VACCIN MOT CANCER FINNS NU???

 


Det senaste exemplet är en forskning från Kuba, där en liten grupp forskare med en begränsad budget har kunnat utveckla ett vaccin mot cancer som har botat mer än 4000 personer! Vetenskapen är imponerad av den kubanska upptäckten, och många läkare hävdar att botemedel mot cancer äntligen hittats!

Vaccinet har producerat otroliga resultat även i de mer avancerade stadierna av cancer. Det såg äntligen dagens ljus efter 16 års intensiv forskning och har inga negativa bieffekter. Vad som är ännu mer imponerande är det faktum att ett land som Kuba har lyckats utveckla en sådan underbar skapelse i stället för större länder och läkemedelsgiganter som inte ens var nära.
 
Vaccinet fungerar genom att attackera ett protein som kallas EGF (epidermal tillväxtfaktor), vilket gör att lungcancerceller växer. CIMAvax-vaccinet förstärker immunsystemet och accelererar produktionen av antikroppar som binder till EGF, förhindrar att den matar cancerceller och inte tillåter att sjukdomen sprids.
 
Detta förbättrar patientens livslängd och stoppar effektivt sjukdomen från att utvecklas.
 
Effekten av vaccinet lindrar också symptomen på cancer och minskar smärtan. Efter några behandlingar har patienterna haft en betydande viktökning och fått aptit och energi tillbaka. Vaccinet har redan anlänt till länder som Bosnien och Hercegovina, Paraguay, Colombia och Peru.
 
Det här inlägget postades i Forskning. Bokmärk permalänken.