FÖRVARNING OM KRISTI ÅTERKOMST

 
Så många vill förneka en övernaturlig verklighet. Vi närmar oss en viktig tidpunkt i mänsklighetens historia. Kristi Återkomst.
Kristus säger den 10 april 1990
…. Idag Mina älskade, lever era länder i mörker, men Jag stiger ned i Min Oändliga Barmhärtighet … Kärleken är på väg tillbaka; Min Återkomst är nära förestående, så be för själars omvändelse, be att de omvänder sig innan Min Återkomst,…. be till Fadern att Hans Rättvisas Bägare inte flödar över innan er omvändelse;…
 
Guds egna budskap till oss pågår nu rakt in i vår livstid och började 1985.
 
Är de äkta?? Tidigare förvarningar har slagit in. Kommunismen skulle falla meddelades 1988. Berlinmuren föll den 9 nov 1989 ett år senare. Årsdag igår.
 
911 förutsades 10 år innan den 11 sept 1991. Vi kan följa ett samtal från 1986-2003 i enhetsboken för (ett) Sant Liv i Gud. En vägvisare i vår tid.
 
Jesus valde Vassula Rydén 1985. Då okunnig. Idag en resande budbärare världen runt. En påminnelse om Bibeln.
 
Profetian skall fullbordas.
 
Ingen människa kan förutse kommande tider med eget förstånd. Jesus talar till henne på ett inre plan. Ser honom ibland. Hon antecknar vad som sägs. Hon får svar på frågor som hon ställer. Hon skyddas. Hon brände sig illa en gång på ett hett avgasrör på en båt som gungade. Efter en stund var såret läkt.
 
911 förutsades 10 år innan den 11 sept 1991. Vi kan följa ett samtal från 1986-2003 i enhetsboken för (ett) Sant Liv i Gud. En vägvisare i vår tid. Jesus valde Vassula Rydén 1985. Då okunnig. Idag en resande budbärare världen runt. En påminnelse om Bibeln. Profetian skall fullbordas.
 
Det här inlägget postades i Jesus Kristus., SLiG. Bokmärk permalänken.