FÖRVARNAD TID

SOLMIRAKLET I MEDJUGORJE 2008. EN UPPREPNING SOM SKEDDE DEN 13 OKT  1917 I FATIMA.

I Uppenbarelseboken 12 skildras Himlens drottning klädd i Solens klädnad. Krönt med 12 stjärnor med månen under sina fötter. Hennes Ljusgestalt visar sig på videon. Maria kallar mänskligheten i Medjugorja sedan 1985. Hennes sista på jorden innan Herrens dag. En fortsättning av Fatima-tilldragelsen.

Senaste dagarna innehåller ödeläggande orkaner och jordbävningar. Ledare för nationer talar olycksbådande om att utnyttja kärnvapen för att sätt makt bakom orden.

1900-talets stora helgon är Pader Pio som bar Kristi sår. Förvarnat om ett 3 Dagarna i den mörka tidens slut, en rening innan den nya epoken kommer i fred.  http://www.oikonomia.info/?p=40586

Bön för Själarnas räddning. Kristus kom för att rädda och bota oss. Alla kan blir förlåtna i ånger. Även de mest scharlakansröda. Gudlösa kommer att gå under.

Under 1900-talet sker även flera uppenbarelser som gäller Guds frälsningsplan. Den stora är Fatima 1917. Den gäller människor omvändelse. Den gäller Kyrkans enhet. Den mörka tiden kommer att nå sitt slut. Maria Valtorta förmedlar evangeliska visioner

Kyrkan står under en Auktoritet och var från början En universell.  Den är delad i en splittrad värld. Splittrad av människor.

Kristi stora sår. Detta tillstånd framkallar ingen fred. Kristus har gett kyrkans ledare en nyckel till enhet. Att ena Påskens datum. Utan detta blir domen hård. Gud har gett ett verk som är True Life in God. www.slig.se

En vägledning på alla plan för varje människa att vända om till att återförena kyrkan. Guds budbärare är Vassula som har fått veta att Guds tid och Herrens dag är nära. Allt ska ske i hennes livstid. Hon är idag över 70 år.

Gud har ständigt varnat oss och bett oss att återvända till Honom och försona oss med Honom och med varandra.
http://www.tlig.org/sv/messages/684

 ”Jahve, min Gud, låt min bön nå fram till Dig,
hör vårt rop om barmhärtighet och hjälp,

förlåt dem som inte har någon tro på Dig, min Gud,
och inte någon tillit till Din makt att rädda oss;låt inte

tryckvågen av en explosion släcka ljuset i våra dagar (atmbomben), låt inte jorden förgå i ett plötsligt eldsken;

men i Din Faderliga Omsorg,
förbarma Dig över oss, och förlåt oss

tillåt inte den onde att utgjuta vårt blod som vatten;

förlåt oss vår skuld, vänd bort Din vrede,

se till vår svaghet;

håll tillbaka Dina olycksbringande änglar,

låt oss få en ny möjlighet att visa oss värdiga Din Godhet;

jag litar helt på Dig;

amen.”

Det här inlägget postades i Framtid, Jesus Kristus., Kristendom, Kyrkan, Människan, Medjugoreje. Bokmärk permalänken.