ISLAMISK TRO ÄGER RÄTT OCH KRÄVER DÖD PÅ ICKE-ISLAMER OCH DE OTROGNA

Hur ska väst och Sverige motverka denna uppfattning???  Våra svenska partier och nu främst S vill fegt anpassas oss till ett neutralt land utan vår äkta bakgrund och kristna grund. Ingen (kristen) religionsförkunnelse i friskolor.

De extrema söndrar våra traditioner och de kristna människovärdet, rättvisa, solidariska relationer och väg för fred. Nya Testamentet förkunnar kärleken, fred och enhet utan svärdet. Kärleken som den största lagen. En väg till Uppståndelsen efter jordelivet.

Detta ingår i agendan till att söndra demokratier. Den nya världen och elitens världsbyggare söker en gränslös värld med en en regering utan religioner, mellanmänskliga relationer  och med en förfalskad historia.

Islam blir i politiska händer ett vapen att söndra och skapa konflikter. Både USA:s förra regering  och Sveriges regering  har i skymundan byggt upp relationer med Muslimska brödrasällskapet, som är klassat som en terrororganisation.

En video har nyligen dykt upp med en intervju med en så kallad ”moderata” muslimska prästman i en norsk TV-show. Videon har gått runt i i världen eftersom det visar en islamisk ledare i väst som ärligt vill tala  om vad Islam lär ut när det gäller icke-muslimer.

Som svar på frågor om muslimska våld mot icke-muslimer, säger Mullah Krekar i norsk TV som inte bara är det okej för muslimer att döda icke-muslimer, det är även ett krav enligt Qu’ranic lag.

Vidare säger imamen att ”Muslimer har rätt att döda någon som inte respekterar islam.”

Programledaren: Om någon bränner koranen, är då straffet enligt Islam döden-  Är det korrekt?

Mullah Krekar: Om du bränner Koranen, vilket är en förolämpning, så blir svaret är helt klart ja.

Programledaren: Men mannen som har bränt Koranen, skulle det vara rätt att han förlorar sitt liv trots att han bor i Norge?

Mullah Krekar: Jag vet absolut att om han har begått ett brott här då är straffetdöden. Ansvaret för att genomföra straffet ligger på Ummah vår Muslimska brödraskap.

Oavsett om han bor i Norge, eller om han är Barack Obama. Jag själv hotar inte personen.

Jag talar om vad som är angivet.

Sverige:

“Det är en plikt för varje muslim att döda dem som lämnar islam.” Detta uttalande gjordes på Sveriges Radio nyligen när en Imam från Rinkeby (Stockholm) fick tala om hur man ska agera mot somalier som konverterar till kristendomen.
Programmet med dödshot mot konvertiter sändes av den somaliska Department of Radio Sverige och var en uppföljning på en tidigare segment om en grupp kristna somalier som kom till Rinkeby torg för att evangelisera. De fick också prata om det i radio rapport.

http://islamineurope.blogspot.se/2011/09/sweden-imam-calls-to-kill-converts-on.html

Det här inlägget postades i Islam, Kristendom, Liberalism. Bokmärk permalänken.