NÄR VI LYSSNAR TILL DESSA ORD TILL RÄTTFÄRDIGHET, ÄR DET DÅ INTE DETTA SOM SAKNAS I VÅR TID?

Om detta är sanna ord, då kan de inte vara en lögn för att förkasta dem som ogiltiga. Den som förstår att dessa ord förstår att de innehåller en uppenbarad sanning, som var okänd för den tidens folk. Framför dem stod en människan, Messias., Guds son, med budskapet från Hans Fader i Himlen.

Han var född och sänd hit till denna vilsna jord. Människor gick vilse genom de falska lärorna och förkunnarna. Hans kärlek till människor var så stor att han offrade sig frivilligt att slaktas på Korset för betala vår skuld. En Nåd till oss. Vi är alla ofullkomliga. “Kom som du är” är budskapet. Han är den som älskar dig allramest.

På andras sidan öppnades Porten till det eviga livets rike. Ingen kunde besegra materian och döden och uppstå fysiskt utan den som äger all makt.

Den makten kan bli vår tillgång. Att gripa vårt eget kors i lidandet innehåller en förening med Kristus och då till en välsignelse i bön och överlåtelse. Vi kommer nakna till jorden och vi går bort nakna. Inga ägodelar tar vi med oss. Det vi tar med oss finns vår själ

Det dyrbaraste vi äger är själen. Till sin grund odödlig. Skapad i Himlen. I tron på Jesus i livet och döden kan Frälsaren rädda den för det eviga livet i Himlen. Vårt sanna hem.

Guds ingripande i världen närmar sig i vår livstid. Uppenbarelser pågår genom Jesus och Maria.

Kristi kärleksbrev “True Life in God” (svenska) http://www.tlig.org/sv/

Maria i Medjugorje: http://www.medugorje.ws/sv/

Det här inlägget postades i Jesus Kristus.. Bokmärk permalänken.