RISK FÖR ANVÄNDNING AV KÄRNVAPEN

USA är van vid utbrott i fientlighet med Nordkorea, men under de senaste sex månaderna fiendskap har nått en nivå sällan sett sedan slutet av Koreakriget, 1953. Politiken bär inte framtid. Även naturen slår tillbaka på en destruktiv utveckling med pengar i fokus.

Krisen har påskyndats av fundamentala förändringar i ledningen på båda sidor . Under de sex år som gått sedan Kim Jong Un tog makten, vid en ålder av tjugosju har han testade åttiofyra missiler-fler än dubbelt så många som hans far och farfar testas.

Strax före Donald Trump trädde i januari uttryckte han en vilja att föra en ”förebyggande” krig i Nordkorea, en möjlighet som tidigare presidenter avfärdas eftersom det skulle riskera en enorm förlust av liv. Trump har sagt att i hans ett möte med Barack Obama, under övergången, förutspådde Obama att Nordkorea, mer än någon annan utrikespolitiska utmaningen skulle testa Trump. Trump lär berättat för medhjälpare, ”Jag kommer att bedömas av hur jag hantera detta.”
https://www.newyorker.com/magazine/2017/09/18/the-risk-of-nuclear-war-with-north-korea

Även Iran bedöms som ett hot för Trump och beskylls för att bedriva terror i Mellanöstern. Det hela klingar falskt.

USA:s underrättelseorganisation CIA aktivt har stött olika terroristorganisationer i bl.a. Syrien i deras illegala verksamhet för att störta Syriens president, en gravt kriminell handling i strid med folkrätt och FN-stadga.

Timber Sycamore är ett hemlighetsstämplat vapenförsörjnings- och utbildningsprogram som drivs av Central Intelligence Agency (CIA) och stöds av olika arabiska underrättelsetjänster, i synnerhet Saudiarabien. Lanserades under 2012 eller 2013, levererar det pengar, vapen och träning för att upproriska styrkor kämpar mot den syriska presidenten Bashar al-Assad i det syriska inbördeskriget.
https://en.wikipedia.org/wiki/Timber_Sycamore

Enligt amerikanska tjänstemän har programmet utbildat tusentals rebeller.

Enligt Syrien-specialisten Charles Lister, som är forskar med inriktning på terrorism, uppror och substaters säkerhetshot, har funnit att CIA:s verksamhet utvecklade en styrka på 45.000 soldater. Ryssland intåg satte stopp för hela projektet.

President Barack Obama bemyndigade i hemlighet CIA att börja armera Syriens upproriska rebeller år 2013. CIA hade emellertid underlättat våldsströmmen från Libyen till Syrien “för mer än ett år” i samarbete med “Storbritannien (Förenade kungariket), Saudiarabien och Qatar”. Allt som ett getingbo.

Vilka motiv finns mer än kontroll av olja- och gas. År 2000 fanns sju länder utanför Rothschild- kontrollerade centralbanker genom BIS-banken:

  1. Afghanistan (krig)
  2. Irak (krig)
  3. Sudan (inbördeskrig)
  4. Libyen (krig)
  5. Kuba
  6. Nordkorea
  7. Iran

 

 

Det här inlägget postades i CIA, ISIS, Krig, oljan, USA. Bokmärk permalänken.