GUD SKALL KOMMA TILL OSS, MEN VI VET INTE PÅ VILKET SÄTT

 
Hjärtan av Kärlek. De två oljelamporna har kommit som profetian sagt. Både Jesus och Maria talar i vår moderna tid till oss alla. Det gäller hela vår framtid.
 
Maria framträder i Medjugorje som Fredens Drottning sedan 1981 som är fortsättningen på Fatima 1917, då hon kom med Guds fredsplan. Medjurgorje gäller också fred. Miljoner har besökt och många omvänder sig. Missbrukare helas. Svårt sjuka botas.  http://www.medjugorje.ws/sv/messages/.
 
Fatima antogs inte i tid. Det fick konsekvenser. Varningar fullbordades.
 
I Ryssland kom revolutionen 1917 med irrläran, som blev kommunismen och frimurarnas lära, som spreds i Ryssland, Kina, Asien och Sydamerika
 
Många hamnade i slavläger och dog. Många mördades. Nationer förstördes. Kyrkan förföljdes.
 
Andra världskriget kom som det var förutsagt. Guds plan är inte avslutad.
 
Jesus avslöjar i sitt verk “True Life in God” att Hans återkomst stundar i vår livstid. Allt  började 1985 och pågår än idag www.slig.se. Vassula Rydén reser världen runt i 3 decennier. En makalös gärning. Freden gäller Kyrkans enhet. Idag splittrad i många delar. 
 
Tecken visar sig även på himlen som Kristi kors. I olika länder gråter Maria-ikoner och statyetter. Tecknen förvarnar.
 
Jorden reagerar med orkaner, bränder och issmältning. Klimatförändring förvarnades 1846 i La Salette i Frankrike.
 
Krig, flykt och naturkatastrofer kommer över oss på grund av det onda, hat, våld, allt avfall och uppror som har skett mot Gud, som har skapade allt underbart på jorden för oss.
 
Jorden och hela universum manifesterar Guds skaparförmåga från en okänd dimension.
 
Jorden är som ett arkiv med gömda kunskaper inför vetenskapens öga. Rent logiskt borde vi förstå att en gudomlig makt ligger bakom allt på jorden och universum. Naturen visar visar upp naturens lagar om det biologiska livet och samspelet med universum. Samhällets lagar regleras i det jordiska med hänsyn till mänskliga förmåga, rätt och frihet.
 
Guds lag är Kärleken, Barmhärtigheten och Rättfärdigheten gäller vårt förhållande till vår Skapare och medmänniskor. Guds visdom överträffar allt mänskligt. Sanningen om allt kom till oss och finns i evangeliet. Gud ger en Nåd till oss.
 
Herren som är det skapande Ordet och är Kärleken, som lät sig födas på jorden genom sin moder. Uppenbarade, botade sjuka och besegrade döden för oss för att vi skulle få leva i ett tillkommande liv.
 
De två ber oss att återvända medan tid ännu finns kvar. Gud vill förlåta bara vi vill komma. Tron är ett ankare.
 
Jesus avslöjar nu Odjuret som nämns i Uppenbarelseboken kap 12 och 13. Uppb 12 knyter ann till Fatima.
 .
“Och ett stort tecken syntes på himlen, en kvinna klädd i solen och med månen under sina fötter och en krans av tolv stjärnor på sitt huvud. Hon är havande, och hon ropar i barnsnöd och födslovånda. .
Och ett annat tecken syntes på himlen, och se, en stor eldröd drake, med sju huvuden och tio horn och med sju kronor på sina huvuden.
 
Vi är nu i den tiden. Mörkrets makt verkar med Satan på jorden genom världens frimureri i ledarskap, ekonomi, politik, och kultur. En dödskultur förgiftar samhället. Kyrkan angrips för att skada den. Ingen fred kan då råda. Inga fördrag hjälper.
 
Mörkret är frånvaron av ljus. Det onda består av frånvaron av den goda viljan.
 
Människan utformades som en skapande av varelse för den goda viljan. Vi är skapade att vara Guds avbild. Vår nästa är också en avbild av Gud. Även vår fiende ska vi älska och be för i Kärlekens lag. Allt lever i ett givande till nästa. Gud ger. Vi ger vidare. Eller ett tjänande. Jesus tjänade mänskligheten.
 
Men den sekulära visdomen vill störta oss och gör människor till Odjurets avbild.
 
Mängder av människor vilseleds från varje land att tillbe Odjuret, och han har blivit deras härskare och deras gud, då de har tagit emot hans kungariken med deras lyx; de har blivit jordens affärsmän.
 
Odjurets horn är megafoner i hädelser riktat mot 10 Guds bud. Världen fylld med hat och förnekelse.
 
I Jesu och Marias ögon är vi deras barn, andliga barn. De är våra andliga Föräldrar som är så djupt oroade för oss. Maria visar sig som Smärtornas moder i sin gråtande statyetter.
 
Dagen skall komma då allt skall tvättas rent.Min Kyrka har blivit brutalt sårad…”  Den är splittrad och  skall återuppbyggas. 
 .

Kärleken skall återvända till er som Kärlek och leva ibland er; Jag skall vara er Gud och under Mitt Namn skall ni alla leva i frid; er ande skall vara fylld av helighet och renhet;
http://www.tlig.org/sv/messages/304/

 
Kristi återkomst stundar En stund som ingen kan förbise. Alla ska förstå vilka vi egentligen är. Vi kommer att få se oss själva med Guds egna ögon.
 
Onda såväl som de goda. Varje människa kommer att se sin egen själ såsom Gud ser den. Ingen kan hindra detta.
 
Alla kommer att se sin själ oavsett någons religionstillhörighet eller trosuppfattning. Även de icke-troende kommer att erfara detta.
 
Det kommer att bli som ett astronomiskt fenomen på himlen liknande en sammanstötning av stjärnor, med en mycket stor utstrålning av ljus och med ett bedövande larm många gånger värre än ett stort jordskalv.
 
Den kommer att vara som en eld, men den kommer inte att bränna köttet, fastän den upplevs som så såväl fysiskt som psykiskt.
 
Varningen är ämnad för att korrigera vårt medvetande.
 
Dess verkningar på jorden kommer att bli mycket stora. Förvarningen kom i Garabandal genom Jungfru Maria 1961.
 
Fatima, Garabandal och Medjurgorje ingår i Guds frälsningsplan.
 
Hjälper inte detta då kommer den slutliga reningen. Änglar bävar. Allt ont och perverst skall utplånas världen går igenom en port av eld in i ny era med Kristus som Herre över allt.
 
” Skapelse, fastän era synder är scharlakansröda är Jag villig att förlåta er helt och fullt; kom, kom till Mig, återvänd till Mig, er Fader!”.
 
 .

 När vi tar emot Brödet och Vinet i Mässan då är det en Livsmåltid. Vi tar då emot reellt Kristi kropp och Blod. Vi bär Kristus i oss.

 .
.
PS: Jag skriver om detta, då budskapen, Bibeln och tiden besannar. Ser det som en skyldighet. Vissa händelser som 911 förvarnades exakt 10 år innan. Rådet är bön. Bön om hjälp. Rosenkransen är vapnet mot det onda. Se i menyn. Ånger och bikt.  Ta emot Kristi kropp och blod. Läs Guds ord. Budskapen vilar på vad Bibeln säger

 

Det här inlägget postades i Fatima, Jesus Kristus., Klimat, Klimatförändring, Kristendom, Kyrkan, Maria. Bokmärk permalänken.