Nu finns även en intern spricka inom Republikanerna. Och folket kontrar en elit. Politiken gynnar inte folket utan något annat.
I presidentvalet 2008 fanns två kandidater Barack Obama Demokraterna och John McCain Republikanerna. John McCain blev chanslös när finanskraschen kom 2009. För att undvika en fullständig kollaps skulle staten rädda bankerna på Wall Street. Bushs finansminister Paulson tidigare vd för Wall Street-jätten Goldman Sachs föreslog ett räddningspaket på 700 miljarder dollar.
Republikanska partiet var nu rasande på Bush och Paulson. En intern spricka växer. De mest radikala vänder sig mot sina ledare. Tea party-rörelsen uppstår. Ett uppror mot sina egna ledare. Bush förmår inte förena partiet för att genomföra räddningspaketet.
Då träder presidentkandidaten McCain arrangerar ett krismöte med kongressrebellerna och även med Obama. Han tar över från McCain innan hinner säga någo
– “jag tar inte över ett land i depression. Jag stöder ett räddningspaket. “
02550dcbffe5828c23add7f27e278251Amerikanska folket är i sig rasande på bankelitens ledarskap och amorösa jättebonusar. Arbetslösheten sköt i höjden och besparingar gick om intet. Medan folket fick leva i recession kunde bankchefer finanstoppen plocka ut miljonbelopp till sig själva.
En uppror genom den konservativa Teaparty-rörelsen blev ett hot inte bara för demokraterna utan splittrade också upp det republikanska partiet. Deras krav på radikala förändringar banade vägen för Donald Trump.
Obama seger över McCain 2008 blev förkrossande och blev även en kross för Republikanerna roll i framtiden.
Skulle Obama sätta bankcheferna på plats? De ser den politiska eliten i Washington. Den finns både bland Republikaner och Demokraterna samlade i dold agenda om “New World Order”. En samling som kan offra länder och sitt eget folk på en väg som liknar en framtida global ekonomisk fascism.
13 bankchefer kallas till Vita Huset. De fruktade att presidenten skulle utmäta det straff folket krävde. De hölls ansvariga för att 5 miljoner arbeten försvann och 50 % av aktiemarknaden försvann. Obama vågade inte utmana investerare. Striden om en privat eller statligt ägd centralbank hade pågått sedan 1791,
Han gav bankcheferna en möjlighet att samverka. Vi sitter i samma båt. Bankcheferna uttalade offentligt en enad front. Obama angrepp inte deras felaktiga handlingar mot folket. Marknaden skulle återhämta sig men inte folkets ilska mot staten. Inte Republikanernas ilska mot Obama.
Folket misstror staten, Bush eller Obama med dess ekonomiska rådgivare, räddar Wall Street men inte folket.
En grupp Republikanerna samlade sig i denna stund och bestämde sig nu för att blockera och bekämpa Obamas agenda. Obamas stora folkstöd i valet 2008 hade skrämde upp dem att tro att de var förlorade ut på en ökenvandring.
Newt Gingrich och Eric Cantor ingick i denna motståndsgrupp mot Obama. De vill blockerar allt från Obama. Nationens affärer hamnade i stå och folkets ilska växte. Båda omnämns som frontfigurer för Rothschild-grenen och finansväldet i City of London. Rothschild har ett nätverk som når in i Ryssland och Kina.
Det andra finansväldet finns på Wall Street med Rockefeller med näring i Big Pharma och det militärindustriella komplexet. Ingen av dessa grenar söker en fredsväg.
Obama nästa stora frågor blev Obamacare och Obamatrade. Obamacare var en Rockefeller strategi att gynna läkemedelsindustrin. Handelsavtalet TPP skulle ge Big Pharma stora vinst och nationell övermakt.

Rasfrågan blev nästa stora fråga med polisvåld och mord. Tea Party gruppen blev som en grupp anarkister som stoppade alla försök till förändring. I detta skedde kommer Donald Trump och kör över forna ledare

Donald Trump angriper allt i Obamas socioliberlism och krigspolitik. Bakom splittringen gömmer sig de två drakar i finansvärlden. Rockefeller och Rothschild.
http://www.svtplay.se/video/12421930/dokument-utifran-amerikas-delade-stater/dokument-utifran-amerikas-delade-stater-avsnitt-1?start=auto
Det här inlägget postades i Donald Trump, Informationskriget, Läkemedel, Liberal revolution, NVO. Bokmärk permalänken.