VÄRD ATT SE: JESUS FRÅN NASARET


En synnerlig välgjord film! Värd att se för att förstå de kristna budskapen som Jesus ger för alla tider. Sanningen är Kärleken och Livet. Tiden på jorden är en förberedelse. Meningen är det tillkommande livet. Med Jesus på jorden finns Himmelriket. Han visar sina under. Lärjungarna är enkla fiskare. De blir Människofiskare. Simon Petrus (Klippan) är lynnig man. Gud kan välja den svagaste att blir en främste. Petrus tilldelas ämbetet med Himlens nycklar. Den förste Påven. Kristi ställföreträdare på jordn

Jesus från Nasaret (originaltitel: Jesus of Nazareth) är en italiensk-brittisk miniserie från 1977 i regi av Franco Zeffirelli. Titelrollen spelas av Robert Powell. Många av de stora skådespelarna är med.
 
Den skildrar tiden före Jesu födelse, hans födelse, liv, död och uppståndelse. Skildringen är nära Bibelns texter.
https://youtu.be/50IiF1rTTGQ

Det här inlägget postades i Jesus Kristus.. Bokmärk permalänken.