MUSLIMER OCH ISIS-KRIGARE MÖTER JESUS KRISTUS OCH BLIR KRISTNA.

Tid är en potential. Potential att utveckla oss. Där livet endast består av underhållning, där finns ingen reflektion och utveckling av oss att verka som människor. Där hat gror där finns ingen kärlek och medmänsklighet. Och inte heller fred. Där ingen ödmjukhet finns, där finns ingen barmhärtighet.

Slaget är inte förlorat. Så länge vi lever finns förlåtelsen. Det finns en Kärlekskraft bortom all gräns. Detta vittnar även extremister om.

Muslimer och ISIS-krigare fått erfara som dödat människor att de mött en obeskrivbar kärlek genom Jesus och har fått förlåtelse i all sin ånger. Deras liv kom att förändras totalt  De omvänder sig till kristendom. De vittnar. Vi äger alla en ande. En livsande med Gud. Vi är alla en avbild Gud såväl medmänniskan som motståndare.

Som muslim är det förenat med livsfara att konverterar till kristendom. Allah har ingen Gud son. Kristendom är för dem en falsk lära och förnekas. Kristna dödas som otrogna.

Men Guds vägar är bortom vårt tänkande.

En av de främsta  karaktärerna i Nya Testamentet är aposteln Paulus, som var en gång Saul “Terroristen” vars handlingar inte är helt olikt dagens ISIS-krigare och vars radikala omvandling skedde ute i öknen på vägen till Damaskus, när ett stort ljussken kom på himlen som förblindade honom och en röst hördes: Sedan säger en röst: ”Saul, Saul! Varför förföljer du mig?” Saul blev Paulus, som spred kristendomen.

En 32-årig ISIS-jihadist i Aleppo i Syrien fick erfara. Han hade lämnats för att  dö med svåra skottskador nära östra gränsen i Syrien, där han äntligen blev räddad av kristna missionärer från regionen, rapporterar Aleppo Herald. Idag är han en konverterad kristen.
http://worldnewsdailyreport.com/isis-fighter-converts-to-christianity-after-allah-refuses-him-entrance-to-gates-of-heaven/

Han berättade att han alltid lärt sig att dö som en martyr. Detta skulle öppna för honom Jannahs portar eller himlens portar”, berättade han detta för en präst som räddat honom:

“När han hade börjat stiga upp mot himlens ljus, kallade djävulska enheter eller jinner honom ned. De ledde honom till helvetets brända gropar. Där måste han återuppleva all den smärta han hade påfört andra. Varje dödsoffer och halshuggning som han hade orsakat, fick han återuppleva igen och igen genom sina egna ögon “.

Då talade Gud till honom och berättade för honom att han hade misslyckats som en mänsklig själ, att han skulle bli förbjuden att  komma himlens portar om han valde att dö, men att om han valde att leva igen skulle han ha en annan chans att ångra sig från sina synder och gå igen på Guds väg igen. “

Afshin Javid från Iran som var muslim och som avrättade människor genom hängning berättar sin historia i Ryssland i samband med en pilgrimsresa.

Jag föddes i södra delen av Iran, en stad som heter Abadan, född i en muslimsk familj från Shahid. Min farfar var muslimsk ledare, jag gick med i Hizbollah.

Jag var i  armé i ungefär tre år. Jag studerade Koranen på djupet. Jag reste till Malaysia där jag blev gripen med 30 olagliga pass, satt i fängelse och så började jag lära mig islam i fängelset och berättad för alla vad de måste göra för sina plikter mot Allah och så utförde denna förkunnelse dagligen.

Det här inlägget postades i Islam, Kärlek, Krispolitik, Människan, Omvändelse. Bokmärk permalänken.