EU VILL TVINGA SVERIGE ATT INFÖRA EURO


Sverige kan komma att tvingas införa euron senast 2025. Enligt uppgifter som den tyska tidningen Frankfurter Allgemeine har kommit över ska EU-kommissionen lägga fram ett förslag redan nästa vecka som innebär att alla EU:s 27 medlemsstater ska införa valutan.

Men EU-minister Ann Linde (S) menar att Sverige inte kan tvingas införa euron.

Hela EU bygger på en monetär överstatlighet och på sikt upplösa nationell självständighet. EU är ett koncept från banker och storföretag och att tjäna dem

EMU-länder tappade sin ekonomiska kontroll när deras centralbanker försvann och ersattes av centralstyre  med  ECB-banken 1998. När finanskrisen kom 2008 blev länderna som skepp utan roder.

Varje nation har unika förutsättning för sitt näringsliv, naturrikedomar infrastruktur, klimat, kompetens. kultur mm. Centralstyrd räntor gav den krasch vi sett.

EU tillhör inte folken utan en växande finansmakt. Det utvecklades av European Round Table for Industrialist (ERT)  med direktörerna för Europas storföretag som la grunden till ett nytt samhällssystem.

ERT är en tankesmedja och dotterorganisation till Round Table Group – ett internationellt nätverk för en universell revolution vars avsikt var att ge dödsstöten åt nationalstaten. De anser konstitutionen som otillräcklig.

“I det långa loppet, är den globala politiken bunden att bli alltmer otrevlig, om koncentrationen på ledarskap läggs i händerna på en enda stat. Därför blir Amerika inte bara den första och den enda globala stormakten, men det är sannolikt att den blir den allra sista.”

Vi lever med en politisk lögn för världen

NO DROP IT!!!

Det här inlägget postades i EMU, EU. Bokmärk permalänken.