MOSSADCHEF AVSLÖJAR RÄNKSPEL MED TERRORISTER, VILKA SOM LÅG BAKOM 911 OCH LÖNNMORD PÅ LEDARE

Den fd Mossadchefen Efraim Halevy medger att Israel stödde ISIS i Syrien för att försvaga Ryssland. Inte bara det Mossad och den 6 bankerna i USA var inblandade i 911.

Alla historiska arkiv och mönster pekar i samma riktning. De stora bankernas inflytande på världsutvecklingen är ohygglig och fasansfull. Många har kämpat mot tanken genom att förkasta allt som konspirationsteorier.

I en intervju med Qatar-baserade nyhetsnätverket Al Jazeera, har Efraim Halevy fd. Mossad-chefen, 1998–2002, bekräftat vad många i Mellanöstern och runt om i världen redan har sagt: att Israel gav “taktisk” hjälp till Jabhat al-Nusra, som knuten till den syriska opererande Al Qaida rörelsen och ISIS under hela det syriska inbördeskriget och för att försvaga Ryssland.

Det är ett faktum att Halevy valde nyhetsorganet Al Jazeera grundat av staten Qatar när han nu göra sina avslöjanden

Än mer anmärkningsvärt är det när Qatar är en stor ekonomisk supporter av Jabhat al-Nusra och ISIS i Syrien.

Rapporter från FN-observatörer i Golanhöjderna bekräftar de regelbundna kontakterna mellan israeliska försvarsmakten och väpnade styrkorna i Jabhat al-Nusra och med islamiska statsterroristerna vid den syrisk-israeliska gränsen.

Halevys berättelse förklarar nu skälen till varför Obama-administrationen motsatte sig frisläppandet av de 28 sidorna i den gemensamma kongressutredning 2002 om de underrättelser som ledde till 9/11-attacken i USA.

World Migration Report (WMR) har talat med källor som är känner rapportens innehåll, som har visat att fotnoter finns, där “djävulen gömmer sig i detaljerna”.

Rapporten listar Israel, Qatar, Kuwait och Förenade Arabemiraten, förutom den uppenbara, skyldiga statspartiet, Saudiarabien, över de länder som är kopplade till att underlätta den mest dödliga, enskilda och utländska attack på amerikansk mark i den amerikanska historien. 911 blev starten som destabliserar demokratier och världsordningen.

Halevy tilllägger till vad WMR tidigare har rapporterat om en privat konversation mellan Halevy och hans föregångare i Mossad att finansiering för 9/11-attacken hanterades av de sex största amerikanska bankerna i New York!!!

Den tydliga konsekvensen blir genom den fd. Mossadchefen är att finansieringen var känd i Bush-administrationen innan attacken utfördes.

Halevys uppdagar här en taktisk allians mellan Israel och en syrisk gren av Al Qaida. Han förklarar också den liknande alliansen mellan Israel och 9/11-komplotten under månaderna före attacken 2001.

Förekomsten av hundratals israeliska “konststuderande”, “försäljare av butiksmontrar” och “flyttpersonal vara alla Mossad-agenter. Detta finns även rapporterad i lokal polisrapport

Bakom de arabiska flygplanskaparna från 2000 till 2001 utpekas på den israeliska-al-Qaida taktiska Alliansen som är än mer förankrad än den blev senare i Syrien.

Den verkliga skälet till att senator Charles Schumer och parlamentsspecialisten Paul Ryan, förutom Barack Obama själv, lade ut så betydande hinder att de 28 sidorna skulle kunna släppas fritt i sin helhet, var att de fruktade att detaljerna som begravdes i fotnötter skulle ha avslöjat att Israel och andra Gulfstater var de ansvariga deltagare i attacken den 9/11 2001.

Och det stoppade den föreslagna lagen om förbud om stöd till terrorism.

Om Justice Against Sponsors of Terrorism Act (JASTA), hade blivit verklighet. då hade Obama lovat stoppa den i ett veto. Lagen hade kunnat fälla Israels och Saudiarabiens suveräna immunitet i kommande rättegångar mot dessa stater och alla tusentals anklagelser som rests i amerikanska domstolar.

Halevy säger att det var av “humantära skäl” som Israel att gav medicinsk hjälp till sårade syriska terrorister.

Men att sådan “mänsklighet”skulle aldrig kunna utvidgas till Shi’a Hezbollah-krigare från Libanon som har kämpat mot de sunniska jihadistiska terroristerna i Syrien.

Israels “mänsklighet” visar sig också för hela världen när vi såg i Gaza, då hundratals barn, gamla män och kvinnor i mördades i oupphörliga bombningsattacker.

Mossad visade upp sin “mänsklighet” genom en dödlig strålförgiftningen av den palestinska ledaren Yasir Arafat.

Senaste dödsfallet gäller befrielsesledaren Mohamed Abdelaziz i Västsahara, som enligt uppgift dödades i ett algeriskt sjukhus efter att ha kämpat mot cancer.

Abdelazis familj hävdar att ledaren för POLISARIO-befrielsen blev förgiftad av den marockanska säkerhetspolisen.

Västsahara har kämpat i ett decennier långt slag om självständighet gentemot mot Marocko, som invaderade den tidigare spanska Sahara 1975.

Cancervapen tros ha använts av det “mänskliga” Mossad på Arafat, som dog i en form av snabbverkande leukemi.

Venezuelas Hugo Chavez dog av en snabbverkande bäckencancer.

Och nu, Abdelaziz, som dog vid 68 års ålder i cancer.

Mossad är en nära partner av den marockanska säkerhetspolisen.

http://awdnews.com/political/former-mossad-chief-halevy-admits-israel-supported-isis-in-syria

Det här inlägget postades i 911, Mossad. Bokmärk permalänken.