Amerikanska forskare lanserar världens största geoengineeringstudie

THE GUARDIAN REPORT.

  • Amerikanskt forskningsprogram sänder ut aerosolinjektioner i jordens övre atmosfär för att studera riskerna och fördelarna med en framtida soltekniklösning för klimatförändringar

https://www.theguardian.com/environment/2017/mar/24/us-scientists-launch-worlds-biggest-solar-geoengineering-study

MIT REVIEW STUDY.

Harvard Scientists Moving Ahead on Plans for Atmospheric Geoengineering Experiments

  • The climate researchers intend to launch a high-altitude balloon that would spray a small quantity of reflective particles into the stratosphere.by James Temple. March 24, 2017

VETENSKAP TILL DÅRSKAP. KEMISK VÄDERMODIFIERING. USA ETT HOT MOT MÄNSKLIGHETEN.

Utveckling och framtiden skall i första hand gagna USA. Förändringar i världen sker politiskt, socialt och ekonomiskt genom att sprida rädsla, fruktan och att alstra kriser, konflikter genom paramilitär aktivism och de kalla krigets spänningar.

Detta har ett sekteriskt ursprung. Ovan nationell grunder. De kopplade till universitet och högskolor,
 
Enligt Guardian :
 
“Amerikanska forskare är redo att skicka aerosolinjektioner 20 km upp i jordens stratosfär i världens största solenergi-geoengineeringsprogram hittills för att studera potentialen för en framtida ”tech-fix” för global uppvärmning.
 
Ett par Harvard klimatforskare förbereder nu småskaliga atmosfäriska experiment som kan erbjuda insikter i genomförbarheten och riskerna med att avsiktligt förändra klimatet för att underlätta den globala uppvärmningen.
 
Harvard-forskaren David Keith och hans partner ska spruta himlen med aluminiumoxid och andra kemikalier för att “experimentera” med geoengineering: Solstrålningshantering (SRM) som de kallar det för att blockera solen.
 
De vill blockera solen för att förmodligen bekämpa klimatförändringar, men den väl dokumenterade historien om väderförändring för militära ändamål tyder på att det finns andra motiv.
 
Kemiska sköldar kan anavändas som radarskärmar och för tidig bekämpning av missiler
 
De skulle vara bland de tidigaste officiella geoengineeringsrelaterade experimenten som utförs utanför ett kontrollerat laboratorie- eller datormodell, vilket understryker den ökande känslan av brådska bland forskare att börja på allvar studera möjligheten som hotet om klimatförändringar.
 
Någon gång nästa år hoppas Harvard-professorerna David Keith och Frank Keutsch starta en ballong med hög höjd, bunden till en gondol utrustad med propellrar och sensorer, från en plats i Tucson, Arizona.
 
Efter första tekniska testen skulle “StratoCruiser” spruta en fin dimma av material som svaveldioxid, aluminiumoxid eller kalciumkarbonat i stratosfären. Sensorerna mäter då partiklarnas reflektivitet, graden till vilken de sprider eller koalescerar och hur de interagerar med andra föreningar i atmosfären.
 
Projektet jar kommit geom FN-initiativet “Geoengineering Governance Initiative” Bakom finns CIA-regissören John Brennan som har föreslagit att de besprutar skogen och utför “uppmätning av solstrålningen” (SRM) för att bekämpa klimatförändringen.
 
Den kraftfulla makter och verksamheter som driver mycket hårt för att sprida atmosfären med aluminium , för att modifiera vädret.
 
Dessa makter är inte okända utan de har arbetat med geoengineering i årtionden.
 
Här finns de militära industriella komplexet anslutna som MIT (Massachusetts Institute of Technology), Harvard, MITER Corporation, Raytheon och andra. Om du vill veta vad “systemet” är, är det MIT.
 
En akademisk ledning av det militära industrikomplexet.
 
I Kalifornien sprutar de i stor mängd och den torra luften låter dessa partiklar falla ner på människor så dåligt att vi kan lukta det , och i vissa områden (som Sacramento, Kalifornien) kan materialet de sprutar göra dig omedelbart sjuk.
 
De sprayade Sacramento med en plastluktande, skarp irriterande aerosol i slutet av 2016. Detta har uppmärksammats av befolkningen
 
De verkade använda två olika typer av spray: den första från januari 2016 till augusti 2016 luktade stärkelse, pulverformig, sort ashy och metallisk som aluminium. Lukten fyller luften och huset om windows lämnas öppna.
 
Det är otvetydigt att sprutningen är vad du luktar: lukten kommer alltid strax efter att de sprayar, och de kan se det falla ner.
 
Sedan i augusti förändrade lukten tydligt för en skarp, plastisk, statisk elektrisk lukttyg och det var mycket värre.
 
Utveckling har pågått i halvt sekel för att modifiera vädret kemiskt för militära ändamål (och genom att skapa ett globalt falskt larm om uppvärmning för att motivera militära syften) som utvecklas genom MIT och liknande enheter som är väl dokumenterad i Peter A. Kirbys bok “Chemtrails Exposed: A New Manhattan Project.
 
Det här inlägget postades i Geoengineering, Geopolitik, Vetenskap. Bokmärk permalänken.