MER PENGAR TILL NATO. FÖR VAD???

 
USA:s president Donald Trump krävde att Nato-medlemmarna betalar mer för NATO! För vad då? Vara beskyddaren? Fredsmäklaren? Förstöraren som sprider konflikthärdar och extremism som undergräver regeringars folkliga rätt.

Inte vill vi i Sverige ha en nazistisk- och högerextrem utveckling. Det vill inte Krim heller när den kom i Ukraina. Den sprids i Europa.
 
Vi är i en kristid på olika sätt. Är det olyckliga omständigheter som orsakat detta. Eller är det medvetet manövrerat?
 
NATO:S syfte var att förbereda och genomföra väpnat motstånd i händelse av en invasion och erövring från Warszawapakten.
 
Men operationerna har även gällt länder där en demokratisk samhällstillvänd ekonomisk utveckling och social välfärd har fått råda.
 
Operation Gladio är en hemlig verksamhet som ingår i NATO och verkar ”stay behind network” för att framtvinga konfilkter för att gynna USA.
 
Gladio betyder svärd och det börjar i Italien. Boken ”Natos hemliga arméer” avslöjar bland annat hur kommunistiska partier svartmålades i Västeuropa under kalla krigets dagar. I Italien 1972 dödades ett antal poliser av en bilbomb.
 
Dådet skylldes på Röda Brigaderna och ett stort antal kommunister arresterades. I efterhand vet man att det hela riggades av Natos hemliga specialstyrkor.
 
Gladio blev ett verktyg som NATO kunde utnyttja för att manipulera den etablerade politiken i Skandinavien, Benelux, Storbrittanien, Alpländerna, Italien, Frankrike och Tyskland i detta kalla kriget. Ubåten i Hårsfjärden 1982 fick Sverige att svänga höger.
 
En NATO-ubåt som skulle ge sken av en sovjetisk provokation som skulle skada svensk inrikes- och utrikespolitik. The secret war against Sweden” – svensk utrikespolitik desarmeras.
 
Svenska folket och regeringen förleddes att tro att ubåtarna var från Sovjet. Den amerikanska verksamheten var sannolikt utförd av National Underwater Reconnaissance Office (Nuro)
 
Ubåten var ett led i en psykologjsk krigförsföring för att få svenska folket vända ryggen åt Socialdemokratin och gå till höger. 1982-1992 är Sverige omstöpt och går in i EU.
 
Namnet Gladio är den italienska formen av gladius som är ett romersk svärd.
 
Fastän Gladio specifikt hänvisar till den italienska filialen av de efterblivna organisationerna i Nato, används “Operation Gladio” som ett informellt namn för dem alla.
 
Gladio blev ett verktyg som NATO kunde utnyttja för att manipulera den etablerade politiken i Europa inkl Skandinavien som “stay behind” rörelsen att motverka konstruktiv och social samhällstillvänd politik.
 
Gladio använder som metod terrorombud för att utföra våld och sprida ideologi att försöka omforma världen, är att skapa en bild av en fiende.
 
FBI benämner också ett Gladio B, som identifierar en förändring av politiken kring 1996 där radikal islamism nu ingår. Politiken bygger på “Spänningens strategi” att skapa en antites till den befintliga regimen föda revolten. Arabvåren 2011 bygger på detta
 
Den ursprungliga operationen Gladio var det europeiska nätverket av fascistiska “bakomliggande” celler som Nato / CIA / MI6 utbildades för att utföra bombningar och lönnmord i händelse av en sovjetisk invasion. Gladio B ersatte muslimer för fascister och fortsätter att utföra false flag operation, särskilt i Europa.
 
När Sovjet föll 1991, kunde NATO flytta in sin operation in i Östeuropa, Kaukasus och Centralasien. Före detta Sovjet-stater blev de nya områden där Gladio kunde operera. Och som vi ser är Ukraina inget undantag
 
Ryssland skull ha brutit mot Budapestavtalet från 1994, där man garanterade Ukrainas territoriella integritet för all framtid i utbyte mot att Ryssland tog över Ukrainas kärnvapenarsenal. Vid tidpunkten var det världens tredje största kärnvapenarsenal.
 
I 17 år hade Ryssland förhandlat om ett handelsavtal med WTO när besked kom att Ukraina skulle ingå i ett associationsavtal med EU, vilket skulle betyda att EU fick tillgång till hela Ryssland som en marknad utan en överenskommelse med Ryssland. Ryssland sa nej till detta.
 
Krisen kom när Viktor Janukovitj som var Ukrainas president fram till februari 2014 ville skjuta upp associeringsavtalet med EU.
 
Högerextrema och beväpnade grupper strömmar in i landet och Kiev. Massuppror begynner. Krypskyttar finns på taket. John McCain kom och välkomnade frigörelsen för Ukraina.
 
Ukrainas nya ledarskap består av västallierade politiker men tillhör olika fascistiska och nazistiska rörelser sitter på inflytelserika poster.
 
Svoboda är näst största parti i regeringen. Svoboda hette tidigare Ukrainas Socialnationalistiska parti. Trots en ibland välpolerad yta lever de antisemitiska, rasistiska och antidemokratiska åsikterna kvar.
 
Från USA:s och EU:s officiella representanter hörs inga invändningar. Det är ju de krafter som väst i åratal backat upp som tagit makten.
 
Det framkom mycket tydligt att en statskupp skedde i Kiev, då presidenten Janukovitjs var borta. Krypskyttar sköt både polis och civila för att skapa kaos.
 
Relationerna mellan Ukraina och NATO inleddes 1994. Revolutionen sker 2014 med massakern på på Maidan-torget. Högerextrema och beväpnade grupper strömmar in i landet och Kiev. Massuppror begynner. Krypskyttar finns på taket.
 
Högerextremister spelade en avgörande roll vid statskuppen. USA:s inblandning i kuppen är tydlig och man fick åter se bilderna av mötet mellan ordförande i USA:s försvarsutskott, senator McCain och fascister och av biträdande utrikesminister.
 
John McCain kom och välkomnade frigörelsen för Ukraina.
– “We are putting our hopes in a new generation of politicians”
 

Nu har det Ukraina blivit avslöjat att USA har lämnat militärt bistånd till Azovbataljonen, en mycket höger milis som kallas en bastion av neo-nazism inom de ukrainska väpnade styrkorna.

 

I styrkan finns ultranationalister, högerextremister och nazister som deltar av ideologiska skäl, öppna med att de förespråkar vit makt och antisemitiska ståndpunkter. Men frågan är inte så enkel som att det gäller pro-EU, pro-Putin eller en rysk kontroll. Euroasien är en fråga om vem som styr världen i framtiden.

– hur Amerika “leder” Eurasien är en kritisk fråga. En makt som skulle dominera Eurasien skulle kontrollera två av världens tre mest avancerade och ekonomiskt produktiva regioner. Enbart anblicken på kartan visar att kontrollen över Eurasien nästan automatiskt medför att Afrikas underordnas detta centra, vilket gör att det västra halvklotet och Stilla havsområdet (Australien) tillhör geopolitiskt och perifert världens centrala kontinent./Zbigniew Brzezinski  1973, en gång rådgivare till president Carter
Det viktigaste för ett lands framtid är en rättfärdig och effektiv ekonomi.
 
USA har historien inte bara avsatte en ledare utan även eliminerade ledaren i Irak och Libyen som kastades nationen in i en social katastrof. De har även rest diktaturen för få dem att spelar rollen som världsfienden.
 
Ukraina blev en skapad kris och Östersjön blir nu en osäker zon i en förstärkt spänning.
 
NATO driver upp försvarskostnaderna till vapenindustrins stora glädje.
Det här inlägget postades i Nato, Nazism, Okategoriserade, Ukraina. Bokmärk permalänken.