DET LEVANDE BRÖDET – KRISTI KROPP

Kristus innehåller ett nytt förbund. Ett förbund för hela mänskligheten. Vi fick kyrkan för att ta emot livet. Idag firar vi den Gudomliga gåvan. Kristi kropp och Blod.
Vi ska leva. Inte dö. Vi ska inte döda. Jordelivet är en stund. Därefter finns ett tillkommande liv.
 
Kristus gick hela vägen till porten som är Korset. Tog på sig vår skuld för att försona. Alla får ett kors som förenar. En räddning
 
När vi äter brödet vid frukostbordet är det ett bröd som är från jorden som finns för alla människor. Ett annat bröd innehåller näringen för det eviga livet. En livsmåltid med Kristus.
 
Kristus erbjuder ett bröd från Himlen som frälsare och förenar. Att vi blir Kristi kött och ben. En kalk som tvättar oss rena och ger evigt liv med Gud.
 
Den gamla människan och dess natur dog på Korset. Kristi Uppståndelse skapar den nya Människan. Den nya Skapelsen börjar.
 
– “Den Oåtkomlige Guden är Åtkomlig för er, den Osynlige Guden är synlig för er, redo att gudomliggöra er; Han vars storhet övergår alla änglahärar och alla varelser och allt som har skapats, står till ditt förfogande, skapelse! Gud Själv erbjuds åt er för att ge er tillbaka er gudomlighet och gudomliggöra er själ så att ni kan gå in i det Eviga Livet”.
Fadern talar om denna oerhörda förvandling den 30 juni 1999.
http://www.tlig.org/sv/messages/1050/
 
– Denna omvändelse kommer att förvandla ert så ömkliga och nedsmutsade tillstånd genom en ren, upphöjd förvandling av kropp och själ, så att ni blir redo att ta del av Honom som ni anser vara Ouppnåelig och Oåtkomlig.
 
Jag skall utföra Min Kärleks verk, när som helst och för den som önskar, om de ropar till Mig:
 
”kom, och gör mig till Din egendom
och till ditt adoptivbarn!”
Det här inlägget postades i Jesus Kristus.. Bokmärk permalänken.