BANKER DRIVER SVERIGE MOT DET KONTANTLÖSA SAMHÄLLET – TEXT-TV 107/29/7 2017

 
Med det kontantlösa samhälle kan den slutliga kontrollen tar över personen. Hon blir inget mer en värdet av kontantkortet eller det föreslagna chippet på handen.

Människor förvandlas till ett penningmedel med god eller liten avkastning.
 
“De lojalt goda” kan ges “förmåner”. “De svaga och illojala” kan marginaliseras i rnn värld som dyrkar en makt i och gud av Pengar.
 
  “Vilddjuret krävde att alla – stora och små, rika och fattiga, slavar och fria – skulle bära ett tecken på högra handen eller på pannan.
 
Och ingen kunde få arbete eller köpa något utan att ha vilddjurets märke som ett tillståndsbevis. Märket var antingen vilddjurets namn, eller det tal som står i stället för dess namn.”/Uppenbarelseboken 13:16-17.
 
Ett sådant samhället där människovärdet går förlorat innehåller en framtida förslavande diktatur.
 
Historien har varnat mänskligheten i sekler om de privatreglerade centralbanker som kapas via kriser och krig och skuldsättning. Tvingande åtgärder kan sättas bl.a genom IMF. EU-länder fick överge sina centralbanker och uppgå i euro-systemet.
 
Riksbanken ingår i BIS-gruppen i Basel där all samordning sker utan någon insyn. Även ECB ingår.
 
SJ erbjuder redan denna chipp-tjänst till kunder. Det är en fortsättning på “IT-skandalen”
 
Vi har jättebanker som kan krossa nationer som krisen 2008. Det finns hänsynslös finanselit som plundrat nationer. De kontrollerar idag 165 centralbanker.
 
Nordea tillhör en korrupt kartell som heter Inter-Alpha Group styrd av Rothschild-familjen.
 
Vem har bett om detta??? Svenska folket???
 
Var finns politikerna. Pengar kom till en gång som ett betalningsmedel i mynt. Ett värde i metall. Ett tag fanns silvermark, som kunde användas över hela Europa.
 
Detta är inte fiction utan vägen läggs nu.
Många banker har slutat med kontanthantering och det kan vara långt för butiksägare till en bank som tar emot kontanter och lämnar växelpengar, rapporterar SR Ekot.
-Växelpengar är absolut det största problemet och det kostar väldigt mycket pengar. Både att göra sig avmed och att införskaffa, säger Marcus Andersson som driver mataffär utanför Mjölby.
Omkring 20 procent av alla betalningar över disk i landet görs med kontanter, enligt Riksbanken.
Det här inlägget postades i Chippet, Infrastruktur, Internet, Makt, Människan och värdet. Bokmärk permalänken.