VEM ÄR VÄRLDSFIENDEN? POLITICS BY FEAR

Är Ryssland hotet eller är det USA själv som är hotet för världens framtid eller någon annan. Världspolitiken är byggd på att så kris och konflikter. Så har en konspiration skett oavsett om att det är tabu att uttala detta. Diktaturer med Lenin, Stalin, Hitler, Mao, Pinochet eller terrorgrupper som al-Qaida och ISIS hade aldrig kunnat växa fram utan USA stora inflytande.

Parallellt med nationernas utveckling i världen existerar subversiva nätverk som ett hemligt spindelnät in i samhällskroppen. Här finns Nato, Round Table Group, Trilaterala kommissionen, Council on Foreign Relations eller Bilderberg. Genom dessa världsbyggare utvecklades Arabvåren 2011.

Bakom finns även en lukrativ affär för vapentillverkare och banker. Mer konflikt ger mer business.

Väst vet i sekel att Ryssland bär på stora rikedomar
. • “… hur Amerika “leder” Eurasien är en kritisk fråga. En makt som skulle dominera Eurasien skulle kontrollera två av världens tre mest avancerade och ekonomiskt produktiva regioner.

Enbart anblicken på kartan visar att kontrollen över Eurasien nästan automatiskt medför att Afrikas underordnas detta centra, vilket gör att det västra halvklotet och Stilla havsområdet (Australien) tillhör geopolitiskt och perifert världens centrala kontinent. /Zbigniew Brzezinski; 1973; ‘Between Two Ages: America’s Role in the Technotronic Era’,

De senaste upphävandet av över 3800 hemliga dokument från Central Intelligence Agency ger detaljerat bevis för att CIA har sedan 1953 drivit två stora program som syftar till att inte bara destabilisera Ukraina utan att nazifiera nationen med anhängare av den andra ukrainska nazistiska ledaren Stepan Bandera.

CIA-programmen sträckte sig över fyra decennier. Börjar som en paramilitär operation som gav finansiering och utrustning för sådana anti-sovjetiska ukrainska motståndsgrupper som det ukrainska högsta befrielsesrådet (UHVR); dess medlemsförbund, organisationen av ukrainska nationalister (OUN) och den ukrainska upproriska armén (UPA), alla nazistiska banderister.

CIA gav också stöd till en relativt anti-Bandera fraktion av UHVR, ZP-UHVR, en utländsk baserad virtuell gren av CIA och brittiska MI-6 intelligenstjänster.

Den tidiga CIA-operationen för att destabilisera Ukraina, med hjälp av exil ukrainska agenter i väst som infiltrerades i Sovjet Ukraina, var kodenamed Project AERODYNAMIC. ”
https://www.strategic-culture.org/pview/2016/01/08/cia-undermining-and-nazifying-ukraine-since-1953.html

 

Det här inlägget postades i CIA, Demokrati, extremism, Framtid, Geopolitik, Kalla kriget, Tankesmedjor, Ukraina, USA. Bokmärk permalänken.