Mitt Västra Hus håller på att plundras

Fatima 1917 i Portugal gällde ett återupprättande av en genom historien splittrad Kyrka.

Revolutionerna har med Antikrist och utvecklingen av Antisamhället att göra. Antikrists förlöpare blev härskare för många nationer under 1900-talet. La Salette 1846 är en föregångare till Fatima.

I brevet den 29 augusti 1989 avslöjade syster Lucia skälet till vigningen. Det gällde Kyrkans återförening:

“Vigningen med alla biskoparna var en kallelse till att ena hela kristenheten – Kristi Mystiska Kropp – vars huvud är Påven, som är den ende och sanne representanten Kristus har på jorden och som har fått nycklarna till Himmelriket. Enheten vilar på tron och kärlekens band till varandra, som gör oss förenade i Kristus såsom Han önskade och bad till Fadern – Jag ber att de alla skall bli ett och att liksom Du, Fader, är i Mig och Jag i Dig, också de skall vara i oss. Då skall världen tro på att Du har sänt Mig. Joh 17:21”

Budskapet i Akita 1973 är godkänt av den katolska kyrkan. Den gavs till en sjuk japansk nunna som bar stigmata med namnet syster Agnes Sasagawa. Kardinal Joseph Ratzinger, som var prefekt för Troskongerationen (CDF) under Påven Johnnes Paul II, som läste Fatimas tredje hemlighet, sade: “Budskapet  från Fatima och Akita är i huvudsak detsamma.”

“Satans rök infiltrerar till och med i kyrkan på ett sådant sätt att man kommer att se kardinaler stå mot kardinaler, biskopar mot biskopar. Prästerna som ära mig, kommer att bli hånade och motarbetade av sina förrädare (andra präster): kyrkor och altare kommer att bli avskedade; Kyrkan kommer att vara full av dem som accepterar kompromisser och demonen kommer att pressa många präster och inbjudna själar att lämna Herrens tjänst. “Budskap från den välsignade Modern Maria, Akita, Japan, den  13 oktober 1973”

Cardinals Opposing Cardinals, Bishops Against Bishops…

Många tror att kyrkan har haft en tyst långvarig schism som pågår i ca två generationer.

Om en präst inte är mottaglig för en viss doktrin, kan den enskilde helt enkelt resa till en annan närliggande församling och hitta en annan präst som gör det möjligt för dem att känna sig bekväma med sina åsikter om nästan alla ämnen.
https://www.sign.org/articles/cardinals-opposing-cardinals-bishops-bishops

Med påven Franciskus ser vi nu att slaget sker nu i öppen dager.

Några människor har haft en dold agenda står i strid med kyrkans lära, briljerar med sina åsikter. Ve dem som man inte håller med en annan som främjar den homosexuella agendan eftersom de anses då vara intolerant.

Reformationen för femhundra år gällde främst en kamp mot den katolska läran. Den splittring som vi ser idag är den liberala kampen om moralen. Även reformatorerna försökte aldrig ens ändra Skriftens ord, men det är just det som händer nu.

Syster Lucia av Fatima sa innan hon dog att det sista slaget i kyrkan skulle utkämpas över äktenskap och familj. Vi är nu i den striden som skiljer män från pojkar.

De delas i dem som vill verkligen upprätthålla den sanna undervisningen, och dem som vill ha den urvattnad tron för att anpassa sig till dagens kultur, blir engagerade i ett stort andligt krig.

Vi har idag kardinaler och biskopar i USA och andra världsstäder, som inte bara tillåter i smyg en HBT-agenda, utan i själva verket uppmuntrar den.

De blir som ledande korsfararna för homosexuella rättigheter i hela landet. De främjar öppet att en gudlös och anti-Skrift agenda.

Kardinal Muller, prefekten för Troskongregationen, sa till påven Franciskus : ”Kackerlackornas kardinaler ställer berättigade frågor.”

Vi påminns om judarnas förintelse i Tyskland och Europa före och under andra världskriget. Judar över hela världen efter kriget undrade hur kunde förintelsen ske?

Historien berättar för oss att människor med god vilja skulle det vara omöjligt att någon nation eller ras någonsin skulle kunna göra någonting så grymt och så öppet. Judar som kördes till gaskammaren sa, “Kan detta hända? Det är inte möjligt.”

En generation i Tyskland hamnade i en fullständig förlust av tro som började med hjärntvätten av ungdomar genom de humanistiska filosofierna George Hegel och Friedrich Nietzsche.

Mottot var och är: vinn ungdomen, vinn landet!

USA och Väst har indoktrinerats av gudlösa filosofier och det har skett en moraliskt nedbrytning av äktenskapets och familjens grunder. Detta har varit en stor agenda för en praktisk ateism med ursprung från sektväldet. Om en nation avlägsnar Gud från klassrummet, då kan staten då enkelt manipulera läraryrket.

Påven Franciskus framträder i nyutkommen bok The Dictator Pope av Marcantonio Colonna som en central bild i reformprocessens sammanbrott, snarare än ett offer för sina rådgivare. HBT-frågan är nu upp till var och ens samvete. Klarheten utifrån Skriften ges inte.

Boken är skriven i en faktabaserad beskrivning hur handlingarna av fyra Vatikanska kardinaler, – statssekreteraren Pietro Parolin; chefen för Vatikanens centralbank, Domenico Calcagno; Giuseppe Versaldi, prefekt för katolsk utbildning och Giuseppe Bertello, president för Vatikanbanken, som består av pontifikatet kommissionen för Vatikanstaten – har hindrat till  finansiella reformer.

Boken granskar påven Franciskus ledarstil, och noterar katoliker i Buenos Aires blev förvånade över att efter sitt val i mars 2013. Ler utåt inför publik och kameror men uppträder inåt med arrogans och som en diktator för kardinaler som tagit upp kritiska frågor och så blivit överkörda utan saklig grund; och även blivit avsatta.
https://www.theaustralian.com.au/news/world/the-dictator-pope-book-sparks-witch-hunt-in-rome/news-story/011dd7b987e8adcaecb63dbcf0d40512

‘Dictator Pope’ book causes stir in Rome

Påven Franciskus lovade att uppmuntra en finansiell reform när han valdes och han utsåg Australiens kardinal George Pell att övervaka förändringarna.

Sedan dess har dock viktiga reformer, inklusive en extern revision och internrevision, blivit blockerade.

Bokens författare eller författare ställer allvarliga frågor, till exempel hur länge italienska myndigheter kommer att tolerera Vatikanstatens misslyckande att agera mot italienska medborgare med hjälp av Vatikanens centralbank för penningtvätt och skatteflykt

Ett kapitel ägnas också åt St Gallan Maffia, smeknamnet för en grupp liberala, modernistiska kardinaler som träffades på staden St Gallan, utanför Zürich. Gruppen var emot Benedictus XVI och ville ha kardinal Jorge Bergoglio som ny påve som blev påven Franciskus.

True Life in God har varnat för denna utveckling. Kristi budskap sedan 1986

Mitt Västra Hus håller på att plundras; Jag bad dem att samlas under Petrus,9men de har inte förstått och gör istället motsatsen; många inifrån detta Hus säger: ”hur kommer det sig att vi måste ha en ledare,  och varför just denne ledare?” Jag varnade er för att kardinaler skulle vända sig mot kardinaler, biskopar mot biskopar och präster mot präster; Jag utvalde Petrus till att föda och skydda Mina lamm, men upprorets ande som nu växer sig stark, har nått sin höjdpunkt; detta var den stora Prövningen som Jag varnade er för;

Mitt Västra Hus håller på att plundras, men vinden från Öster skall blåsa upp och tillsammans med Min Andedräkt blottställa plundraren; många av ditt folk avvisar Mitt Rop efter Enhet och har anpassat sina steg efter sin egen väg; de kallar sig rika, men var är deras rikedomar? …. http://www.tlig.org/sv/messages/885/

Kyrkans enhet är fråga som är central för freden och hela frälsningsplanen. Ett gigantiskt hinder är Påskens  uppdelning i Öst- och Västkyrkan sean 1500-talets slut.

Budskapet om påskens enhet borde vara rimlig att genomföra. Kristus talar om ett gemensamt beslut mellan Kyrkans ledare.  Om detta sker, å ger Gud löftet att göra återstoden.

”Varje Påsk måste Jag dricka från er splittrings bägare eftersom denna bägare tvingas på Mig; men också du, dotter, skall dricka av den, du skall dela med Mig det som är bittert – givet av människohand; ju längre tiden går för dem att ena Påskens datum, desto strängare kommer domen att bli som detta släkte skall få;” Jesus den 31 maj 1994, True Life in God

”Fram till nu har Jag inte satt någon press på er, istället har Jag bönfallit er att ena Påskens datum, men ni hör inte på Min Ande; ni har utnyttjat Min Faders tålamod; nu ber Jag er på nytt att förena Påskens datum, så att Min Ande strålar på er med nåd och förenar Mitt Hus till ett;” Jesus den 27 november 1996, True Life in God

BIL: ORIGINALTEXT AKITA 1973
“The work of the devil will infiltrate even into the Church in such a way that one will see cardinals opposing cardinals, bishops against bishops. The priests who venerate me will be scorned and opposed by their confreres (other priests): churches and altars will be sacked; the Church will be full of those who accept compromises and the demon will press many priests and consecrated souls to leave the service of the Lord

 

Det här inlägget postades i Jesus Kristus., Kyrkan, Okategoriserade, Påsk, Påsken. Bokmärk permalänken.