UPPENBARELSEN I MEDJUGORJE PÅGÅR I BOSNIEN ÄN IDAG SEDAN 1981

Miljoner pilgrimer kommer hit. Hon kallas Gospa – Fredens drottning.
 
Hon har kommit många gånger historien. År 40 sker den första kända uppenbarelsen av jungfru Maria i byn i Saragossa i nordöstra Spanien. Hon lever vid denna tidpunkt i Efesos i Turkiet. Aposteln Jakob var den första som fick hennes hjälp i hans mission att kristna det blivande Spanien.

 

Kvinnan skulle bli igenkänd bland indianerna som en drottning. En drottning i himlen. Bakom henne strålar solen. Deras beskrivning är märkligt likt en text i Uppenbarelseboken 12: – ”Och ett stort tecken visade sig i himmelen: där syntes en kvinna, som hade solen till sin klädnad och månen under sina fötter, och en krans av tolv stjärnor på sitt huvud”.

Hon har kommit i Mexiko 1531 i Guadalope som innebar att 9 miljoner invånare kristnades under ett par decennier och förlöstes från aztekernas fasansfulla dödskultur.

 
Hon kom till Paris 1830. Ny revolution efter 1789 – Parisrevolutionen 1830.. Många dödas. Även präster. Hon ger oss den Mirakulösa medaljongen som vi ska bära runt halsen som vårt försvar.
 
Hon kommer till La Salette 1846 i Frankrike som Mose när nästkommande franska revolutioner bryter fram i Frankrike. Hungersnöd och missväxt råder och många svälter i Europa. 1848 börjar nästa revolution. Kommunismen drar fram i Europa och går mot Ryssland.
 
Här förutsäger hon vår tids klimatförändringar, moraliskt samhällsförfall och Antikrist civila härskare och krig. Hon talar om 10 Guds bud såsom Moses. Livet återvänder till byborna och missväxten avbryts. En stor basilika byggs.
 
Hon kom i Lourdes 1858 som den Obefläckade avlelsen, född obefläckad för att bli Guds moder. Hon visar sig lilla Bernadette när hon är ute och letar efter ved. Hon var då 16 år gammal. Hon kommer när darwinismen sprids i världen som en materiell evolutionslära. Hon säger att livet och människan kommer från Gud. Hon är förutsättningen till att Gud föds som människa. Hon är den nya Eva.
 
Hon upprättar det som föll. Hon förut Hennes ansikte lyste inför som solen såsom för Moses kom ned från Sinais berg. En vattenkälla bryter fram ur jorden som botat många. Hon kommer i en tid när darwinismens evolutionslära sprids, där allt och livet själv har endast ett materiellt ursprung.
 
Hon kom i Fatima 1917 som Fredens drottning när Första världskriget pågår. Hon kommer som Vår Fru av Rosenkransen. Hon ger riktning till att förändra våra liv och nationer. Människors liv är förfelat utan Gud. Kyrkans splittring är ohållbar för verklig fred. Hon bad om en vigning så att Öst- och Väst-kyrkan skulle återförenas. Om inte Ryssland blev vigd till hennes Hjärta, skulle en djup irrlära komma som blev till den kommunismens terrorsystem och dess slavläger.
Även ett nytt storkrig skulle komma senare. Allt kom. 1900-talet blev mänsklighetens blodigaste. Allt ekar än idag
 
Hon kom även till Garabandal 1961 i Spanien som Vår Fru av berget Karmel som för oss till profeten Elia i en tid med nya krig med risk för kärnvapanvändning, ny livsstil med droger, flower power, new age och när liberalteologin bryter fram. Allt knyter tillbaka om det som varnades i La Salette. Hon förmedlar 4 hemlighet som sker i framtiden.
 
I Medjugorje fullbordas allt. Den blir hennes sista uppenbarelse i den mörka tidens slut. Kristi återkomst stundar
 
Hon kallar nu sin bönearmé. En fortsättning av Fatima. Aldrig någonsin har det gällt så mycket som här. Den har pågått sedan 1981. Över 14 000 uppenbarelser.
 
Parallellt pågår Kristi uppenbarelse genom True Life i Gud som också kallar till försoning, fred och enhet och då särskilt för Kyrkans återföring i öst och väst som den var i Fornkyrkan.
 
————————–
 
Latest Medjugorje Message, July 2, 2018 – Apparitions to Mirjana
Mirjana during an apparition
 
“Dear children,I am the mother of all of you and, therefore, do not be afraid because I hear your prayers. I know that you seek me and that is why I am praying to my Son for you, my Son who is united with the Heavenly Father and the Holy Spirit-the Paraclete-my Son who leads souls to the Kingdom from where He came, the Kingdom of peace and light.
 
My children, you are given the freedom to choose, but, as a mother, I implore you to choose the freedom for the good. You, with pure and simple souls comprehend-even if sometimes you do not understand the words-and within yourselves you feel what the truth is.
 
My children, do not lose the truth and true life so as to follow the false one.By life in truth, the Kingdom of Heaven enters into your hearts, and that is the Kingdom of peace, love and harmony. Then, my children, there will not be the selfishness which distances you from my Son. There will be love and understanding for your neighbors. Because, remember, again I repeat to you, to pray also means to love others, your neighbors, and to give yourself to them.
 
Love and give in my Son, and then He will work in you and for you. My children, ceaselessly think of my Son and love Him immeasurably and you will have true life, and that will be for eternity.Thank you, apostles of my love.
Det här inlägget postades i Maria, Mirakler. Bokmärk permalänken.